Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysek wrote:Ja obstawiam ze Rybenka.
Nie wiedząc czemu czuje ze z Mizzelką urodzimy w jeden dzień
Mizzelka co Ty na to? -
merida17 wrote:Tygrysku! Ja obstawiam dwie ciąże: Mizzelki i Daisy!
Poród Sue wywrozylam dzień szybciej- czyli byłam bardzo blisko ale nie trafiłam
I czułam, ze bedzie córeczka u mnie- to sie liczy!!?? ha
Jestem ciekawa Twojej wrozby, przeczucia i instynktu
Będziemy niebawem to sprawdzać
Kurde cieszę sie, ze emocje porodowe sa tak podzielone -
Kochane moje, dziś zaczynamy 40sty tydzień ciąży, który za tydzień w niedzielę zakończy się opcjonalnym terminem porodu!!!
Natalka jeszcze tylko tydzień, a potem może się wszystko dziać!!!
W środę KTG i wizyta u fryzjera.
W czwartek kosmetyczka i potem wizyta u prowadzącego
W piątek domowe spaRybeńka, Daisy, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Hej :-* dziękuję dziewczyny miałam nadzieję, że coś się ruszy po tańcach ale niestety
Tygrysku to już ostatnia prosta a potem niech się dzieje wola nieba
Milej niedzieli Kochane!
No i Krokodylku odezwij się bo faktycznie długo nic nie piszesz?!
Buziaki Dziewczyny :-*merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Tygrysku na którą masz ktg w środę?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hehe a ja na 14 do pani SylwiOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Tam jest tylko jedna polożna, ostatnio była tydzień na urlopie. I ta co ja zastępowała w ogóle się nie zna jak zrobić ktg. Pół badania to było moje tętno, a ona zbladla jak zobaczyła ze dziecko ma tętno na poziomie 90-100. Potem zaskoczyła, ale ja się zdążyłam juz zestresowany i do tego leżałam płasko na plecach i małej wyszła tachykardia. Beznadzieja. Ale to był jej błąd bo z małą jest ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 10:56
Natalka 03.2015
-
Tygrysek wrote:Tam jest tylko jedna polożna, ostatnio była tydzień na urlopie. I ta co ja zastępowała w ogóle się nie zna jak zrobić ktg. Pół badania to było moje tętno, a ona zbladla jak zobaczyła ze dziecko ma tętno na poziomie 90-100. Potem zaskoczyła, ale ja się zdążyłam juz zestresowany i do tego leżałam płasko na plecach i małej wyszła tachykardia. Beznadzieja. Ale to był jej błąd bo z małą jest ok.
Masakra, że tacy ludzie się pchają na pielęgniarkę czy położną. To nie jest założenie cisnieniomierza na rękę, Tygrysku dobrze że to nieumiejętność położnej. -
Dwie są tam Tygrysku, bo nawet zapisują na zmianę. Ta druga się nazywa chyba Monika i to taka szczupła blondynka. Też byłam raz u niej. Ale akurat mi dobrze zrobiła i ona też podobno jest położna tylko nie pracuje w szpitalu. A może Tobie jeszcze jakaś inna robiła wtedy? ale ta Sylwia jest bardzo fajnaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
No tak jest jedna wypisana. No nie ważne. Smacznego Tygrysku
A ja miałam półtorej godziny skurcze co 6-8 minut hehe i juz się zastanawiałam czy jechać ale już przeszło.Daisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Och Kasika jak Cie doskonale rozumiem, ile razy ja tak miałam że płakałam bez powodu hehe niestety czasem nie mamy na to wpływu...hormony...
kasika8303 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Dwie są tam Tygrysku, bo nawet zapisują na zmianę. Ta druga się nazywa chyba Monika i to taka szczupła blondynka. Też byłam raz u niej. Ale akurat mi dobrze zrobiła i ona też podobno jest położna tylko nie pracuje w szpitalu. A może Tobie jeszcze jakaś inna robiła wtedy? ale ta Sylwia jest bardzo fajna
-
a u mnie wręcz odwrotnie, zrobiłam swoją najulubieńszą zupę, jestem najedzona na maksa i leże do góry brzuchem a mała jakoś śpi bo w nocy to takie tańce były że szok
ja to bym mogła jeszcze w Lutym rodzić bo mała ma dość dość wymiary... wolałabym nie czekać do 41 tyg...
ale jeszcze czekam momencik, niech naprawi sis samochod i jazda:)