Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczna głowa do góry! Jak zacznie się akcja to zrobią Ci albo poproś o lewatywę i na 2-3 dni spokój
Trzymam kciuki! Wszystkie trzymamy! Będzie dobrze! :* :* :* <przytul>
Ja nie czuje żebym dziś miała urodzić <jupi>! Bo dziś są urodziny teściowej
Za tydzień fryzjer i kosmetyczka, więc mi nie zależy żeby szybko... no i czekam na wyrwanie kartki z kalendarza!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
mizzelka wrote:Słoneczna wcale sie nie dziwię, tym bardziej że bałaś się z pessarem.. żeby aby dotrzymać terminu itp
Lać na to głęboko wodą
a jak sie dziś czujesz? dziś już pewnie się coś dzieje
trzymam mocno kciuki kochana za WAS
Krokodylku musi być dobrze, super że gin zareagował i wam pomoże
obyś za długo nie leżałą w szpitalu :< bo nudy pewnie jak cholerka
odpoczywaj dużo
Kasika i widzisz? e-ciotki miały racje hehhe
cieszę się że wyniki super, jak jeden pobór może zmienić i w razie co dobrze że zrobiłąś drugie badanko bo tak to by ci moze zlecił niepotrzebnie jakieś leki..
ja też mam pojedyncze bakterie zalezy od labolatorium bo wypisuja wszystko nawet jak są w polu widzenia 2-4 bakterii
także luzik, super że wszystko OK
A ja jutro mam wizytę i zobaczę co i jak z małą, może bd ważył, ciekawe, mam nadzieje ze tak, chcialabym zobaczyc ostatni raz na USG mojego kluska, a potem niech wyskakuje jak z procy tylko niech mi tam nic nie rozerwie po drodze
Jejku odważne jestecie dziewczyny, ja jak na razie jestem lekko przerażona tym porodem itp
dopiero dociera do mnie że to już za chwile
Ale tak jak Tygrysek pisze, trzeba zluzować majciochy w razie akcji i się nie denerwować, bo wstrzymamy to co nie brak
a ja mam problemy chyba z cisnieniem... wczoraj mialam 96/44 a puls 140..
słabo mi.. zipie jak stara baba.. migrena drugą noc mnie męczyła.. nie mogłam spać.. mężowi coś strzeliło w plecach, więc oboje bardzo jestesmy wyspani ;/
Diamonds czyli fałszywy alarm, ale dobrze że już masz papierek w razie co załatwiony a może się akurat trafi w takich godzinach? nigdy nic nie wiadomo, a kiedy Agatka wyszła na świat? w nocy?
no ufff ulga
Mizzelko powtórz to ciśnienie. Jak coś to jedź na ip bo dziwne to ciśnienie.
-
Mizzelko powodzenia na wizycie no i kontroluj to ciśnienie bo faktycznie niezbyt dobre jest. Na pewno wszystko będzie dobrze
Słoneczna mooooooocno trzymam kciuki za WasOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Dzien dobry!
Sloneczna trzymam kciuki!
Mizzelko a masz cisnieniomierz na baterie? Wez moze wymien? Pamietasz jak ja szalalam z termometrem? 100/60 to u mnie domowa norma, wiec nie tak zle, no ale to co napisalas na poczatku to nie za fajnie i fakt to tetno tak samo -
Ja po KTG. Wszystko idealnie. Natalia wpasowała się w sam środek zielonego pola a na koniec zasnęła i to tak śmiesznie na tym zapisie wygląda. Poprzednie KTG robiła mi jakaś pielęgniarka z tej przychodni i chyba totalnie się nie znała na tym. Dziś już była "ta" położna co się tym zajmuje. Dostałam całą siatkę gadżetów, od butelki, smoczka, po pieluchy, a nawet kalendarz dziecka do roku czasu.
Skurczów brak, czyli tak jak powiedziałam... teściowej nie zrobię prezentu urodzinowego
Do terminu mam jeszcze 12 dni
Korzystając z uroków ciąży... poszłam do cukierni. Kupiłam po kawalątku kołocza z serem, makiem, jakieś bananowe coś tam i biszkopt z owocami i galaretką. Wszystko w małych kawałkach, żeby starczyło mi i m. tak dosłownie na raz.
Ależ sobie pojadłam :D pyyyycha!słoneczna 85, mizzelka, Daisy, diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Krokodylica wrote:Gosiak gratuluję
I czekamy na więcej wieści!
Boli mnie tak, że boję się ruszać, ledwo chodzę. Janeczka ma jskieś zapalenie w organizmie i nie lezy ze mną, ale chodzę i karmię ją piersią regularnie - mają nadzieję, że samo moje mleko pomoże Janeczce zwalczyć to zapalnie. Teraz już jest ok, ale cały poniedziałek do południa leżałam unieruchomiona i płakałam, że wszystko poszło nie tak jsk chciałam i że nie ma ze mną Janki. -
Zmienialam baterie i mam jak na razie pomiary takie mniej wiecej:
118/64 puls92
111/66 p 95
118/64 p 90
97/54 p 91
wiec nie jest źle
a teraz 116/61 p 93
może te anomalie widocznie byly od baterii..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 17:06
-
Gosiaczku nie zazdroszczę
Mam nadzieje że szybko wrócisz do formy
niech ból idzie w niezapomnienie.. a widok uśmiechu Janeczki wszystko wynagrodzi..
szkoda że ordynatora nie było cały czas ehh... na pewno akcja szybciej by sie rozwinęła, a tak to czekały na decyzje. -
Gosiaczku biedactwo Ty nasze, współczuję Ci ze nie poszło tak jak chciałaś ale tak jak napisała Mizzelka, uśmiech Janeczki wszystko Ci wynagrodzi.
Mizzelko dobrze, że już te ciśnienie masz w normie. może faktycznie to od baterii.mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Gosiak biedna Ty moja. Daj Janeczce chwile, na pewno szybko wyzdrowieje! Widocznie potrzebuje chwilki dluzej na aklimatyzacje. Badz dobrej mysli. Bardzo dzielna bylas, zuch dziewczyna! Nie mysl tak ze wszystko poszlo nie tak ;/ No cos Ty! Przeciez wszystko poszlo tak jak trzeba i coreczka jest juz z Wami!!! Teraz juz scenariusza nie napiszesz, poddaj sie temu co sie dzieje i badz szczesliwa mamusia ♡ niebawem na pewno poczujesz sie lepiej.
Sloneczna cewnik w szyjce? A czemu w szyjce? Jak sie czujesz? Jakies postepy? -
Gosiak biedna ale juz Janeczka jest!
Cewnik wyparlam, mialam napompowany balonik i on rozwieral sZyjke. Potem juz wyparlam go w wc.
Skurcze jakies sie pisaly ale nieregularne. Jutro rano oksy ale tylko test.
Teraz mniw nie boli ale z tym cewnikiem to masakra!Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie brzuchatki. Słoneczna przykro mi,że musisz się męczyć z tym cewnikiem,ale wszystko bedzie dobrze !Jejku dziewczyny ale wam zazdroszcze tych porodów ja już bym chciała a gdzie tam do czerwca ;)co do imion to dalej nie wiem różne mi się podobają Hania Maryśia,Amelia,Ala i nie wiem mój mąż marudzi,że jeszcze czas na imię ach te chłopy !
Daisy lubi tę wiadomość