X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:48

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie miło się czytało i jeszcze jakieś dziwne teksty: "bo ponoć nie nadażąły za nami a co my cały czas siedziałyśmy na kompach i pisałyśmy? bo my mamy na to czas?" i inne dziwne wywody, aż oczy wytrzeszczyłam.
    no ludzie trochę ciśnienie mi się podniosło. -.-
    No ja też już na żaden temat innych for się nie bd wypowiadać, Był temat i koniec bo być musiał... po co się w ogóle tu znalazłyśmy i w jakim celu tu jesteśmy :) ja tam luzuje, ale nie lubię jak ktoś ma dobre fantazje. :P

Krokodylku własnie się zastanawiałam co nic nie piszesz itp, kiedyś zaglądałam na twój wykres.. ale tak jakby byl zakonczony bo dalej nie mierzyłaś tempki, ale sobie pomyslałam że odpoczywasz od ovu a tu takie coś ... ehhh
    mam nadzieje że szybko to ci zniknie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 15:34

Krokodylica lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka sobie ulzyla:) nie wiem co na marcowkach bo juz tam nie zagladam.

Krokodylica- nawet mialam napisac Ci pod wykresem

pewnie masz tak jak ja- 10 tydz to byl przelom...i zwracanie wszytskiego

teraz jestem w 16 tyg i wymiotuje zwykle rano ale w dzien tez sie zdarza

dam znac jak to sie skonczy- lacznie od 6 tyg wymiotowania schudlam 7 kg- a teraz juz 1,5 kg z tego przybralam

Krokodylica lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps- tu jest spokojny watek;]

Ewelcia lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ulżyłam :D trudno teraz czekam na bicie :D i już tam nie zaglądam. trudno bd szukać dziewczyn na innych forach.
    Ale nie będę sobie nerwów psuła kąśliwymi komentarzami w naszym kierunku.
    Jak ktoś ma humory i dziwne wywody to jego strata :D

no właśnie tu jest wpokój i nie ma paniki :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale w sumie to nadal nie wiem o co chodzi- nie mozna pisac na innych watkach? czy jak?

u nas duzo dzewczyn pisze np na styczniowkach czy jakies tam ciaza po 30stce- kurcze- ja pisze w wielu- o porody pytam, na rozowa zagladam,

nie wiem co w tym zlego?

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na majowych testerkach, czerwocych , bylo fajnie- wiele osob sie wspieralo i wiaodmo ze kazda w innym czasie zajdzie w ciaze- wiec niech sobie bedzie miejsce gdzie bedzie mozna o tym sie dowiedziec i utrzymac kontakt

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no że obsmarowałyśmy dupę bo napisałyśmy tutaj że nie nadążamy za nimi, że jedna została zjechana przez kogoś, inne że zignorowane i olane. I o to głównie jest pretensja - tyle że to prawda. I mają chyba problem z tym że jest inny wątek i się od nich odsunęłyśmy? tak przypuszczam tylko. Bynajmniej po tych niektórych kąśliwych komentarzach tak można wywnioskować.

ale nie piszę że każda tak pisze oczywiście bo dużo dziewczyn pisało że nic do tego forum nie ma i że niech dziewczyny (my) robią co chcą a im nic do tego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 16:00

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś skurcze mnie dziś łapią od rana, tzn nie trzyma mnie to cały czas, ale złapie i to nie jest mocny ból ale niezbyt przyjemny. chyba znów się coś tam rozrasta... miałam tyle energii żeby posprzątać itp.. ale w połowie zrezygnowałam.

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mnie cos ciagle tam kluje albo zlapie, tak ogolnie z prawej strony bardziej- jakby cos mnie cisnelo.

nie wiem, moze tak ma byc

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno rośnie :) w koncu coś musi się odezwać... bo za dobrze by było :D
    mięśnie muszą jakoś się odwdzięczyć za ekstremalny wyczyn :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właściciel kota pomysłowy - nie powiem haha :D
    http://www.youtube.com/watch?v=fwB8nbI4TuM

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=_VnXFdr0MTs jak on to spokojnie opowiada :P
    aż dziwne że facet czymś takim się interesuje. :D

słoneczna 85, Rybeńka lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko w pełni zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Też czytałam co tam dziewczyny pisały i było to nie fajne. Cyba każdy ma prawo pisać tam gdzie mu dobrze. Mi tu z Wami jest dobrze, bo ja ogólnie jestem z takich mniej piszących. Nie powiem, bo marcówki podczytuje i korzystam z niektórych rad, ale raczej nie piszę, bo i tak jest to puszczane "mimo uszu". Ale np. jak dziewczyny udostępniały wózki, to sobie oglądałam itp. Jak któraś wrzuci zdjęcie dzieciątka to zawsze mordka mi się cieszy, bo ja się cieszę szczęściem każdej z nas. w końcu fioletowa strona łączy nas wszystkie.
    Tutaj czuję się dobrze, bo zaprzyjaźniłyśmy się już o różowej stronie i cieszę się, że ten wątek tu mamy i czekam na kolejne mamusie z tamtych tematów.
    Najbardziej co mnie wkurzyło, że dziewczyny zaczęły usuwać niektóre z nas z listy którą My stworzyłyśmy.... A przecież nadal łączy nas jeden cel - poród zdrowych, ślicznych Maleństw w marcu 2015 roku.

Co do bóli tam na dole, to też mam takie kłócia, albo taki ból choćby @.
    Krokodylku, życzę Ci żeby te wymioty szybko minęły. Ja w drugim trymestrze czuję się jak nowo narodzona :) i nawet nieśmiało wracamy z mężem do <3 :)

mizzelka, Krokodylica, słoneczna 85, Daisy lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj ten facet jest niesamowity! Muszę sobie pooglądać te inne filmiki.

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie Rybieńko... Zaczęłyśmy wątek który niestety trzeba było opuścić.
    I też mnie zabolało usuwanie... no ale cóż..
    Też czytałam co u nich... i zawsze czekałam z niecierpliwością na genetyczne czy wszystko ok. Martwiłam się Joanną ehh.. No szkoda gadać ogólnie rzecz biorąc.

Ale tu jest mi dobrze i nie zamierzam stąd uciekać, ale po wczorajszych i dzisiejszych postach na nasz temat - zraziłam się. Bo tak być nie powinno.
    Rozumiem że coś się nie spodobało ale bez przesady - nikogo się tu nie uraziło.
    Nikt nikogo nie wymienił - a niektóre dosłownie to wzięły do siebie.
    Tylko o co złość? o prawdę?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie oglądam kanał tego faceta, ma czarujący głos :D tak fajnie i spokojnie to wszystko opowiada aż miło się słucha :D tak uspakajająco to działa :D

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo bardzo :) pokazałam też mojemu, ale on to w ogóle jakoś inaczej to przeżywa niż ja heh

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki skończcie temat, szkoda nerwów, bo nie ma o co się denerwować. :)

Właśnie dotarło do mnie że już miesiąc czasu wymiotuję non stop, bez dnia przerwy.

Ale tak liczę że do 12 tygodnia mnie przemęczy i potem ustanie. Czyli jeszcze 2 tygodnie. Oby nie dłużej.

A jeszcze w moim pieprzonym mieście w żadnym sklepie nie ma imbiru! Naprawdę! Imbir zniknął ze wszystkich sklepów!!!!

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kończę kończę, nie ma co rozgrzebywać :)

chyba wszyscy rzygają hahah :D
    oj Krokodylku... nie zazdroszczę, u mnie to aby z głodu.
    Ciekawe czy to nie wróży córki :)
    mi pomagała woda z cytryną w międzyczasie, żeby tylko nie chodzić na głodno.
    i przekąski koniecznie, dobrze mi szły krakersy :D i też o dziwo późno się to załączyło.. bo u mnie około 10 tyg. Jak prasowałam sukienkę na wesele... jak mi zaśmierdziało i gorącz taki od żelazka to zaraz kibel.. może coś cie uczula?

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ