Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny siedzę od godziny w domu i juz miałam 5 skurczy! Boli mnie w dole brzucha. Nie wiem co robić. Wzięłam nospe, poczekam pół godziny i zobaczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:24
Daisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńka czekaj spokojnie w kolejce
Pewnie chcesz tą wyprawkę z RMF FM
Weź nospe i Kąpiel - podobno jak to przepowiadajace to przejdzie.
Jak nie to pakuj torbę
Trzymam kciuki. I dawaj znać, żebyśmy się nie martwiły teraz o Was.
Rybeńka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Rybenka kurde kliknelam lubie to przez przypadek Kochana no wlasnie moze po wyprawke sie spieszycie, ale to jeszcze za wczesnie!! Odpoczywaj, licz skurcze (masz aplikacje na komorce?), gleboko oddychaj i staraj sie nie panikowac. W razie czego jedz do szpitala, ale mam nadzieje ze to tylko falszywy alarm!
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Jestem już po wizycie, o dziwo weszłam o 15 Więc na 1000% laska Badał mnie ponad 30 minut, serduszko ok, pęcherz ok, nerki ok, rączki i nóżki ok, twarz ok, spała na pleckach i co jakiś czas łykała wody płodowe. Kręgosłup też ok- rozszczepu lekarz nie widział, jedyny minus to żołądek. Dziwił się że był pusty a pęcherz pełny to tak jakby nie dochodziły wody do żołądka. Ale mam się na razie nie martwić, bo może po prostu dziś nie jadła i mam na połówkowym powiedzieć aby żołądek dokładnie sprawdzili.
Dziwne bo na wtorkowej wizycie inny gin mówił że żołądek ok.
ale najważniejsze że nerki ok, będzie dobrze, za chwile połówkowe to zobaczymy co tam i jak tam
Najważniejsze że nam zdrowo rośnie rybka małakasika8303 lubi tę wiadomość
-
No póki co sobie leżę, tak co 15-20 min twardnieje brzuch. Ale póki co jeszcze nie panikuje. Najgorsze, że mąż ma dziś na 18 i jeszcze mają strajkowac do 6 rana i bedzie dopiero o 7 rano. Liczę, ze za chwile po nospie minie.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hehe a może Maja chce ta wyprawkę :p ale wolałabym, żeby jeszcze posiedziala w brzuszku.
Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
niech siedzi grzecznie
mówię ci po magnezie powinno ci puścić też
w szpitalach dawali na skurcze takie ogólne też.
mnie też jakieś mini skurcze łapią tam na dole.. a nie kłuje w szyjce jak wcześniej.. nawet ich nie liczę.. ale brzuch nie twardnieje, a nie sorrryy.. twardy jest tam gdzie moja córa buszuje i stawia sobie namiot
-
słoneczna 85 wrote:
Tygrysku a jaki kupilas termometr?>
ja piore koszule-
jednej lutowce odeszly wody rano:) w 36 tyg wiec sie musze spiac z Torba:))
Kupiłam ten co wszyscy Microlife NC 150
Co do ruchów, to moja jest cały czas nisko, prawie w cipci (na wzgórku łonowym) zawsze czuje czkawkę
A z tego co kojarzę, to w 20 tyg na połówkowym pani dr mówiła, że macica jest 2 palce nad pępkiem.
Evell może to przesuwanie to Twoje narządy, które robią miejsce macicy.Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Evel też mi się wydaje że ten doktorek coś pitoli, ja też czułam ruchy w okolicy pępka, jak mizzelka.
I poczułam je dopiero w 20tc także spokojnie. Poczujesz.
Rybeńka jeszcze chwilę zaciskaj nogi.
A tak serio to nie wiem co ci poradzić, może IP?
Evell lubi tę wiadomość
-
Krokodylku raczej nie będe jechać jeszcze. Teraz trochę przeszło, tak mam jeden na godzinę. Wiec chyba nospa pomogła
merida17, diamonds, Daisy lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybenka myslisz ze to te przepowiadajace?
Ja mialam w pierwszej ciazy tak ze mnie cos strasznie ciagnelo ku dolowi. Siedzialam na kanapie normalnie po turecku, brzuch mi twardnial i myslalam ze urodze. ale to bylo jeszcze pare dobrych tyg przed porodem. Pamietam ten bol, pierwszy raz go poczulam jak wracalam ze Slowacji w 8msc jakos pod koniec samochodem, masakra ogolnie duzo zwiedzilam w ciazy, Rumunia 3 tyg samochodem to byl styczen czyli 3/4msc, potem jakos przerwa, Austria, Wegry i ta Slowacja na koniec W Rumunii poczulam pierwsze ruchy, taki motylek mi latal w podbrzuszu ♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:16
-
Rybeńka ja się nie znam, więc nie doradzę niestety ale Maja poczuła wyprawkę pewnie, teraz pomyśli eeeee nie zdążę już i pójdzie spać. Dawaj znać co i jak bo będziemy się denerwować, a ja już w ogóle, panikara to będę miała podwójne nerwy.
-
mizzelka wrote:szczerze powiem że nawet nie wiem czy moj gin patrzył czy pełen żołądek czy nie
ale najważniejsze że nerki ok, będzie dobrze, za chwile połówkowe to zobaczymy co tam i jak tam
Najważniejsze że nam zdrowo rośnie rybka mała
No dokładnie, grunt że zaraz połówkowe. -
Daisy myślę, że to przepowiadające. Tylko Zmartwilm mnie to że co 15-20 minut i to przez prawie 2 godziny! Ogólnie to już mam od kilku miesięcy skurcze ale to były może 2 na cały dzień. A tu takie coś. Maja mnie nastraszyla teraz się wierci w brzuszku hehe
Kasika a Ty się Słońce nie denerwuj za mnie, bo Twoja Amelka na pewno tego nie chceDaisy lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Daisy myślę, że to przepowiadające. Tylko Zmartwilm mnie to że co 15-20 minut i to przez prawie 2 godziny! Ogólnie to już mam od kilku miesięcy skurcze ale to były może 2 na cały dzień. A tu takie coś. Maja mnie nastraszyla teraz się wierci w brzuszku hehe
Kasika a Ty się Słońce nie denerwuj za mnie, bo Twoja Amelka na pewno tego nie chce
Już jesteśmy spokojne Amelka poinformowana , że u Majeczki luzikRybeńka lubi tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Kochanieńkie, a teraz powtarzamy jak mantre:
TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE!!!!
:*
Ojjjj taaaaaaaakOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs