Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:ciekawe czy Amelka bd spać
ja też mam lenia... musze zrobic sobie morfologię do wizyty... ale jeszcze w sumie mam czas...
Mizzelka mała od godziny wariuje w brzuchu jak szalona, z każdej strony ją czuję. Mówię, tłumaczę bądź grzeczna aby lekarz Cie zbadał a ta kolejny kop. W nosie ma matkę Wizytę mam na 15 ale jak o 17 wejdę to będzie cud, to się może uspokoi do tego czasu. -
Sue piękny śpiworek i bujaczek.
Właśnie też wczoraj przeglądałam ciuszki dla Zuzy i się zastanawiałam co przygotować na wyjście ze szpitala. Przygotowałam w grubsza zestaw do najcieńszego do najgrubszego, mam nadzieję że położna wybierze coś sensownego.
diamonds gratuluję wygranej.
A jeszcze mam pytanie o te kupony rabatowe allegro, mąż ściągnął sobie tą aplikację allegro na telefon i co teraz? Trzeba szukac gdzieś tych kuponów?diamonds lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Dzieki:) my ten leżaczek dostaliśmy, sama pewnie bym nie kupiła:)
Rodzina zawsze chce zrobic jakis prezent, to wtedy byśmy o to prosili:) a tak, poproszę o matę edukacyjną
Ta, którą wstawiła Diamonds jest fajna:)
U mnie w pracy jest też zwyczaj, że jak ktoś bierze ślub albo rodzi mu się dziecko to składamy sie na prezent:) więc pewnie (choć nie wiem) dostanę jakiś drobiazg:) miłe to zawsze było:)
Ja nie chcę za dużo pierdół dla dziecka, bo mieszkanie mam małe i co ja z tym pozniej zrobie?
Kasika, kciuki za wizytę!
merida17, mizzelka, diamonds, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane!
Uff nadrobilam Was
Fajna ta nasza lista - Merida no no coraz blizej
W ogole fajnie tyle tp na Walentynki, ciekawe ile wyjdzie faktycznie w tym terminie.
Ja dzis tez jakos leniwo, wczoraj znowu sie klocilismy i tak sie trzyma taka nerwowa atmosfera.
Ja dzis core zabieram do fryzjera, ona chce miec skosna grzywke. Nie wiem troche o co jej chodzi i uprzedzilam ja, ze do szkoly bedzie nosila spiete wlosy, no ale chce to niech ma, sama zobaczy jakim klopotem jest grzywka. Jeszcze zeby chciala taka normalna, no ale ma za krotkie czółko na taka grzywke. Wg mnie w ogole nie powinna miec, no ale przeciez to nie tatuaz, niech sprobuje i zobaczymy
Ja po sniadanku, zmeczona jakas jestem choc poszlam spac chyba ok 23 i wstalam po 9 rano.
Przyszla moja tołpa wiec zaczynam dzis ostre smarowanko Mam w tym oliwke do kapieli i liczylam ile trzeba uzyc ml wg naklejki Wychdzi taka oliwka za 40 zl na 4 dni (250ml) ja ma prysznic wiec bede oszczesniejsza. Ale dostalam duzo gratisowych maseczek itp.
Milego dnia!merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
Krokodylixa, wchodzisz w zakładki i tam masz
Strona główna
Kupione
Moje allegro
Kupony
Itd.
Wchodzisz w kupony, u dołu strony masz na pomarańczowo napisane "odbierz kupon" klikasz i gotowe:)
Nie wiem czy ten z 09.01 jeszcze jest, ale jutro bedzie nowy:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my dziś odwrotnie korzystając z tego, ze dziś sztorm nie taki straszny, bylysmy z mała na spacerku
Ku mojej radości, w parku narodowym z widokiem na góry (przyroda mnie tu rozpieszcza) odkryłam, ze postawili mi siłownię
Już czekam na spacerki Mała w wózku chrapu chrapu, a ja mogę walczyć z kg i z każdym dniem bliżej wiosny!
Normalnie tak niewiele, a tak duzo jupi!
I byłam w tym swoim ciuszku! Oczywiście za taka cenę zawsze cos znajdę, ale już nie szaleje tak mocno, bo szafa pełna
Po prostu dziś był taki dobry rzut dla chłopców, ze można zrobić cała wyprawke! Od narodzin do roczku! Wszystko dosłownie, nie wspomnę, ze same next i inne dobre marki i wszystko w praktycznie nowym stanie!
Jak za darmo!Krokodylica, diamonds, Daisy, Sue lubią tę wiadomość
-
Teraz nie ma kuponow, bo wczoraj sprawdzałam ale jutro właśnie mają być.
A ja się dziś spotkałam z jedną przyszła mamusia z Belly było super
Teraz pojedziemy z mężem kominka do domu szukac.merida17, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyWitam was brzuchatki kochane :* ja po wczoraj szej wizycie szczęsliwa będe miała córeczke możecie wpisać na liste :Dale troche jestem przygnębiona bo chyba to co czułam to nie były ruchy lekarz mi wczoraj mówił,że ruchy powinny być w dole brzucha nigdzie indziej niezle mnie wystraszył a ja czułam takie wyżej nad pepkiem takie wibrowanie i przesuwanie się jakby narządów nie wiem co myślec ??napiszcie jak wy odczuwałyście ruchy ?Pozdrawiam
merida17, Daisy, mizzelka, Rybeńka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Witam was brzuchatki kochane :* ja po wczoraj szej wizycie szczęsliwa będe miała córeczke możecie wpisać na liste :Dale troche jestem przygnębiona bo chyba to co czułam to nie były ruchy lekarz mi wczoraj mówił,że ruchy powinny być w dole brzucha nigdzie indziej niezle mnie wystraszył a ja czułam takie wyżej nad pepkiem takie wibrowanie i przesuwanie się jakby narządów nie wiem co myślec ??napiszcie jak wy odczuwałyście ruchy ?Pozdrawiam
Evell gratulacje
Dawno Cie tu nie było!
Ja te pierwsze ruchy czułam poniżej pepka i to było bardzo delikatne!
Spokojnie! Jesteś po badaniu, więc wszystko u Was dobrzeEvell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Evell gratulacje
Dawno Cie tu nie było!
Ja te pierwsze ruchy czułam poniżej pepka i to było bardzo delikatne!
Spokojnie! Jesteś po badaniu, więc wszystko u Was dobrze
Meridko bo ost cos weny nie miałam ale czytałam co tu sobie piszecie ja już sama nie wiem o co chodzi z tymi ruchami boje się,że wg ich nie poczuje i co wtedy przecież to już 20 tydzien niby wszystko super na usg malutka rośnie ale z tymi ruchami to się martwie.merida17 lubi tę wiadomość
-
Evell! Ja jak slucham dzidzi to ona jest ze 2 palce nad wzgorkiem lonowym. Ja dzis 12t6d wiec daleko w tyle. Sprawdz sobie na wujku google gdzie jest macica w 20tc
W ogole no wlasnie dzis zegnam pierwszy trymestr i jutro zaczynam 2gi!!merida17, słoneczna 85, mizzelka, Evell, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość
-
bo jak jest kupon to trzeba go sciagnac- ja ten z 9 stycznia mam i jeszcze nie wykorzystalam- jest wazny do 23 stycznia. czekam do jutra i bede zamawiac
bo moze bedzie np 35 zl przy zakupach za 100?
Tygrysku a jaki kupilas termometr?>
ja piore koszule-
jednej lutowce odeszly wody rano:) w 36 tyg wiec sie musze spiac z Torba:))Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvell! Moje mała od początku jest hiper aktywna, więc jak trafi sie taki dzień, ze jest cisza, to sama sie martwię, ale ona tez musi odespac te swoje harce ale rozumiem, ze sie martwisz, tak to już jest!
Zacznij moze od domowych sposobów: cos słodkiego i lezenie na lewym boku
U mnie po ok 15 minutach cos sie działo
Daisy ma racje, sprawdź w internecie, gdzie mniej wiecej powinnas cos czuć
I pamiętaj, ze możesz nie czuć, bo Mała moze schowana jest gleboko w środku nie sięga jeszcze i nie jest jeszcze taka silna, by zawalić Ci solidnego kopa!!Evell lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Mizzelka mała od godziny wariuje w brzuchu jak szalona, z każdej strony ją czuję. Mówię, tłumaczę bądź grzeczna aby lekarz Cie zbadał a ta kolejny kop. W nosie ma matkę Wizytę mam na 15 ale jak o 17 wejdę to będzie cud, to się może uspokoi do tego czasu.
jak gin bd nie miły to niech mu Ptak uschnie -
Evell wrote:Witam was brzuchatki kochane :* ja po wczoraj szej wizycie szczęsliwa będe miała córeczke możecie wpisać na liste :Dale troche jestem przygnębiona bo chyba to co czułam to nie były ruchy lekarz mi wczoraj mówił,że ruchy powinny być w dole brzucha nigdzie indziej niezle mnie wystraszył a ja czułam takie wyżej nad pepkiem takie wibrowanie i przesuwanie się jakby narządów nie wiem co myślec ??napiszcie jak wy odczuwałyście ruchy ?Pozdrawiam
Gratuluję córciEvell lubi tę wiadomość
-
Sue super zakupy a ten różówy to taki aby dodatek wzór super i widzę że w środku te Minky jest czy coś takiego, ponoć milusie bardzo w dotyku
ja nie kupiłam ani kocyka (teściowa zawsze kupuje) ani maty ani zabawek, leżaczek już mam
bo potem kazdy bd chcial cos kupic itp jak np siostra meza kupila nawet gryzaczki a potem miala ich po 3 w domu już o zabawkach nie wspominając
no właśnie słyszałam że już wody pykły.. dlatego wzięłam się za drugie pranie hahah bez kitu lepiej być wcześniej przygotowanym jak dziecko uzna że chce iść w świat to nie mamy tu nic do powiedzeniasłoneczna 85, Daisy lubią tę wiadomość
-
23 luty to termin z ostatniego USG co robił te anatomiczne... z wymiarów główki, nóżek, brzuszka i wagi itp wyliczyło tak jakoś
a 9 marzec to pierwszy termin który ustalił kiedyś, więc patrzę na obydwa
lepiej być wcześniej gotowymDaisy, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Jestem już po wizycie, o dziwo weszłam o 15 Więc na 1000% laska Badał mnie ponad 30 minut, serduszko ok, pęcherz ok, nerki ok, rączki i nóżki ok, twarz ok, spała na pleckach i co jakiś czas łykała wody płodowe. Kręgosłup też ok- rozszczepu lekarz nie widział, jedyny minus to żołądek. Dziwił się że był pusty a pęcherz pełny to tak jakby nie dochodziły wody do żołądka. Ale mam się na razie nie martwić, bo może po prostu dziś nie jadła i mam na połówkowym powiedzieć aby żołądek dokładnie sprawdzili.
Dziwne bo na wtorkowej wizycie inny gin mówił że żołądek ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:18
Rybeńka, diamonds, Daisy, mizzelka, Tygrysek, Krokodylica lubią tę wiadomość