Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHa ha nie czuje NIC!!
Drugi tydzień miewam bóle krocza, pachwin i czuje sie jak na @, ale z tego porodu nie bedzie!pojawia sie i znika! Skurcze BH dalej sa mi obce, twardy brzuch tez! Ogólnie te objawy sa baaaardzoooo delikatne!
U mnie podobnie, jak u Ciebie! Zoja smiga w brzuchu, wypina sie aż boli! Jej pozycja tez tylko w połowie wylotowabo czasami wypina sie przez "pas pepka"
oczywiście teraz kopie, wypycha sie i czuje jej główkę w dole, ale to jeszcze nie to! Odkąd sa te pseudo objawy, nie czuje czkawki u Małej.
W sumie sie cieszę, bo od wczoraj panuje sztorm, jutro odwołali szkoły, więc w taka pogodę nie uśmiecha mi sie podróż do szpitala! Tylko, ze na spacer tez niebezpiecznie
Spoko Sue, po prostu niskie brzuchy czuja inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 01:54
Sue, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
A ja się pochwalę
Właśnie dostałam mail, z rossnetu, że wygrałam w konkursie Hipp.
Konkurs jeszcze z tamtego roku i zdążyłam o nim zapomnieć
A nagroda mi się przyda
bo to jest zestaw produktów HiPP dla Mamy i Maleństwa (Oliwka HiPP Mamasanft, Masło-krem HiPP Mamasanft, Oliwka pielęgnacyjna Babysanft, Żel do mycia ciała i włosów Babysanft, Herbatka do zaparzania dla karmiących BIO)
Hura!
Już dawno nic nie wygrałam
Gosiak, Rybeńka, merida17, Tygrysek, mizzelka, Daisy, Krokodylica, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Diamonds gratuluję wygranej! Zawsze to człowieka cieszy jak się uda coś wygrać
Sue przepiękne są te rzeczyi ja właśnie nie kupuje leżaczka bo wiem, że na chrzest się będą pytać co chcemy to wtedy powiemy, że byśmy to chcieli, albo mate edukacyjna. A tak to bym nie miała pomysłu jakby mnie ktoś zapytał, bo chyba wszystko juz mamy.
Meridko Ty nie masz tych skurczy to pewnie będzie szybki szpilodejdą Ci wody i raz dwa urodzisz.
Ja za to mam codziennie skurcze BH i aż się boję tych porodowych.
My wczoraj mieliśmy ostatnie zajęcia z SR. I tak sobie myślę, dopiero co się tam zapisywałam a tu już koniec. I że za chwilę to się stanie! I nasza córeczka się urodzijuz się nie mogę doczekać, kiedy ja zobaczę
Miłego dnia Kobietki :-*diamonds, merida17, mizzelka, Krokodylica, Sue lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyZ Agatką jak miała kilka miesięcy ciągle coś skrobałam
No i z Hippa mamy cztery słonie Hippolitkiz konkursów.
Często też były jakieś art żywieniowe
z Nestlé pamiętam była zabawka chicco
no i bobovita- tam głównie słoiczki i soczkii jakieś gadżety do karmienia.
Raz udało się wygrać wielki wiklinowy kosz z zapasem jedzonka- kaszki, soki itp.
Ciekawe czy teraz znajdę czas na takie rzeczy?
Rybeńka, merida17, Tygrysek, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Czasem warto poszukać na necie takie konkursy, ale faktycznie zobaczymy czy nam dzieciaczki na to pozwolą hehe
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyJa miałam matę i mam po Agatce właśnie taką
Leżaczka nie miałam bo chyba na krótko się przydaje.
U mnie mała zajmowała się leżeniem i odkrywaniem maty długo.
Potem na niej po prostu się bawiła do ok 1.5 roku
A w takim leżaczku nie wiem jak długo by chciała leżeć?
No i waga do 9 kg którą dziecko osiąga ok 9-10 mc jest moim zdaniem wystarczająca.
Nie wiem czy uda się później raczkujaco- chodzącego skarba wpiąć w taki leżaczek?
Na początku pewnie to dobry pomysł zamiast kołyski, żeby Dzidzię mieć na oku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 10:02
merida17, mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki tarczycowe odebrane
Przeciwciał nie stwierdzono
A więc moja tarczyca zwariowała z okazji ciąży i mojego wieku zapewne
Wczoraj 130 za badanie
dziś 80 zł za endokrynologa i jestem znów lżejsza
No cóż. Dobrze że to już finisz
Rybeńka, merida17, Daisy, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiaczku
Wg opisu suwaczka właśnie dziś masz donoszoną ciążę
Ustawiaj się więc w kolejce
Gratulacje dla Mamy i Janeczki, że dzielnie wytrzymały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 09:53
Gosiak, Daisy, Krokodylica, Sue lubią tę wiadomość
-
Super ta mata! Moim znajomym leżaczek tez fajnie służyl, chociażby do karmienia słoikami gdy miała jakieś 5 mcy i jeszcze nie siedziała stabilnie, żeby jeść w krzesełku. Zobaczymy jak ktoś podaruje to się uciesze hehe
Diamonds jesteś teraz lżejsza o pieniążki ale najważniejsze że wyniki dobre wyszłydiamonds, merida17 lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyNo zasadniczo właśnie wszystko zależy od rozwoju dziecka
widzę mamy pod blokiem które spacerują z gondolami z prawie rocznymi dziećmi. I one grzecznie leżą.
Ja gondolę na spacerówkę musiałam zmienić po 5 miesiącach bo nie było inaczej opcji wyjścia w wózku.
Wiadomo, że na pół leżąco. Bo księżniczka musiała wszystko widzieć
Więc dla spokojniejszych dzieci i leżaczek pewnie długo posłużyć może
merida17 lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:Gosiaczku
Wg opisu suwaczka właśnie dziś masz donoszoną ciążę
Ustawiaj się więc w kolejce
Gratulacje dla Mamy i Janeczki, że dzielnie wytrzymały
Ale moja ginka mówiła, że wolałaby, żeby 38 tc był skończony - byłaby spokojniejsza, a ja jej ufam i zaciskam nogi i mówię Janeczce, że musi poczekać do urodzin mamy - a mam równo za tydzieńdiamonds, mizzelka, Rybeńka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasza lista:
Merida17 - 1 luty 2015 -
córeczka Zoya Veronica
Katiś - 2015 -
córeczka Pola
Groszek - 02 luty 2015 -
syneczek Gabriel
Gosiak - 5 luty 2015 -
córeczka Janinka
Diamonds - 14 luty 2015 -
córeczka Alicja Agatka
derii84 - 14 luty 2015 -
syneczek Olaf
Sue - 14 luty 2015 -
syneczek Tomuś
Słoneczna85 - 15 luty 2015 -
syneczek Maciuś
Rudasek - 15 luty 2015 -
syneczek Staś
Tygrysek - 1 marzec 2015 -
córeczka Natalka
Rybeńka - 2 marzec 2015 -
córeczka Maja
Mizzelka - 9 marzec 2015 -
córeczka
Krokodylica - 27 marzec 2015 -
córeczka Zuzia
Ewelcia - kwiecień 2015 -
bliźniaki chłopcy
Evell - 2 czerwca 2015 -
córeczka
Kasika8303 - 12 czerwiec 2015 -
córeczka Amelka
Magda_lena88 - czerwiec 2015 -
Daisy - 27 lipiec 2015 -Hania?/Iza?/ Kubuś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:37
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Gosiak wrote:Ja też nic nie czuję, ze dwa razy mnie bolało jak na okres, żadnych skurczy, twardnienia brzucha nie mam. Ale podobno mozna nic nie czuć i fruuuu na porodówkę jechać, więc nie ma reguły
merida17, Rybeńka, Sue, Daisy, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj 2 wizyta, ale powiem Wam jakoś nie chce mi się iść. Dziś hormony buzują na lenistwo, z wyra mi się wstawać nie chce. Myślę, że dlatego że nie lubię tego gina ale biorę od początku od niego zwolnienie to idę w sumie tylko po to i luknąć na Amelkę. Powiem mu aby płeć zobaczył
Choć on taki burakowaty to nie wiem czy się zgodzi.
Daisy, merida17 lubią tę wiadomość