Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna zależy od dnia ale ogólnie jem i coś tam w żołądku zostaje, są lepsze i gorsze dni, ale odkąd wyszłam ze szpitala jest zdecydowanie lepiej niż wcześniej.
Mizzelka co do ryżu - nie sprawdza się, po niczym nie wymiotuję tak bardzo jak po zjedzeniu ryżu. I po wypiciu kakao. Do tego odrzuciło mi pietruszkę.
To takie 3 rzeczy których jeść nie mogę.
Karoli nie znam ale trzymam kciuki za nia i za jej maluszka!!!
-
Krokodylica wrote:Dlaczego "też" późno się zaczęło? Ja wymiotuję od 5tc do teraz.
Nic mnie nie uczula, po prostu taki mój urok, moja mama tak przechodziła obie ciąże i ja mam to samo. Ale liczę że w 2 trymestrze mi przejdzie w końcu. -
uch to tak jak ja nie mogłam jeść przetworzonego jabłka np z cynamonem blee.. i brokułów. Najgorsza rzecz na świecie dla mnie jak na razie... i omijam szerokim łukiem. Dziwne jest to co nam wcześniej nie przeszkadzało to tak zrazi wszystko się zmienia :<
-
ja od 6 tyg zaczelam wymiotowac.
Krokodylica wczoraj w ksiazcze "w oczekiwaniu na dziecko" czytalam ze sa to niepowsciagliwe wymioty ciezarnych i takie intensywne zdarzaja sie 1/200 ciaz mniej wiecej:)
wiec nie ma co- trafilo sie nam..
ja mialam czopki od gina Torecan- ale czasem bylo tak ze wsadzilam czopek jak juz bylo bardzo zle a i tak wymiotowalam..a tylko mnie usypialy -
Hej Mamusie witam się z rana( w sumie to już prawie popołudnie ;p)
Też ostatnio czytałam w tej książce o tych wymiotach, faktycznie macie "szczęście" dziewczynki.
Co do wyprawki to też myślę, żeby dopiero w styczniu się za to zabrać. Najbardziej tylko się boję tego, że np. musiałabym leżeć plackiem i nie miałabym możliwości wyboru
Mam nadzieję, że wszystkie dotrwamy do końca naszych ciąż bez żadnych problemów.
Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Mam do was pytanie, czy miewacie w drugim trymestrze bóle takie choćby miesiączkowe? Ja dziś mam od rana, ale nie cały czas tylko tak jakby co jakiś czas. Nie wiem jak to opisać.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
To dziękuję za odpowiedź, bo troszkę się Zmartwilam. Ale od południa juz przeszło. Miłego wieczorku Kochane :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Chyba dziś wszystkie dziewczyny się weekenduja z Mężami
Ja dziś walczę na weselu heh
Miłego wieczoru :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
A umiesz się pochwalić jakimś linkiem tego łóżeczka? Chętnie sobie zobaczęOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
ooo kurde, nawet nie wiedzialam że można się tak obkupić w ikei, ale cholera daleko mam ;/
Tak weekend pełną parą wczoraj sie wkurzylam bo w aptece co zamowiłam olejek to zapomniały ;/ poszłam do innych aptek... yhy... już sobie kupiłam.. ale za to wziełam takie plastry chłodzące Apap ICE czy cos takiego i na razie tym sie wspomagam, sząłu nie ma ale działa troche wczoraj wieczorem potężnie mnie bolała ale sfolgowało a dziś rano powtórka.
Sąsiadka smarowała sie Amolem... ale nie wiem w sumie to zawiera alkohol... no ale jak ona stosowała i było ok... hmmm
a kawy się nie dotykam, no nienawidzę. Jeszcze mam zgagę gorszą niż to warto ;/ -
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10248519/
lozeczko
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/
i wanienka
czemu niewymiarowe? 120 na 60 maja przewaznie, na alllegro te lozeczka tez- wiec nie wiem czmeu niewymiarowe? sa tez wiekszeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 13:15
-
Bardzo ładnto łóżeczko a wanienka mi się nie chce otworzyć strona. Nie wiem czemu.
Ja wstałam 40 minut temu trzeba się brać do roboty hehe
Jak wstałam to sobie posłuchałam serduszka Maleństwa zawsze po tych weselach jakoś musze sprawdzić. Bo jednak jest to męcząca praca i zawsze potem się martwię. Ale jeszcze tylko 3 wesela i koniec!
Milej niedzieli Kochane :-*Krokodylica lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs