Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Daisy nie zazdroszczę sytuacji, najważniejsze że Wam się nic nie stało, a i córa zadowolona ha ha
tak mi skurcze póki co całkiem puściły.
Tygrysku cierpliwości w czekania, no i zdaj relacje później co i jak.
Gosiaczku czasem się należy taki dzień lenistwa, wiec nic dziś nie rób i lez brzuchem do górydiamonds lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Diamonds zazdroszczę brzuszka i tej zgrabności.. rety...
a ja mam jakieś witaminki z Jodem.. więc bd dalej sobie je strzelać
Meridko nie denerwuj sie kochanatobie samolot sie snil a mi nie wiem co ale wiem że się obudziłam i śmiałam przez sen
ale o co chodziło? nie wiem
Rybieńko wczoraj też mi coś twardniał brzuch, dziwne uczucie bo wczesniej tego nie zauwazylamtakże chyba i moja miala chęć na wyprawkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 11:20
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:http://allegro.pl/show_item.php?item=4981894505
Takie mniejsze koło ratunkowe, dmuchane z dziurką, ponoć rewelacja do siedzenia jak boli krocze...Gosiak lubi tę wiadomość
-
hej
Daisy gratuluję II trymestrui nie zazdroszczę sytuacji drogowej..czasem inni kierowcy to takie "kołki", że szkoda nerwów
ale ważne, że nic się Wam nie stało
:*
Diamonds - bardzo zgrabna mamusia z Ciebie
U nas dziś
i od takie porównanie jak rośniemy
No a do wizyty pozostało już tylko 10 dni- oby szybko minęło..i ciągle czekam na te ruchy
ale póki co na spokojnie słucham lekarza do 22tc czekam - później zacznę panikować
No a tak po za tym to jestem szczęśliwa bo wczoraj fachowiec skończył robić łazienkęco prawda jesteśmy lżejszy o prawie 3k
ale w końcu się uwinął i tak się prezentujemy
foto robione jako panorama by wszystko się mniej więcej zmieściłoto czarne to lustro ale zamalowane bo w nim odbijał się mężuś
Dziś mąż z moim Tatą i bratem będą dalej kłaść panele w salonie więc przyszły tydzień spędzą na skręcaniu szafek do aneksu kuchennego i pewnie Nam tydzień minie na przeprowadzce
Kochane 3mam kciuki za zbliżające się porody i wizyty
Przez weekend pewnie będę Was podczytywała tylko bo jedziemy z mężem świętować 50ur. Jego Mamci :x jakoś muszę wytrzymać
BuziaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 13:16
Rybeńka, merida17, diamonds, Krokodylica, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Magdalenko gratuluję połoweczki
ruchy na pewno za chwile się pojawią
Łazienka śliczna, coraz bliżej przeprowadzkimerida17, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my po spacerku, zaliczylysmy trochę siłowni
ćwiczymy tylko nogi, licząc, ze to pomoże troszkę w porodzie
ha ha!
Mi tez brzuch trochę sie zmienił. Chyba opadł, ale on niski, więc jak spadnie poniżej kolan to zobaczę różnice
Jakos tak czuje ostatnio, ze te stopki, które mnie kopia nie sa wcale takie małe
Ciekawa jestem jej rozmiarów!wszystkiego jestem ciekawa
co tu gadać
diamonds, Krokodylica, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy Wam się też chce jeść tak jak mi?
Ostatnio co się nie rusza i nie ucieka:-P z talerza mogłabym jeść.
Poza słodyczami- bo te gwarantują zgagę.
I jeszcze ze 3-4 litry wody albo soków.
3 tyg temu byłam 12 kg na plusie.
a co tam!
Tylko ciągle chodzę głodna.
Jak nie ja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny