Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Gosiaczku to zdrówka Ci życzę :-*
Gosiak lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt.
merida szokujące to co piszesz o sinych dzieciach!
Ja też muszę jeszcze nabyc kombinezon dla dziecia i kocyk i tyle. Tym bardziej że jak ja będę rodzić to już będzie szło ku ciepłemu.
Gosiak kuruj się bidulo.
merida17, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Ale skrobiecie i to po nocach jak zwykle
Merida no wez nie znikaj widzisz ze wpadamy w panike od razu. Lepiej jak znikniesz zebysmy myslaly ze to juz, a tak bedziemy sie zastanawiac .
Mysmy wczoraj sluchali dzidzie - ale super. Mowilam Hania, Hania i przylazila Moj sie poplakal prawie ahah super nagralismy sobie nawet na kompa. Moj wyczytal, ze obszar dzialania to 2cm2 i 20 cm wglab, czyli trzeba dobrze szukac no i tak bylo. Dzidzia strasznie nisko jeszcze - jakies 2 palce nad wzgorkiem lonowym. Najpierw szukalam bog wie gdzie potem mnie olsnilo i poszukalam u wujka google gdzie jest teraz macica i trafilam od razu bezblednie..po dosc dlugich poszukiwaniach.
Musze sie zaopattzyc w baterie bo jedna wystarczy na ok 6h.
Meridko shper juz 39tc. Pierwsza polecisz i Twoje foto bedzie tu krolowac
Ja w piatek zaczne 2 trymestr wg bellymerida17, diamonds, Rybeńka, mizzelka, słoneczna 85, Sue, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Dziś urodziny teściowej to nie rodze, czekam do jutra moze cos wpadnie i jaka fajna data
Mała spadła prawie, gdzieś za plecy mój stwierdził, ze bokiem mi wychodzi, więc zakoptowala sie w norke i czeka na cieplejsze dni
Daisy gratuluje pierwszego nagrania serduszka a Hania to już tak oficjalnie?
Ja nagralam serduszko kilka razy na komórkę (jeden plus, jak sie ma tylu macaczy, każdy na nagranie lepiej szukał)
Z tymi dziećmi nie kłamie, moja mama była tu tyle razy i za każdym razem chce za uszy wyciągnąć te matki tak ja to drażni!
Nie popieram tego systemu, dla mnie zbyt drastyczny! Jednak w przychodni przez cała ciążę widziałam tylko polskie chore dzieci, irlandzkich nie było! Trzeba mieć złoty środek na to wszystko
Miłego dniaDaisy, diamonds, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Merida niee no poki co nie znamy plci wiec nic nie jest jeszcze oficjalne. Ale jesli bedzie dziewczynka, jest duza szansa ze bedzie miala na imie Hania i jakies drugie, myslalam o Izabeli - po babci. Albo na odwrot ale z kolei moja siostra to tez Iza i tak slabo bedzie, Iza tu, Iza tam.
A synek to wstepnie Kubus.
Oczywiscie wszystkie trzymamy kciuki za Hanke - skakanke!
Krokodylku ja nie pomoge nie wiem o co chodzi z tymi kuponami.
Czekam na dostawe Tołpy. Zakochalam sie w kremie do biustu tołpa dermo mum (dostalam od tesciowej pod choinke) i wczoraj moj mi zamowil. Do tego sam wybieral mi do tego jakies darmowe probki - zobaczymy co ma mi do zarzuceniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:16
Krokodylica, diamonds, merida17, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
hej
Gratuluję udanych kolejnych wizyt w sumie teraz to już muszą być tylko pozytywne
U mnie dziś nawet słońce wyszło swoją drogą piękna wiosna jak na zimę przystało
W planach był spacer ale odpuszczam bo od rana mi się w głowie kręci wolę nie ryzykować samotnym wyjściem z domu...
Miałam iść do biblioteki bo już nie ma co czytać ale cóż - zaspokoję się "broszurkami" od siostry o tematyce ciążowej
Meridko 3mam kciuki za szybkie rozwiązanie a ono już coraz bliżej No i moja teściowa dziś też ma urodziny i dlatego czeka mnie weekend u teściów :x
A u Nas coraz bliżej 50%
Już się nie mogę doczekać wizyty
Daisy, diamonds, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:No i nie chcą mi powiedzieć gdzie te kupony allegro.
Kotku
ściągasz na telefon mobilną aplikację allegro
potem logujesz się na konto i w zakładkach wchodzisz moje kupony
tam masz pobierz kupon i już jest TwójGosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam oddać krew
Na tarczycowe badania.
Panie ponad pół godziny próbowały pobrać krew ok 3 miesiecznemu maluchowi.
Krzyk i płacz w pokoju pobrań był nie do zniesienia. Konsternacja wśród czekających- a było nas ze 20 osób.
Każdy by chciał tam wejść i zaczarować żyły dzieciaczka żeby było po wszystkim.
Straszny jest płacz, a wszyscy wokół bezsilni.
Jak mama wyszła z dzieckiem wszyscy odetchnęli i nawet zaczęli rozmawiać.
A wcześniej cisza. ..
No i po pobraniu pierwszy raz krew mi leciała i leciała.
Pani stwierdziła, że ciśnienie mi się mocno musiało podnieść
Daisy lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny, ktore niedlugo rodza , macie spieworki na zime?
czy bedziecie opatulac kocykiem i w kombinezonie?
bo ja nie wiem czy kupic??
bo kombinezonik futrzany ...
wychodzi brak doswiadczenia:)))
nie mowie o spiworku na szelkach takim polarkowym tylko o takim no spworze cieplym:)) -
kasika8303 wrote:Jestem już w domku. Zawsze mówiłam, że Amelka cieszy się jak jedzie do tego gina Tak szalała że głowa mała. Ruszała całym ciałkiem, główką, rączkami i nogami. Gin zobaczył tylko, że pęcherz ok ( na prenatalnych wyszła jej chora nerka, ale to będzie miała jeszcze na połówkowym badana dokładnie), żołądek ok, serduszko dobrze bije, i ma dobrze naprężone mięśnie rąk i nóg. Reszty nie dała przylukać O zważeniu i zmierzeniu nie było mowy, a na zdjęciu wyszła biała plama od jej ruchów. To dziecko ma ADHD jak nic
Gin stwierdził, że nie dziwi się że już ruchy czuję, bo bardzo intensywnie się rusza, powiedziałam że ona uwielbia u niego wizyty Na wizycie u gina z NFZ zawsze śpi nie lubi go , podobnie jak ja
Mizzelko skąd kupowałaś to łóżeczko? Śliczne jest
ale najważniejsze że skacze i fika będzie dobrze
a łóżeczko zamawiałam z Iławy, tu link podaje:
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-i-materacem-panda-sonoma-i4965891300.html
chciałam taki najprostszy i pod kolor mebli i bez żadnych misiów itp na zewnątrz żeby był gładki -
słoneczna 85 wrote:Co myslicie o takim spiworku??tylko kolor inny.
http://allegro.pl/vscout-spiworek-welniany-4-w-1-mumia-i4764543215.html
w pt bedzie nowy kupon! moze tez 20 zl przy 50:)
oby:)
bo jeszcze pare mi sie przyda:))słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:my kupilismy takie lozeczko z misiem tylko cale biale:)
http://allegro.pl/spiacy-mis-lozeczko-szuflada-materac-pkg-lolek-i4952578665.html
dzis zlozylismy ale jeszcze meble jutro przyjada i pewnie dokonczymy wsyztsko w nast tygsłoneczna 85 lubi tę wiadomość