Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To chyba czeka mnie wycieczka do ZUSu. Muszę to załatwić. Może nawet w poniedziałek.
Livia30, jeśli napiszesz więcej o swojej ciąży i maleństwie na które czekasz, to dopiszę Cię do listy
Możesz napisać też coś o sobie, bo ja np. w ogóle Cię nie znam
Słoneczna z sofą to kojarzy mi się tylko IKEA, ale nie każdy lubi.
Dziś piorę rożki, ubranko/śpiworek w którym przywiozę małą ze szpitala, i kocyki.
A tak w ogóle to mam dziś gorszą drugą połowę dnia.
Rano po 6 był mój tata po komputer (odwoził mamę do pracy i żeby dwa razy nie musiał jeździć), bo mu naprawialiśmy i potem już nie mogłam zasnąć. Potem było nawet wszystko dobrze. Potem zmorzył mnie sen ok 14 i jak się z niego budziłam to budził mnie ból. Boli mnie teraz przez cały czas, nawet jak siedzę. To jakiś koszmar, zastanawiam się jak wytrzymam jeszcze miesiąc. Są dni lepsze i gorsze.
Mieliśmy z m. jechać na zakupy, ale ja muszę zostać. Ciężko mi chodzić.Natalka 03.2015
-
To czekamy Gabryś!
Nasza lista:
Merida17 - 1 luty 2015 - córeczka Zoya Veronica
Katiś - 2015 - córeczka Pola
Groszek - 02 luty 2015 - syneczek Gabriel
Gosiak - 5 luty 2015 - córeczka Janinka
Diamonds - 14 luty 2015 - córeczka Alicja Agatka
derii84 - 14 luty 2015 - syneczek Olaf
Sue - 14 luty 2015 - syneczek Tomuś
Słoneczna85 - 15 luty 2015 - syneczek Maciuś
Rudasek - 15 luty 2015 - syneczek Staś
Tygrysek - 1 marzec 2015 - córeczka Natalka
Rybeńka - 2 marzec 2015 - córeczka Maja
Mizzelka - 9 marzec 2015 - córeczka
Krokodylica - 27 marzec 2015 - córeczka Zuzia
Ewelcia - kwiecień 2015 - bliźniaki chłopcy
Evell - 2 czerwca 2015 - córeczka
Kasika8303 - 12 czerwiec 2015 - córeczka Amelka
Magda_lena88 - czerwiec 2015 -
Livia30 - 15 lipiec 2015 - syneczek??
Daisy - 22 lipiec 2015 - córeczka Hania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:35
Daisy, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Zaczyna się!!!!!! Będziemy po kolei rodzić!!!!!!
Merida, nic się nie martw, teraz to będzie szachownica na tej liście
Magdusiu, czy ja przegapiłam płeć i imię Twojego maleństwa?
PS. pisałam Wam że dziwne sny wróciły... wróciły też erotycznemerida17 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysek wrote:
Livia30, jeśli napiszesz więcej o swojej ciąży i maleństwie na które czekasz, to dopiszę Cię do listy
Możesz napisać też coś o sobie, bo ja np. w ogóle Cię nie znam
Wybaczcie, wparowałam jak burza
Termin porodu na 15 lipca, jak na razie prawdopodobnie synuś
Zaskoczyło w 6sc ale tak naprawdę po roku bo mąż jest marynarzem i mogliśmy się starać co drugi cykl. Byłam stymulowana, miałam jedną inseminację i nic. Zrobiłam HSG, odstawiłam wszystkie leki i BUM udało się w chwili kiedy wcale tego się nie spodziewałam
Pochodzę z Trójmiasta (Gdynia) i mam już prawie 12 letnią córę Ale nie jestem jeszcze taka stara
Tygrysek, merida17, Sue, Krokodylica, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dopisane co trzeba!
Mizzelka, czy Wy się zdecydujecie na jakieś imię ??
Moja córa ma dziś leniwy dzień. Daje znać, ale chyba siedzi gdzieś głęboko...
Wystarczyło, że puściłam jej Pitbulla! Działa lepiej niż czekolada. Chyba na porodówkę wezmę coś żeby go puścić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:17
livia30, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku!
Ja sie nie martwię mówiłam, ze oddam prowadzenie na liście co zrobić, ze w mieszkaniu Zojki jest piękny widok na nerki i wątrobę nie odbiore jej tego, bo co ze mnie za mama by była
Widziałam, ze Groszek, ale tez Katis jest w szpitalu, w końcu obie sa na naszej liście to trzymam kciuki
Liwia witaj widzę, ze i Tobie trafił sie szczęśliwy cykl "wpadkowy" super!
Daisy trzymam kciuki za nowego dr oby ostatni!
Mizzelko, ja nie wiem, jak to z gbs zastanawiam sie, czy mój wynik bedzie wiarygodny wynik miał być wczoraj, ale tu na wszystko jest czas. Moja córka tez ma czas, w końcu mały tubylec z niejKrokodylica, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysku! Sny erotyczne to jest cos mój dziś był znowu jakiś pokrecony, moze dziś trafi mi sie cos lepszego w końcu weekend i trzeba sie zrelaksować trzymam kciuki za lepsze samopoczucie
Magda znam te książki mam nawet w domu skończyłam, gdzieś na 4 tomie, ale jak dobrze pamietam (skoro mowa o tematyce), ze tam sporo bzykania było, jak na taka literaturę
Diamonds haloooo!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 00:17
-
słoneczna 85 wrote:Krokodylica i co? wyswietla sie to co chcialas?? kwoty i daty?
Słoneczna tak, wyświetla się, ale nadal tego nie ogarniam.
Wedle tego co tam jest za ostatnie L4 powinni mi przelać ponad tysiąc zł.
Tymczasem dostałam 800 z hakiem. Jakieś 200zł mniej.
O co tu chodzi? -
Dzień dobry wieczór
Witam się z Wami posesyjnie Była dziś u mnie koleżanka i przez 2 godziny trzaskałyśmy mojemu brzuchowi zdjęcia
Na początku czułam się dziwnie, ale potem już trochę lepiej! Jestem meeeeega ciekawa efektów
Moja kosmetyczka w prezencie ślubnym zrobi mi ślubny make up, znalazłam sukienkę teraz tylko jeszcze muszę szpilki dokupić, bo sobie wymyśliłam malinowe dodatki, a weź tu człowieku w styczniu kup malinowe szpilki
Właśnie wszamałam makaronik, doczytam Was, co naskrobałyście dziś i zabieram się za ćwiczenia - bo ponad tygodniową przerwę miałam w związku z przeziębieniem, a przecież forma do porodu musi być!Tygrysek, merida17, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ok, doczytałam Was
Livia, witaj! Ja niestety Cie nie kojarzę, ale rozgość się, poznamy się
Co do szpitalu w Wejherowie, dziewczyna u nas na lutówkach była obejrzeć porodówkę, teraz w końcu nie wiem czy ona chce tam rodzić czy nie. Ale możesz podpytać u nas na lutówkach Cath To na pewno Ci odpowie
Daisy, Magda, wyglądacie przepięknie!! Rosną Wam te brzuszki, a nie tak dawno pisałyście o pozytywach na teścielivia30, Tygrysek, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:dziewczyny nic mi nie gadał o tym GBS, a zapomnialam sie zapytac, czy w cytologii w razie co by wyszło że mam tego paciorkowca? bo mam na wyniku czysto.. aby grupę 2.. ale ani grzybka, ani bakterii, nic.
Daisy lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z ostatniego USG - Jańcia waży 3250 Wszystko inne super, przepływy, serduszko, łożysko - teraz pozostaje spokojnie czekać. Dziś pierwsza herbatka z liści malin.
Moja doula tylko jutro ma zajęty dzień - do 19:00 mam zaciskać nogi - potem do 04.02 jest cała mojaKrokodylica, Tygrysek, merida17, Daisy, słoneczna 85, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Gosiak swietne wiesci na sam wieczor. Spotkanie z Janeczka coraz blizej! Kawal kobietki Ci sie szykuje
To jutro zaciskaj mocno nogi!
A ja sie dzis przewrocilam. Moja suka chciala wymiotowac to ja wzielam na dwor. W kapciach i trzymajac ja za kark..a ona no z 35kg ma jak nic. No i ta chyba mnie w ch*ja robila, zaczela sie szarpac zeby uciec. A przed domem slisko i na betonie i na piachu bo deszcz, snieg, mroz zrobily swoje. Tak wiec upadlam, na dupe z impetem. Szlag mnie trafil bo prosilam mojego wczoraj zeby tam cos zrobil bo i cora sie wczoraj tam poslizgnela. Jak mu powiedzialam co sie stalo dzis to skwitowal 'Ja tam moge piasek sypnac co wiecej zrobie?' NO TO K*RWA ZROB TO mysle sobie, no ale jest po 21 i jak nie sypnal tak nie sypnal. Zabic sie tam mam czy co? No bo przeciez wg niego jak nie upadlam na brzuch to sie nic nie stalo. Ja pierd.... -
Krokodylica wrote:Słoneczna tak, wyświetla się, ale nadal tego nie ogarniam.
Wedle tego co tam jest za ostatnie L4 powinni mi przelać ponad tysiąc zł.
Tymczasem dostałam 800 z hakiem. Jakieś 200zł mniej.
O co tu chodzi?
bo tam jest kwota od ktorej odliczaja podatek- u mnie 18 %.