Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ach i muszę się pochwalić że dziś dostałam komplement od męża WOOOOOOOOOW
że mam mały brzuszek bo inne kobiety mają taaaakieee duuuze a nasza pewnie będzie malutka
jestem w pozytywnym szoku.. ale może go tak naszło po hahahahRybeńka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mizzelko piękne łóżeczko
no i pozazdrościć komplementa od męża ja to się dziś rano z moim pozarlam wrr... szkoda w ogóle gadać.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Mizzelko piekne lozeczko! Fakt poscielowa slabo wyglada, koniecznie zdjecie w naturalnym oswietleniu
Kochane u dentysty super nie mam nic do roboty wiec tylko piaskowanie machnelam sobie i fluoryzacje bo musze regularnie fluor nakladac. Lekarz kazal zmienic szczoteczke na soniczna wiec juz cos tam przejrzalam jak bylam chwile w pracy
Mam kartke od dentysty (nie ma w kc miejsca na takie notatki..):
Pani xy ur.
W dniu 13.01.2015 przeprowadzono badanie stomatologiczne. Uzebienie wyleczone, blona sluzowa i tkanki przyzebia zdrowe. Badanie kontrolne za 6 miesiecy.
Bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrz. Ostatnio jak bylam gdzies we wrzesniu to tez nic nie bylo do roboty mam przyjsc w polowie 2 trym wymienic tylko plombe bo od kolczyka mi sie troche wygryzla. Pani mowila ze super, ani krwawien, zaczerwienien itp.
Przyszedl moj Doppler! Niedlugo bedziemy kombinowac z czym to sie jediamonds lubi tę wiadomość
-
jak złożę całość to dodam
rety jak mnie mdli bleee..
Daisy to super że masz dentystę z głowy.. a ja chyba muszę swojego przeprosić i go odwiedzić
jeszcze księciunio mnie wkurzył na kolędzie bo pytal sie o imie wścibski ... a ja mowie ze nie mamy.. a on to nazwijcie konegunda a my wszyscy wzrok na niego.. speszył się, żarcik mu się nie udał, ojej.. -.-Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 19:18
Daisy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ktore niedlugo rodza , macie spieworki na zime?
czy bedziecie opatulac kocykiem i w kombinezonie?
bo ja nie wiem czy kupic??
bo kombinezonik futrzany ...
wychodzi brak doswiadczenia:)))
nie mowie o spiworku na szelkach takim polarkowym tylko o takim no spworze cieplym:)) -
Mizzelko wszystko piękne.
Widzę że nie tylko ja dzisiaj nie w formie.
Mam nadzieję że wszystkie jutro wstaniemy nie-obolałe i rześkie.
Dziewczyny polećcie jakiś stojak z wanienką, czy ja wiem? Komodę? Żeby za dużo miejsca nie zajmowało. Bo z tego co widzę będę musiała małą kąpać w sypialni a mam tam zajebiście mało miejsca...mizzelka lubi tę wiadomość
-
My będziemy mieć wiaderko do kąpieli a kąpać będziemy chyba w salonie na honorowym miejscu
Nie będzie podstawki ani specjalnego mebla pod wiaderko, ono jest bardzo niewielkie i poręczne, więc można je wszędzie postawić na dobrą sprawę.diamonds lubi tę wiadomość
-
Jestem już w domku. Zawsze mówiłam, że Amelka cieszy się jak jedzie do tego gina Tak szalała że głowa mała. Ruszała całym ciałkiem, główką, rączkami i nogami. Gin zobaczył tylko, że pęcherz ok ( na prenatalnych wyszła jej chora nerka, ale to będzie miała jeszcze na połówkowym badana dokładnie), żołądek ok, serduszko dobrze bije, i ma dobrze naprężone mięśnie rąk i nóg. Reszty nie dała przylukać O zważeniu i zmierzeniu nie było mowy, a na zdjęciu wyszła biała plama od jej ruchów. To dziecko ma ADHD jak nic
Gin stwierdził, że nie dziwi się że już ruchy czuję, bo bardzo intensywnie się rusza, powiedziałam że ona uwielbia u niego wizyty Na wizycie u gina z NFZ zawsze śpi nie lubi go , podobnie jak ja
Mizzelko skąd kupowałaś to łóżeczko? Śliczne jestmerida17, diamonds, słoneczna 85, Krokodylica, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Co myslicie o takim spiworku??tylko kolor inny.
http://allegro.pl/vscout-spiworek-welniany-4-w-1-mumia-i4764543215.html
w pt bedzie nowy kupon! moze tez 20 zl przy 50:)
oby:)
bo jeszcze pare mi sie przyda:))diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
my kupilismy takie lozeczko z misiem tylko cale biale:)
http://allegro.pl/spiacy-mis-lozeczko-szuflada-materac-pkg-lolek-i4952578665.html
dzis zlozylismy ale jeszcze meble jutro przyjada i pewnie dokonczymy wsyztsko w nast tygdiamonds, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Dziewczyny, ktore niedlugo rodza , macie spieworki na zime?
czy bedziecie opatulac kocykiem i w kombinezonie?
bo ja nie wiem czy kupic??
bo kombinezonik futrzany ...
wychodzi brak doswiadczenia:)))
nie mowie o spiworku na szelkach takim polarkowym tylko o takim no spworze cieplym:))
Ja miałam dla Agatki śpiworek i polecam
jak sroga zima można przykryć dodatkowo kocem
jak nie to w kombinezon i do śpiworka i już było ok
Śpiwór do wózka powinien wg mnie mieć dodatkowe wpięcie na szelki- wtedy nada się i dla starszego do spacerowej wersji- jak dla nas na kolejną zimę
Taki śpiwór dobry jest później i do sanek
Przy naszej drugiej córci też będziemy korzystać.
Należało by zwrócić uwagę czy da się od dołu taki śpiwór rozpiąć ( chodzi o to że jak dziecko jest chodzące i ma brudne buty, żeby dało się wsadzić dziecko z brudnymi butami i nie ubrudzic przy okazji śpiwora- nie wiem czy jasno to napisałam)
Czasem śpiwory właśnie w miejscu nóg są foliowane- żeby łatwo czyścić.
Kiedyś do wózków x-lander były takie. Ale to w 2010 r. więc pewnie kilka razy już zmienili.
Ale polecam szczerze śpiwór do wózka.
słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Co myslicie o takim spiworku??tylko kolor inny.
http://allegro.pl/vscout-spiworek-welniany-4-w-1-mumia-i4764543215.html
w pt bedzie nowy kupon! moze tez 20 zl przy 50:)
oby:)
bo jeszcze pare mi sie przyda:))
Mam podobny
Tylko z odpięciem od dołu na brudne nogi
W zasadzie i z takim można przebyć zimowe pory.
Bo i do takiego zimą nawet rocznika wsadzisz po wędrówce- trzeba tylko wytrzepać butki i częściej prać
Tylko wymiarów nie sprawdziłam.
U mnie Agatka do ubiegłej zimy korzystała na sankach a wcześniej e spacerówce
Za takie pieniądze bierz
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my dzisiaj po usg
Alicja albo Marta ? Jeszcze nie wiadomo spokojnie dała się obejrzeć pani dr
wszystko jest w porządku
szacowana waga na 33+3 tyg to 2374g szczęścia
Nie za dużo nie za mało wg pani dr w sam raz
Szyjka z rozwarciem zewnętrznym- ale podobno norma u już rodzących kobiet.
Długość 35 mm więc nie ma oznak przedwczesnego porodu.
merida17, Krokodylica, Daisy, mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Ciociu Merido gdzie żeś Ty?
Nic się nie odzywasz dzisiaj?
Albo mi umknęło
Jestem, jestem
Stwierdziłam, że ostatnio tyle tu się produkuję, że trzeba dać Wam odpocząć więc trzymałam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytydiamonds lubi tę wiadomość
-
Diamonds super wieści
Kurcze dałyscie mi do myślenia z tym śpiworkiem do wózka. Pewnie mój Mąż powie a po co Ci to...
Meridko a Ty dziś Kochana weszłas w 39tydzień!!! Wow to niesamowite, że to już tak blisko u Ciebie :-*diamonds, merida17, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ja nie kupuje teraz śpiworka, może jakbym w styczniu rodziła...
Stwierdziłam ze się nie opłaca. Zapakuje dziecko w kombinezon, mam grube kocyki i na to przykrywką z wózka. To starczy. Na następną zimę kupie do spacerówki.
Super Diamonds! Moja córa ma podobnie. Ciekawe z jaką waga się urodza Alicja to hit styczniówek, mnie się bardzo podoba. Marta tez fajnie.diamonds, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015