Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:widzę że ma gdzieś gina
och z charakterem ta nasza Amelka
ale najważniejsze że skacze i fikabędzie dobrze
a łóżeczko zamawiałam z Iławy, tu link podaje:
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-i-materacem-panda-sonoma-i4965891300.html
chciałam taki najprostszy i pod kolor mebli i bez żadnych misiów itp na zewnątrz żeby był gładki
No te jej ruchy wyglądały jak by była żuczkiem który upadł na plecy i chce się podnieść i macha czym się daMizzelko, ona uwielbia , tak jak ja tego dr, jutro wizyta u Dr z NFZtu- tego nie lubi to będzie spała. Wczoraj do 24 się wygłupiała w brzuchu
Już się połówkowych nie mogę doczekać, niech już powiedzą że jest zdrowaMam dość już martwienia się tymi przeklętymi prenatalnymi.
Łóżeczko ślicznemizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zakupiłam Amelce takie cudo:
http://www.fisher-price.com/pl_PL/brands/babygear/products/Lezaczek-bujaczek-z-zabawkami
Dziewczyna z mojego miasta sprzedawała używkę za 30 zł. Stan jak nowy.mizzelka lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:No te jej ruchy wyglądały jak by była żuczkiem który upadł na plecy i chce się podnieść i macha czym się da
Mizzelko, ona uwielbia , tak jak ja tego dr, jutro wizyta u Dr z NFZtu- tego nie lubi to będzie spała. Wczoraj do 24 się wygłupiała w brzuchu
Już się połówkowych nie mogę doczekać, niech już powiedzą że jest zdrowaMam dość już martwienia się tymi przeklętymi prenatalnymi.
Łóżeczko śliczneto jak tak to moja tez widocznie nie lubi gina bo spi..
już niedługo połówkowe, chwila momencik i bd się cieszyć z zdrowej Amelki
dzięki -
Krokodylica- tak, kupony dzialaja tylko na telefonie!
co do % na wykresie to nawet nie trzeba byc niezalogowanym!
tylko wcisnac w swoim poscie na siebie na swoja nazwe i wyskakuje- ja nie mialam abonamentu w ogole- bo daty wazne tez widac w kalendarzu .
-
kasika taki bujaczek Ci się przyda a 30zł to jak za darmo.
"No te jej ruchy wyglądały jak by była żuczkiem który upadł na plecy i chce się podnieść i macha czym się da" - to mnie rozpieprzyło na łopatki hehehehe.
Jest tu jakaś lista kto kiedy rodzi? Na kogo teraz wszystkie mamy patrzeć? -
Krokodylica wrote:kasika taki bujaczek Ci się przyda a 30zł to jak za darmo.
"No te jej ruchy wyglądały jak by była żuczkiem który upadł na plecy i chce się podnieść i macha czym się da" - to mnie rozpieprzyło na łopatki hehehehe.
Jest tu jakaś lista kto kiedy rodzi? Na kogo teraz wszystkie mamy patrzeć?
Tak wyglądałaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Kasika super ten leżaczek, grzech nie skorzystać
jeszcze za taką cenę
to kurujcie się moje Paniemi prenalen pomagał ten syrop
Na razie jadę standordowo- czosnek, cytryna miód, jak nie polepszy się to kupię ten prenalen, dzięki Mizzelko za podpowiedź -
mizzelka wrote:na pewno jest dobrze kochana
to jak tak to moja tez widocznie nie lubi gina bo spi..
już niedługo połówkowe, chwila momencik i bd się cieszyć z zdrowej Amelki
dzięki
No i masz odpowiedźŻadna wstydnisia z niej nie jest tylko gina nie lubi
Mówię do gina laska nie? A on no chyba tak ale się tak wierci że nic nie widać, pępowine ma między nogami albo siusiak..... No sobie myślę ale by było, Amelka by została Bartusiem
tylko co w różu by łaziła?
Ale co tam Gender w końcu
No jeszcze trochę bo dopiero 4 lutego te połówkowe.
Leżę czytam książkę i mówię do brzucha "Amelia jak tam, śpisz"? i od razu bach bach kop mówię do niej no widzę nie śpiszmizzelka, Tygrysek, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Na razie jadę standordowo- czosnek, cytryna miód, jak nie polepszy się to kupię ten prenalen, dzięki Mizzelko za podpowiedź
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:No i masz odpowiedź
Żadna wstydnisia z niej nie jest tylko gina nie lubi
Mówię do gina laska nie? A on no chyba tak ale się tak wierci że nic nie widać, pępowine ma między nogami albo siusiak..... No sobie myślę ale by było, Amelka by została Bartusiem
tylko co w różu by łaziła?
Ale co tam Gender w końcu
No jeszcze trochę bo dopiero 4 lutego te połówkowe.
Leżę czytam książkę i mówię do brzucha "Amelia jak tam, śpisz"? i od razu bach bach kop mówię do niej no widzę nie śpisznie no Amelka to Amelka chyba już tak zostanie
dopiero by był psikus, ja ostatnio tak mysle że już córka zostanie córką i przy następnym usg nie pokaze sie fistaszek
to w takim razie trzymać bd mocno kciuki 4 lutego
słodka malutkana razie to delikatnie, a potem jak kopnie to ho ho
ja nie raz się zegnę
kasika8303 lubi tę wiadomość