Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHa ha nie czuje NIC!!
Drugi tydzień miewam bóle krocza, pachwin i czuje sie jak na @, ale z tego porodu nie bedzie! pojawia sie i znika! Skurcze BH dalej sa mi obce, twardy brzuch tez! Ogólnie te objawy sa baaaardzoooo delikatne!
U mnie podobnie, jak u Ciebie! Zoja smiga w brzuchu, wypina sie aż boli! Jej pozycja tez tylko w połowie wylotowa bo czasami wypina sie przez "pas pepka" oczywiście teraz kopie, wypycha sie i czuje jej główkę w dole, ale to jeszcze nie to! Odkąd sa te pseudo objawy, nie czuje czkawki u Małej.
W sumie sie cieszę, bo od wczoraj panuje sztorm, jutro odwołali szkoły, więc w taka pogodę nie uśmiecha mi sie podróż do szpitala! Tylko, ze na spacer tez niebezpiecznie
Spoko Sue, po prostu niskie brzuchy czuja inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 01:54
Sue, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
A ja się pochwalę
Właśnie dostałam mail, z rossnetu, że wygrałam w konkursie Hipp.
Konkurs jeszcze z tamtego roku i zdążyłam o nim zapomnieć
A nagroda mi się przyda
bo to jest zestaw produktów HiPP dla Mamy i Maleństwa (Oliwka HiPP Mamasanft, Masło-krem HiPP Mamasanft, Oliwka pielęgnacyjna Babysanft, Żel do mycia ciała i włosów Babysanft, Herbatka do zaparzania dla karmiących BIO)
Hura!
Już dawno nic nie wygrałam
Gosiak, Rybeńka, merida17, Tygrysek, mizzelka, Daisy, Krokodylica, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Diamonds gratuluję wygranej! Zawsze to człowieka cieszy jak się uda coś wygrać
Sue przepiękne są te rzeczy i ja właśnie nie kupuje leżaczka bo wiem, że na chrzest się będą pytać co chcemy to wtedy powiemy, że byśmy to chcieli, albo mate edukacyjna. A tak to bym nie miała pomysłu jakby mnie ktoś zapytał, bo chyba wszystko juz mamy.
Meridko Ty nie masz tych skurczy to pewnie będzie szybki szpil odejdą Ci wody i raz dwa urodzisz.
Ja za to mam codziennie skurcze BH i aż się boję tych porodowych.
My wczoraj mieliśmy ostatnie zajęcia z SR. I tak sobie myślę, dopiero co się tam zapisywałam a tu już koniec. I że za chwilę to się stanie! I nasza córeczka się urodzi juz się nie mogę doczekać, kiedy ja zobaczę
Miłego dnia Kobietki :-*diamonds, merida17, mizzelka, Krokodylica, Sue lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyZ Agatką jak miała kilka miesięcy ciągle coś skrobałam
No i z Hippa mamy cztery słonie Hippolitki z konkursów.
Często też były jakieś art żywieniowe
z Nestlé pamiętam była zabawka chicco
no i bobovita- tam głównie słoiczki i soczki i jakieś gadżety do karmienia.
Raz udało się wygrać wielki wiklinowy kosz z zapasem jedzonka- kaszki, soki itp.
Ciekawe czy teraz znajdę czas na takie rzeczy?
Rybeńka, merida17, Tygrysek, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Czasem warto poszukać na necie takie konkursy, ale faktycznie zobaczymy czy nam dzieciaczki na to pozwolą hehe
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyJa miałam matę i mam po Agatce właśnie taką
Leżaczka nie miałam bo chyba na krótko się przydaje.
U mnie mała zajmowała się leżeniem i odkrywaniem maty długo.
Potem na niej po prostu się bawiła do ok 1.5 roku
A w takim leżaczku nie wiem jak długo by chciała leżeć?
No i waga do 9 kg którą dziecko osiąga ok 9-10 mc jest moim zdaniem wystarczająca.
Nie wiem czy uda się później raczkujaco- chodzącego skarba wpiąć w taki leżaczek?
Na początku pewnie to dobry pomysł zamiast kołyski, żeby Dzidzię mieć na oku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 10:02
merida17, mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki tarczycowe odebrane
Przeciwciał nie stwierdzono
A więc moja tarczyca zwariowała z okazji ciąży i mojego wieku zapewne
Wczoraj 130 za badanie
dziś 80 zł za endokrynologa i jestem znów lżejsza
No cóż. Dobrze że to już finisz
Rybeńka, merida17, Daisy, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiaczku
Wg opisu suwaczka właśnie dziś masz donoszoną ciążę
Ustawiaj się więc w kolejce
Gratulacje dla Mamy i Janeczki, że dzielnie wytrzymały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 09:53
Gosiak, Daisy, Krokodylica, Sue lubią tę wiadomość
-
Super ta mata! Moim znajomym leżaczek tez fajnie służyl, chociażby do karmienia słoikami gdy miała jakieś 5 mcy i jeszcze nie siedziała stabilnie, żeby jeść w krzesełku. Zobaczymy jak ktoś podaruje to się uciesze hehe
Diamonds jesteś teraz lżejsza o pieniążki ale najważniejsze że wyniki dobre wyszłydiamonds, merida17 lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyNo zasadniczo właśnie wszystko zależy od rozwoju dziecka
widzę mamy pod blokiem które spacerują z gondolami z prawie rocznymi dziećmi. I one grzecznie leżą.
Ja gondolę na spacerówkę musiałam zmienić po 5 miesiącach bo nie było inaczej opcji wyjścia w wózku.
Wiadomo, że na pół leżąco. Bo księżniczka musiała wszystko widzieć
Więc dla spokojniejszych dzieci i leżaczek pewnie długo posłużyć może
merida17 lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:Gosiaczku
Wg opisu suwaczka właśnie dziś masz donoszoną ciążę
Ustawiaj się więc w kolejce
Gratulacje dla Mamy i Janeczki, że dzielnie wytrzymały
Ale moja ginka mówiła, że wolałaby, żeby 38 tc był skończony - byłaby spokojniejsza, a ja jej ufam i zaciskam nogi i mówię Janeczce, że musi poczekać do urodzin mamy - a mam równo za tydzieńdiamonds, mizzelka, Rybeńka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasza lista:
Merida17 - 1 luty 2015 - córeczka Zoya Veronica
Katiś - 2015 - córeczka Pola
Groszek - 02 luty 2015 - syneczek Gabriel
Gosiak - 5 luty 2015 - córeczka Janinka
Diamonds - 14 luty 2015 - córeczka Alicja Agatka
derii84 - 14 luty 2015 - syneczek Olaf
Sue - 14 luty 2015 - syneczek Tomuś
Słoneczna85 - 15 luty 2015 - syneczek Maciuś
Rudasek - 15 luty 2015 - syneczek Staś
Tygrysek - 1 marzec 2015 - córeczka Natalka
Rybeńka - 2 marzec 2015 - córeczka Maja
Mizzelka - 9 marzec 2015 - córeczka
Krokodylica - 27 marzec 2015 - córeczka Zuzia
Ewelcia - kwiecień 2015 - bliźniaki chłopcy
Evell - 2 czerwca 2015 - córeczka
Kasika8303 - 12 czerwiec 2015 - córeczka Amelka
Magda_lena88 - czerwiec 2015 -
Daisy - 27 lipiec 2015 - Hania?/Iza?/ Kubuś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:37
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Gosiak wrote:Ja też nic nie czuję, ze dwa razy mnie bolało jak na okres, żadnych skurczy, twardnienia brzucha nie mam. Ale podobno mozna nic nie czuć i fruuuu na porodówkę jechać, więc nie ma reguły
merida17, Rybeńka, Sue, Daisy, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj 2 wizyta, ale powiem Wam jakoś nie chce mi się iść. Dziś hormony buzują na lenistwo, z wyra mi się wstawać nie chce. Myślę, że dlatego że nie lubię tego gina ale biorę od początku od niego zwolnienie to idę w sumie tylko po to i luknąć na Amelkę. Powiem mu aby płeć zobaczył Choć on taki burakowaty to nie wiem czy się zgodzi.
Daisy, merida17 lubią tę wiadomość