Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybeńka wrote:Kasika faktycznie dziwny ten Twój lekarz! Wkurza mnie bo nie potrzebnie Cie stresuje. Szyjkę masz elegancka i nie rozumiem czemu wyjechał z takim tekstem. Nie przejmuj się. Zobaczysz, że Mała wszystkim pokaże i wyjdzie z 40tc.
Słoneczna trzymaj się dzielnie! Jeszcze trochę i będziesz miała Maleństwo przy sobie :-*
Daisy gratuluję kolejnego tygodnia!!!! Za chwilkę połoweczka będzie
Miłego dnia Kobietki
Luzik dzieki Rybeńko
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
hej
Dawno nie pisałam bo jakoś mało czasu jednak na bieżąco Was podczytuję
Do Nas przyjechała w pt. mama mojego J i miała być na weekend ale pozostała do końca tego tyg. więc w pt. jedziemy ją odwieźć i weekend zapowiada się w rodzinnych stronach męża
Sue gratuluję niech synuś zdrowo rośnie dla całej rodzinki życzę zdrówka i radości każdego dnia
Gosiaczku szybkiego powrotu do formy. Mam nadzieję, że uczucia matczyne dodadzą Ci sił. I dużo dużo zdrówka dla Janeczki - jesteście dzielne Babki !! Buziaki
My teraz wizytujemy za całe 7 dni coraz bliżej spotkania z Synusiem dla Którego nadal nie mamy imienia - coś nie możemy wpaść na żaden pomysł ostatnio Młody znowu ma jakieś dni leniuchowania i jest mało aktywny, pewnie znowu się obrócił pleckami i wali w kręgosłup Kiedyś miał 2-3dni lenia a później jak się rozhulał to cho cho trzeba wytrzymać do wizyty
W pn standardowo badanie moczu i morfologia plus w bonusie glukoza mam nadzieję, że ją przetrwam i że nie będzie cukrzycy.
Kasika mam nadzieję, że wizyta u kolejnego lekarza Cię uspokoi i dowiesz się konkretnie co i jak. 3mam kciuki
Mnie czasem denerwuje gadanie teściowej, że mam jeszcze nic nie kupować za dużo nie szykować bo jeszcze nic nie wiadomo i żebym później się nie rozczarowała ale mnie to tam "zwisa" bo i tak jak mam chęci i kasę to kupuję coś dla Małego bo w końcu nie da się tak w jednym miesiącu kupić wszystkiego .. trzeba to rozłożyć przecież..
Pozdrawiamy..
A ostatnio dla Maluszka kupiliśmy skarpeteczki
Daisy gratuluję kolejnego tygodnia
diamonds, kasika8303, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ale tu cisza. Urodzily, rodza, beda rodzic A ja jak ta wiśnia!
Ide jesc omnomnom
Przytylam od pazdziernika pol kg. Kto by pomyslal! Myslalam ze trzasne 20kg jak z pierwsza cora a tu niespodzianka. Poprpstu sie NIE OBZERAM. Nie jem slodyczy od dawna wiec mnie nie ciagnie, jem duzo owocow, mniej a czesciej chyba jem (tzn 3 posilki glowne) plus miedzy cos tam skubne. Czasem grzech i kolacja ok polnocy ale ponoc od 20tc sie nabiera najwiecej takze wzmozone smarowanko wprowadze. Rozstepow poki co zero. Samopoczucie idealne a do tego jakos bardziej zakochana chodze (niestety nie przeklada sie to na seks - libido minus 1000) wiec poza jakimis tam mini aferami to chyba wszyscy jestesmy zadowoleniWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:59
diamonds, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja po ciężkiej nocy mam ciężki dzień.
Jestem marudna, nudzi mi się, nie mogę długo usiedzieć w jednej pozycji...wrrrr grrr...
Ja praktycznie wszystko przytyłam po 20 tyg. Daisy może to na chłopaka, bo przy dziewczynce ja miałam ochotę tylko na to co słodkie i dobreDaisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku ale ja mam corke w brzuchu ja ogolnie slodyczy nie jem to mnie nie ciagnie do slodkiego w ogole.
To az sie boje tego 20tc. Bede wiecej sprzatac to bede miala codzienny fitness zapewniony .
Zjadlam obiad i spalam ponad godzinke. Zeby nie sms od mojego to pewnie spalabym do jego przyjscia. Jakis len mnie zlapal jak zjadlam. -
Hahaha Tygrysku w sumie racja mi też wszyscy ciągle to powtarzają, a mnie to wkurza jak nie wiem ;p W sumie czasem zdarzają się takie pomyłki. Ale oby nie u nas
Daisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Słoneczna cuuuudnie GRATULUJĘOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Nasza lista:
WITAMY NA ŚWIECIE!!!
6 luty 2015 - Merida17 - córeczka Zoya 3370g / 56cm (41+4 tydz) SN
16 luty 2015 - Sue - syneczek Tomuś 3200g / 54cm (40+2 tydz) SN
16 luty 2015 - Gosiak - córeczka Janinka 3400g / 54cm (41+4 tydz) CC
18 luty 2015 - Słoneczna85 - syneczek Maciuś 3580g / (40+3 tydz)
CZEKAMY NA:
Diamonds - 14 luty 2015 - córeczka Alicja Agatka
Tygrysek - 1 marzec 2015 - córeczka Natalka
Rybeńka - 2 marzec 2015 - córeczka Maja
Mizzelka - 9 marzec 2015 - córeczka Milenka
Krokodylica - 27 marzec 2015 - córeczka Zuzia
Ewelcia - kwiecień 2015 - bliźniaki chłopcy Filip i Kubuś
Evell - 2 czerwca 2015 - córeczka
Kasika8303 - 12 czerwiec 2015 - córeczka Amelka
Magda_lena88 - 12 czerwiec 2015 - syneczek
Livia30 - 15 lipiec 2015 - syneczek Tomaszek
Daisy - 22 lipiec 2015 - córeczka Hania
mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Siemka! ale dziś szalony dzień
jestem już po wizycie
martwiłam się że nie robił tego GBS a dziś sam zaczepił czy był robiony
i pobrał próbkę
sprawdzanie szyjki nie było zbyt przyjemne ;/ aż zabolało, ale cała i zamknięta na Amen
na razie nic się nie zapowiada.
Nawet USG już nie jest aż tak przyjemne.. bo brzuch taki napięty..
Ale Córka jest nadal Córką
waży już 3087g!
idealnie wpasowała się według starego terminu na 9 marca, główka mierzy 33cm
płyny są spoko, za tydzień kolejna wizyta, a w następną niedziele planuje mnie zaprosić do siebie na KTG do szpitala i mnie oprowadzi nie mogę już się doczekać
dostałam zaraz na wejściu komplementa że ładnie wyglądam się podjarałąm hahah
i ogólnie wszystko GIT
i dostałam jak zwykle coś w gratisie, jak mały dzieciak lizaka
dostałam pudełeczko Nivea a w nim płyta dvd o pięlegnacji maluszka i podręcznik taki i krem na odparzenia
aaaa i muszę się pochwalić że jeszcze się załapałam na promocje z biedrony na pieluszki! to chyba musiało być przeznaczenie
rozglądałam się jak głupia za tymi opakowaniami.. i akurat ostatnie pudełko.. patrze a tu dwójki! od razu do koszyka władowałam zadowolona
a wczesniej chcialam kupić też dwójeczki a wychodziły 50gr za sztuke a tu 32 gr
szkoda ze nie bylo wiecej ale i tak sie ciesze... 146 sztukTygrysek, Rybeńka, Daisy, diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość