Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:Oj, diamonds, ja też czuję ból głowy i katar niby nie leci już z nosa, ale czuję, że coś w zatokach siedzi... podobno w ciąży można sinupret - ja kiedyś brałam to na zatoki - ziołowy lek, poczytaj.
Ja zainwestowałam jakiś czas temu w inhalator
Idealny dla dziecka jak i dla dorosłych.
Ma taki irygator mikronuzujacy do nosa i po jego użyciu jest znacznie lepiej.
Mi się sprawdza u Agatki. Jak ma katar to inhalator w ruch- tylko na soli fizjologicznej i pomaga. Choć ma nebulizator- więc bez problemu podam tez leki wziewne. Ale nie było jeszcze potrzeby.
Zrobię jeszcze raz później i może obejdzie się bez leków.
U mnie zatoki co chwila się odzywają- nosowe. Dlatego zęby od góry bolą
Kiedyś czołowe mi dokuczały- wtedy właśnie jest okropny ból głowy
Jeszcze chwilkę musimy odczekać
-
Dzien dobry
Madziaaa, tak mi przykro. Masakra jakas to o czym piszesz. Dobrze ze u was skonczylo sie tylko na zlamaniach! Tesciowa na pewno z czasem dojdzie do siebie! A ten co wymusil na czolowke..coz ja nie mam wspolczucia dla takich niestety.
My tez mamy nebulizator/inhalator microlife. Mloda miala astme oskrzelowa przez pare lat wiec spisywal sie jak znalazl do wszystkiego. Do psikanych wziewow mamy tez taka specjalna tube do oddychania. Przy kaszlu bardzo pomagalo, no ale to juz typowo na sterydy.
U nas randka super udana wczoraj, kolacja, spacer i cos milego przed snem teraz jedziemy na zakupy i olanuje podjechac do duzego Smyka pochodzic poogladac co tam maja. Dzis tlumaczylam mojemu,ze kolezabki juz wyprawki szykuja, ale On pozostaje niewzruszony mowi ze czekamy do plci i wtedy szal zakupow. No ale co jesli sie okaze tak jak z cora 3 tyg przed porodem?
Milego dnia! ♡diamonds, mizzelka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Mizzelko ja tez w niedz z grubsza sie zapakuje a potem tylko cos dopakuje.
Dzis sie troche zdziwilam ze nastepna poszla:)
-
kasika8303 wrote:Hej laski, nadrobiłam Was
Daisy co za palant z tego 2 kierowcy!
Tygrysek no żeś smaka narobiła To ja się pochwalę że na kolacje mam naleśniki z bananami
Ja dziś cały dzień na plotkach z koleżanką a potem zakupy, Amelka zakupiona o nowe ciuszki W pepco kupiłam przedrzeźniającego chomika Z mężem dla jaj go włączyliśmy w sklepie i zaczął powtarzać i śmiać się tak jak my 15 minut stałam i płakałam z niego i go kupiłam Najlepiej wychodzi mu śmianie się Bajer -
Madziu współczuje i niech wracają do zdrowia szybko..
marna pogoda jest jak nie wiem co ;/
a po niedzieli nie zapowiada się dobrze, ponoć śnieg.. to dopiero bd jazda.
Kobietki zdrowiejcie , jakiś wirusek nam tu się zakręcił.. mam nadzieje że szybko wam wyjdzie to ;/
-
diamonds wrote:Ja zainwestowałam jakiś czas temu w inhalator
Idealny dla dziecka jak i dla dorosłych.
Ma taki irygator mikronuzujacy do nosa i po jego użyciu jest znacznie lepiej.
Mi się sprawdza u Agatki. Jak ma katar to inhalator w ruch- tylko na soli fizjologicznej i pomaga. Choć ma nebulizator- więc bez problemu podam tez leki wziewne. Ale nie było jeszcze potrzeby.
Zrobię jeszcze raz później i może obejdzie się bez leków.
U mnie zatoki co chwila się odzywają- nosowe. Dlatego zęby od góry bolą
Kiedyś czołowe mi dokuczały- wtedy właśnie jest okropny ból głowy
Jeszcze chwilkę musimy odczekać
a może z olejkiem eukaliptusowym spróbuj? super jest -
Ja dluugo nie mialam wyprawki. Wozek kupilismy przed swietami a lozeczko ze 2 tyg temu. Tak w wiekszosci czekalam do 25 tyg.
Moze dlatego ze u nas chyba 2 dziewczyny urodzily dzieci przed 25 tyg i stad taka ostroznosc. Balam sie.Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ja tak jak słoneczna nic nie kupowałam bardzo długo! Wyprawkę zaczęłam kompletować w grudniu. A zaczęliśmy od...łóżeczka
Magdalena, szczescie w nieszczęściu! Dobrze, że "tylko" złamania a nie coś poważniejszego!
Ja już wysprzatalam dom, teraz oglądam perfekcyjną panią domu:)Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDiamonds Kochana
Melduję się! Nie rodzę!
Rodzić jadę za 10 dni oficjalnie Całe 10!
Zasadniczo mam dziś leniwy dzień I chyba moja córka też (tylko nadrabia nocami).
I nawet nie wiem, co mogłabym Wam tu dziś naskrobać
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, te troszkę chore Brzuchatki niech wracają do zdrówka, a pozostałe niech nie chorują!!
diamonds, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj jak napisałam Wam o szpitalu to jakby zeszło caluskie powietrze ze mnie. Dentka. Nic nie mogłam podnieść, powiedzieć, zrobić. Zasnelam. Chyba emocje opadły.
Dziś miałam bardzo leniwy dzień. Jedyne co to upralam tetra i reczniczki, oraz posciagalismy świąteczne ozdoby. A wieczorem oglądałam miłość Sue na PolsacieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 23:39
diamonds, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyWięc dziś był dzień leniwca
No i dobrze. Ja się pod nim też podpisuje
Nie można co dzień mieć niewyczerpane pokłady energii. Kiedyś trzeba naładować baterie
No moi sąsiedzi cały tydzień ładują baterie na ten sobotni wieczór i noc
Mają zdrowie.
Widziałam, że mają ok roczną córeczkę.
Pewnie sprzedają rodzicom na noc.
bo nie wyobrażam sobie robienia takich hucznych imprez z dzieckiem
kasika8303, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halo halo wieczorowa pora moj gra w gierke obok mnie, to jeszcze zajrzalam
Wypatrzylam dzis Graco Sweetpeace bujaczek i na pewno kupimy ogladalismy dzis wozki tez i zakochalam sie w Camarelo Sevilla ojej jakie cudo! Fioletowy mi przypadl najbardziej do gustu ehh duzy, skretny, wysoki wiec garba nie dostane od schylania sie (mam 171cm). Ogolnie w smyku duzo rzeczy
Merido jak sie czujesz wiedzac ze to ju 9 dni? Pewnie juz przebierasz nogami hm?diamonds, merida17, Krokodylica, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość