Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wanienke sprobuj otworzyc teraz a jak nie to wejdz na strone ikea i tam w wyszukiwarke wpisz wanienka , tam tylko jedna jest
ale nie wiem czy ona nie jest mala bo ma 71 cm. patrze ze normalnie maja wiecej, ale sa tez jakies specjalne wiaderka do kapania niemowlakow;) smiesznie..
-
a mnie dzis mdlilo, rano wymioty po wstaniu jak zwykle ale potem bylo gorzej bo zwrocilam obiad z nawiazka owocow ktore zjadlam wczesniej..
dawno juz nie wymiotowalam jedzeniem ( jakies 2 tyg) tylko rano..
a dzis zaczelam nowy tydz, chyba juz 5 ty miesiac..
pocieszajace...
no i glowa bolala znowu- olejek w ruch no i spanie....
a jak u was>?
jak u Ciebie Krokodylica?> dajesz rade? -
nick nieaktualnySłoneczna trzymaj się dzielnie! Ja ostatnio zwróciłam śniadanie, ale to jakieś 2 tyg temu, teraz w końcu spokój Nawet, już zęby myję i nie mam odruchu zwrotnego tak mało, a jak dużo
I nieśmiało powiem, że u nas dziś wybiło równe 20 tyg PÓŁMETEK! Teraz już odliczanie w dół- aż się nie chce wierzyćsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna to wczoraj z wymiotami sama nie bylas nie wiem co mi odwaliło...
chyba znów od tego że minęłam porę jedzenia ;/
A łóżeczko bardzo zgrabne a wymiar standard bo 120x60 to wszystkie mają, ja się zastanawiam nad 140x70 bo mam łóżko akurat 140 i planuje postawić za łóżkiem... zresztą dużo miejsca mam w sypialni bo słabo umeblowałam i o to mi chodziło. Mam dużą szafę i planuje komodę i koniec, nic więcej, Tv bd wisieć. no może kiedyś szafki nocne w sumie.. na takie pierdoły żeby nie leżały...
a ja też bym tak zrobiła, co kto daje to trzeba korzystać
Meridko jak ten czas leci! ja ciągle myślę że jestem w 13 tygodniu a tu już 16 leci... rety jak ten czas mija...merida17 lubi tę wiadomość
-
no prawda, nie powinno zniknąć ze sklepowych półek
a ja chyba mam schizy ale poczułam motylka w brzuchu, dziwne uczucie ale nie wiem czy brać to pod uwagę, poczekam jak dalej rozwinie sie sytuacja
wczesniej czułam bulgotanie porządne, potem tak jakby ktoś mi palcem od środka stuknął.. nie przyjemne to było, a dziś taki motyl.. pod pępkiem po lewej strsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
mi mama wczoraj tez mowila zebym za wczesnie nie kupiła bo to kazdy bd chcial jakis prezent dać... i się narobi tego tyle że potem bd leżeć aby... i tak bd musiala kupić itp ale na razie zeby sie wstrzymac np z ubrankami
w sumie ma racje bo np zabawki, smoczki i gryzaki, nawet body siostra męża miała multum... bo każdy coś chciał dać od siebie, przeciez nie da czekolady -
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki
A my w rodzinie rozwiązaliśmy właśnie ten problem, bo dzieci u nas dużo
Zawsze bez ceregieli dzwonimy do zainteresowanej mamy i kupujemy co jej potrzeba Głównie składamy się na wybraną chemię/pieluchy/chusteczki...tyle to kosztuje, a dla takich rodziców to jednak duża sensowna pomoc. Zero zabawek/smoczków/ubranek to przyjemność dla rodzicówKrokodylica lubi tę wiadomość
-
własnie u mnie to nie wiem jak będzie, ale na pewno dużo grzechotek, gryzaków, mogą być pewnie i smoczki i body... mama już krzyczy żeby dołożyć się do wózka albo do łóżeczka więc czekam cierpliwie
na razie to bym wpadła w szał zakupowy - ciążowy, cholera czasami nie mam co na siebie włożyc... a sklep z odzieżą ciążową jest cholernie daleko, wydaje mi sie ze w promieniu 100 km nic nie kupie ;/ lipa konkretna a z neta boje sie kupic.
no i może dostane ciuszki po siostrach mężą ale nie wiem jak to będzie bo znów od drugiej strony też zaszła w ciążę i ma starszą ode mnie o miesiąc .... więc nie wiadomo czy coś dostane.. nie wiem jak to bd.
no ale trudno dam sobie rade -
nick nieaktualnyMizzelko, ale jak to będzie Oczywiście, że dobrze będzie
Jak już jesteśmy w ciąży, co proste nie było, bo każda miała swoją drogę, to teraz byle do bezbolesnego porodu a ubranka i cała reszta się przyda w każdej ilości- najwyżej zawsze można podać dalejmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja jeszcze dodam, że na początku (tak od 2 tyg) przykładałam rękę i czekałam na ruchy, które były wyczuwalne i delikatne, nie można się pomylić. Od wczoraj pojawiły się już takie mocniejsze i dziś cały ranek czuję, że dzidzia sobie śmiga po brzuchu, nawet nie muszę przykładać ręki, także jestem w szoku, a jednocześnie gęba mi się śmieje- przedziwne uczucie, ale kwestia dni, czy tygodnia i same poczujecie
słoneczna 85, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
no własnie na to nie ma reguły, ja esie jeszcze nie nastawiam bo mogę się mylić przecież pierwszy raz jestem w ciąży
dokładnie do 22 tyg a pierwiastki ponoć w 20 tyg dopiero czują
więc nie wiem co dziś się stało ale serio to było coś innego... jeszcze czegoś takiego nie miałammerida17 lubi tę wiadomość