Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heheh Meridko bardzo chętnie
Codziennie mam skurcze, całą noc bolało mnie podbrzusze jak na okres, ale jakoś nic się nie dzieje. Wczoraj miałam 3 razy takie akcje, że przez ok godzinę - półtorej miałam skurcze co 6-8minut, ale potem przechodziło i one były dość krótkie. Więc myślę, że to BH cały czas.
A jak tam Zojeczka się miewamerida17, Daisy lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Oby Kochana
Dziadek pewnie nie zadowolony ze musi już wnusię zostawić. Ucaluj Zojeczkę ode mnie :-*merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyUcaluje
Dziadek bardzo niezadowolony, ale w połowie wizyty trochę sie rozchorowal i zasadniczo trzymał dystans, by Zojka nic nie złapała i tak mu żal strasznie, bo zakochany w niej po uszy, a tu nawet na spacer nie mogł z nią wyjść pózniej.
Takie życie, bedą nadrabiac następnym razem
Zojka przybiera na wadze, co czuc na rękach
Dalej miedzy 1a 3 w nocy, to ulubiona pora na zabawę, ale nie na sen!
O 4 odplywa bez marudzenia
I włoski rosną i ciemnieja.
To chyba takie bieżące rzeczy z życia Zojki
Rybeńka, Tygrysek, mizzelka, Daisy, Sue lubią tę wiadomość
-
Moja córa przyprawi mnie dziś o kolejne siwe włosy...
Jest dziś tak leniwa, że po 15 min szturchania jej odezwała się ale raz i leniwie. To szturchałam ją dalej, bo dziś jestem sama i się podwójnie stresuje. Teraz już nie śpi, ale ruchy są takie... sobie. Wiem, że już tam pewnie nie ma miejsca i może być mniej i słabiej z ruchami.
Do środy (do KTG) jeszcze daleko.
Rybeńko czy Ty może wiesz, czy jak się pojedzie do nas do szpitala to zrobią KTG?Natalka 03.2015
-
Dziewczyny mam wyniki glukozy:
Glukoza na czczo- 80 ( norma 70-99)
Glukoza po 1 godz.- 170 ( norm brak)
Glukoza po 2 godz.- 120 ( norm brak)
Ostatnio miałam glukozę po 2 godz. 139 i gin mówił że wynik ok. Ale teraz ta po 1 godz. dość wysoka chyba.na granicy chyba ten wynik, tylko według starych norm, wiem że są nowe normy teraz. -
Hmm Tygrysku myślę, że na pewno zrobia ale nie wiem czy nie będą chcieli Cie zostawić na oddziele. Ciężko powiedzieć.
Kasika co do wyników to ja niestety nie pomogę czy jest Oki czy nie bo się nie znam. Ale wierzę, że są okOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
W tym badaniu chyba ważne jest to że w ogóle spada po tych dwóch godzinach. Tak mi się wydaje.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Tygrysek wrote:Moja córa przyprawi mnie dziś o kolejne siwe włosy...
Jest dziś tak leniwa, że po 15 min szturchania jej odezwała się ale raz i leniwie. To szturchałam ją dalej, bo dziś jestem sama i się podwójnie stresuje. Teraz już nie śpi, ale ruchy są takie... sobie. Wiem, że już tam pewnie nie ma miejsca i może być mniej i słabiej z ruchami.
Do środy (do KTG) jeszcze daleko.
Rybeńko czy Ty może wiesz, czy jak się pojedzie do nas do szpitala to zrobią KTG? -
dokladnei Kasika jak Rybieńka pisze.. a amplituda troszkę taka górka może być..
i te 170 tez pewnie miesci się w normach
ładny wynik masz
fragm artykułu medycznego:
"Jeżeliby zostało oznaczone stężenie glukozy również po 1 godzinie, to za wartość nieprawidłową uznaje się >180 mg/dl (10 mmol/l)."
źródło:
http://cukrzyca.mp.pl/cukrzyca/inne/show.html?id=66438 -
Merdiko szkoda że dziadek odjezdza
no ale jeszcze okazje do odwiedzin na pewno będą nie raz
niedługo Zojce będa się loczki robiły jak u mamusi
a ja takie ambitne plany, ale zmęczyłam sie obiadem..
i aby zrobię dziś pranie pościeli, a prasowanie odpuszczę..
i tak musze poczekac aż wyschnie to jutro od razu jak bd gorące żelazko to i ubranka przejadę
mąż się dziwi że mi sie chce.. nie chce mi sie za bardzo ale dlugi czas temu odświeżałam.. bo sie nie moglam doczekać
merida17 lubi tę wiadomość
-
No Mizzelko myślę, że u Ciebie to również skurcze, bo to jest takie uczucie jakby balon miał Ci pęknąć w brzuchu hehOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
wczoraj ogarnęłam "futro"
ja pierdyle jak to się wam udaje? bez lusterka to się nie da.. i brzuch przeszkadza.. kiedyś to było łatwiejsze.. a jakiś czas sobie dałam na spokój... tym bardziej że wolno mi rosną...
oliwką wysmarowałam a i tak czuje podrażnienie lekkie.. ughh ;<merida17 lubi tę wiadomość
-
Rybeńka wrote:No Mizzelko myślę, że u Ciebie to również skurcze, bo to jest takie uczucie jakby balon miał Ci pęknąć w brzuchu heh
a teraz częściej
teraz obżarłam się obiadem to olewam te uczucie że zaraz pęknę bo to raczej z przejedzenia hahahhaRybeńka lubi tę wiadomość
-
Kasika fajnie, że już masz wyniki myślę, że jest OK ciekawe kiedy będą moje na necie aż się boję....wgl. krew pobierała mi taka starsza pani pielęgniarka i nie pozwoliła dodać cytryny a obok w gabinecie taka młoda pobierała krew i wciskała cytrynę..dziwna polityka. Ale dałam radę bez i w sumie nie było źle..tylko młody hulał a mi się ciągle odbijało chociaż po ok 1,5h zrobiło mi się zimno ale to chyba z niewyspania..
U mnie znowu młody po tej glukozie tak hulał, że hej dwa razy miał czkawkę teraz odpoczywa tak jak i Ja
Trochę dziś pochodziłam i padam a w planach miałam jeszcze pranie pościeli, które przełożę sobie na jutro Za to odwiedziłam siostrę dostałam od niej prezencik dla Młodego bo była w sklepie kupić nowe rzeczy dla swojej córci bo młoda szybko wyrasta i nie mogła się oprzeć i dla naszego synka też kupiła fajna ciocia
Jeszcze trzeba obiad zrobić.. dobrze, że wiem co
Aha dziewczyny nie wiem w czym pierzecie ciuszki ale w biedronce jest promocja na Lovelę za 14,99 - tak piszą w ulotce ale czy na stanie w sklepie będzie nie wiem, ja może wieczorem pójdę zobaczyć kupiłabym jeden proszek chociaż pranie planuję na koniec kwietnia - chyba będzie OK Swoją drogą to ja już nie wiem co mam kupić muszę sobie jakąś listę zrobić
No i 3mam kciuki za kolejne w kolejce do rozpakowania oby poszło "gładko"
A co do depilacji dla mnie teraz w 25tc jest to sport extremalny a co dopiero będzie później brzucha już nie da się wciągnąć
PozdrawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 15:00
mizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:dokladnei Kasika jak Rybieńka pisze.. a amplituda troszkę taka górka może być..
i te 170 tez pewnie miesci się w normach
ładny wynik masz
fragm artykułu medycznego:
"Jeżeliby zostało oznaczone stężenie glukozy również po 1 godzinie, to za wartość nieprawidłową uznaje się >180 mg/dl (10 mmol/l)."
źródło:
http://cukrzyca.mp.pl/cukrzyca/inne/show.html?id=66438
178 mam źle wpisałam ale i tak na granicy normy, czyli w normie. Dzieki Mizzelko!