Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry!!
Wybaczcie, ze tak Was zaniedbałam nie ogarniam troche dwoch wątków:)
U nas dobrze, mały śpi juz 1,5h, ja zjadłam kanapkę i pewnie do niego dołącze:)
Daisy, mysle, ze troche hormony przez Ciebie przemawiają. Pamietaj, ze im bardziej bedziesz sie na niego o to wkurzac, to bedzie robic na przekór. Musicie to obgadac, jak on sobie wyobraża Wasze życie, czy bedzie Cie wspierać i pomagać, itd. I proste komunikaty- to najwazniejsze:)
Moj P wyjeżdża czesto i nie ma go całe dnie, za tydzien wyjeżdża w piatek i wroci we wtorek trzeba dawać rade.
A co do obecności meza przy porodzie, nie dałabym rady, gdyby nie P.
Ide myć zeby i spac, bo lada moment pobudka na karmienie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże się mylę, ale czy Krokodylek miała być w szpitalu, ale nie pamietam dlaczego.
jak kiedys byla w szpitalu to nie miała sieci, tak to pamietam.
I chyba udziela sie na gang 18, czy cos takiego (ma to w suwaczku).
Nie jestem pewna, czy czegoś nie kręce!!! Nie chce tu paniki siać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 00:35
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Niestety nie wiem gdzie udziela się Krokodylek. W razie co trzymam za nią kciuki!!!!
Lecę laski na drina z cytrynką
Wczoraj płaczący dzionek a dziś luzik, uchachany Amelcia obudziła się o 6 kurs tańca ćwiczyła. Dała znaki że u niej ok to matka od razu spokojna na cały dzieńDaisy, merida17, Rybeńka, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Trzymajcie się dziewczyny, wyniki na pewno są dobre
no właśnie ten nasz Krokodylek nas stresuje
ale wierzę że jest ok
Witam się już w 39 tygodniu.. jak ten czas zleciał..
dziś na nowo piorę pościel Milenki odświeżam pranko i żelazko a ubranka jeszcze raz przejadę żelazkiem (na odświeżenie).
a w weekend zapowiada sie zjazd rodzinny od strony G.. będzie ciekawie o ile sie nie wyklujeRybeńka, Daisy, kasika8303, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mizzelko strasznie ten czas leci heh u mnie dziś się zaczął 40tc a ja się pytam kiedy!!!! Hehe
Dziewczyny powodzenia z tymi glukozami! Oby wyniki były dobremizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Witam się i ja...
U nas bóle podbrzusza i nic poza tym. Natalia dziś jest leniwcem, chyba gdzieś głęboko siedzi (w 40 tyg można jeszcze głęboko siedzieć?). Jak coś tam się rusza to czuje niezły napór na szyjkę.
Poza tym to dziś caluśki dzień jestem sama. m. jest w pracy, a po pracy z całym zespołem z projektu idą na gokarty i pizze
Także szukam dziś sobie zajęcia... ale jak Mizzelka to za bardzo nie chce mi się na nowo wszystkich ciuszków prasować...
No i tak siedzimy w trójkę, z moim kotem i Natalką... i nic się nie dziejemizzelka lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
OvuFriend
-
"Weronika" przestań spamować wszystkie możliwe wątki!!!
Evell, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyDzień dobry brzuchatki co słychać u was ? przepraszam,że ost tak mało się udzielam ost coś zmęczona jestem brak mi energi ciągle bym spała nie mam siły na nic czy to normalne zaczyna mnie to niepokoić bo wcześniej na początku ciąży tyle energi miałam że hej. Ehh musze sie wziąść za siebie i iść na spacer.
A po za tym czuje się ok wczoraj mnie wnocy brzuch bolał bo mała kopała non stop.A tak wg to witam się w 26 tyg -
I ciekawe, że w pamiętniku masz napisane, że jesteś w 5 tygodniu a tutaj, że już na porodówkę jedziesz! SPAMEROna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Na każdym możliwym wątku wypisuje takie coś! Podejrzewam, że to jakaś gimbaza! siedzi na lekcji informatyki czy coś i się kur*** nudzi!
Zgłosiłam już jej posty z prośbą o zablokowanie tego użytkownikaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 11:44
Evell, Daisy lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybenko spokojnie, bo jeszcze nam w zlosciach urodzisz
A tak poważnie marcoweczki 39 i 40 tydzień!!!??
Matko te porody to już zaraz
Bedzie sie działo
Evell,
Moze sie zasiedzialas i dlatego nic Ci sie teraz nie chce
Sa już postępy, bo w końcu sie do nas odezwalas
Teraz na spacer, złapać oddech i małymi krokami wrócisz do formy
A jak nie? To leniuchuj, komu to szkodziRybeńka, Daisy, Tygrysek, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość