Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
merida obawiam się że nikt pierwszeństwa od Ciebie nie weźmie. Będziemy wszystkie bezczelnie stać i czekać aż urodzisz.
Magdalena, mieszkanko zaczyna pięknie wyglądać.
Ja się dziś zapisałam do fryzjera na środę, mam nadzieję, że dziecię pozwoli mi wysiedzieć przy farbowaniu.
mizzelka hehe mi mój powiedział że chodzę jak kaczka, to mu powiedziałam że mu spakuję plecak 10kg i będzie z nim chodził 24 na dobę, spał, mył się i wszystko to zobaczę jak on będzie chodził.
Mi nikt nic nie gada że siedzę i nic nie robię. Siedzę sobie na L4 spokojnie. A jak dostałam od gina nakaz leżenia to jeszcze mnie mąż opieprzał że łażę.merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
mizzelka ja dziś prasowałam te wszystkie pościele i "ubranka" do łóżeczka. Jakie to wszystko piękne jest!
Ja też nie wiem którą stroną położyć ten materac?
Moja mała dzisiaj przyprawiła mnie o atak śmiechu, robiła jakieś takie akrobacje że mój brzuch przybierał przeróżne kształty, łącznie z kanciastym - kwadratowym.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Ja na szczęście mam tak jak u Sue - mój M. mi raczej mówi, że nie mam nic robić i się położyć - nigdy nie usłyszałam, że nic nie robię - a na zwolnieniu jestem już od 3 miesięcy. I czasem nawet zmywarki nie mam siły wstawić.
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meridko trzymam kciuki za 15.01 i RMF FM
Dziewczyny ubawiłam się Waszymi postami ja Wam mówię inna planeta, a jak by byli w ciąży to tak jak Mizzelka pisałaś samobójstwomerida17, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:A ja się wybije...
Zoja wyjdź wtedy jak będziesz gotowa. Nie słuchaj innych. Potrzebujesz to siedź ile wlezie.
Dziecko tyle siedzi tam ile to konieczne.
Tygrysku, ja się już nastawiłam, że poród pewnie skończy się wywołaniem, czyli za min 3 tyg i to jest ok. Skoro ma pomóc dziecku, głupia nie jestem.
Bardziej drażni mnie to, że w poniedziałek zaczyna mi się macierzyński i z 6 miesięcy tracę minimum 3 tyg, siedząc w domu bez dziecka! A to sprawia, że z nią będę zaledwie 5 miesięcy w domu i muszę wrócić do pracy, bo takie jest życie! Myślę, że dla każdej z nas, każda chwila jest ważna z dzidzią, nawet jak nie jest różowo, jesteśmy niewyspane i zasadniczo do pupencji to po prostu nasz czas I egoistycznie chciałabym z niego ukraść dla siebie i dziecka tyle ile się da jak wrócę do pracy już tak nie będzie a wrócić muszę!
Co gorsza, przeraża mnie myśl, że takie maleństwo będę musiała po części oddać pod opiekę niani!
I, żeby od tego nie zwariować piszę różne głupotki i żartujęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:19
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
Kurcze Maridko to dziwne tam jest prawo. No ale niestety czasem trzeba się dostosować
ja ciesze się, że u nas teraz jest ten roczny macierzyński, bo wydaje mi się to takie optymalne. A zostawiać takie maleństwo z nianią... oj ciężko by było. Wiec Kochana wcale Ci się nie dziwię. Pewnie tak jak Ty chciałabym moc z Maleńka spędzić jak najwięcej czasu.
Sue świetne to było! faktycznie ciekawe jakby nasi mężczyźni by to z nieśli ha ha czarno to widzę :pmerida17, Sue lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Przykro mi Merida, bardzo. To smutne, że odbierają Ci najlepsze chwile w życiu.
Nadal twierdzę, że dziecko powinno być tak długo w brzuchu jak potrzebuje.
Ale wiem, że to co będziesz z nią mieć wykorzystasz w 200%!merida17 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie, szyjka bez zmian, ale takie skrócenie u mnie jak najbardziej spowodował masaż krocza. Powiedziała, że mam się wstrzymać z masowaniem przynajmniej do 20.01, tak samo z herbatką z liści malin. Potem zielone światło daje. Wiesiołka mogę łykać już. Czekam na KTG - będę miała na 10:00. I ciśnienie mi jeszcze raz zmierzą, bo miałam 130/90.
słoneczna 85, Daisy, Rybeńka, mizzelka, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość