Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj ze mna nie pojdzie bo do 18 siedzi w pracy . Firma sie sama nie poprowadzi niestety. Trudno no jakos to przezyje. Ale za to pojedziemy na tydzien na wczasy w maju na Mazury, takze wole zeby wygospodarowal tydzien wolnego caly niz 2h co jakis czas i potem dupa do lekarza tez zawsze ze mna jezdzi no i bedzie przy porodzie obok mnie. Cos za cos
Magda_lena88, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚlinka mi już cieknie na te drinki dawno nie piłam alkoholu ale teraz wciąży to mnie tak ciągnie na niego,że hej ah te hormony to ja sie dziś poracze sokiem z buraków za studniówke i też będzie
Madzia dzięki zaraz przejże sobie jeszcze musze znalesc diete dla słodkich mam. Wiecie co cioteczki ost zauważyłam,że mała też mnie mało smyra ost ale ją czuje każdy dzien troche pokopie rano i wnocy ale chyba tak ma być ? -
nick nieaktualny
-
Evell ja jadlam buraczki, czerwona papryke codziennie do kanapek
Suszone morele chyba maja duzo zelaza.
Ja jak milam slabe parametry czerwonokrwinkowe tk gin przepisal mi tardyferon fol i bralam co 2 dzien. I zelazo dobrze popijac kwasnm sokiem to lepiej sie wchlania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobilam sobie paznokietki na moj ulubiony kolor colorama granatowa. Jutro cora do szkoly to trzeba jakos sie prezentowac . Dzis na obiado-kolacje spaghetii mniam mniam chcialam makaron to mam - nawet z domu nie trzeba sie ruszac - no ale ugotowac musze sobie sama
-
Moj byl przy porodzie mimo ze slabo mu przy pobraniu krwi. Przecial oepowine i mowi ze nie bylo mu slabo. Maz stoi przy glowie!!
Wode moze podac albo przy partych pomoc!!! Mi pomagal bo nie mialam sil ciagnac glowy do klatki piersiowej i nog do siebie..
Poza tym nigdy nie wiesz jak Cie potraktuja. Lepiej zeby ktos bylDaisy lubi tę wiadomość
-
Melduje się ze szpitala, ale po kolei.
Najpierw KTG, gdzie nagle tętno spadło i w sumie to nie wiadomo czyje to bylo czy mała gdzieś ucisla pepowine czy przypadkiem moje zlapalo. Od tego momentu juz mówili że zostaje. Potem samolot, szyjka zlagodzona całkowicie, rozwarcie bez zmian. Usg mi robił bardzo bardzo długo. Niewiele czy sprzęt taki czy coś innego. Przepływy chyba ok, bo nic nie mówił, ale mało wód. Mała wg niego ma jakieś 3400.
Każdy lekarz inaczej. Bo ten w pt mówił rozwarcie 3-4cm a ten dziś 2-3cm. Tamten mówił ze wody ok, ten ze mało. Tamten ze 3100, a ten ze 3400.
Ja czuję się dobrze, mała chyba tez.
m. mówi ze wątpi żebym wyszła w dwupaku, ale ja myślę że mnie puszcza jutro albo w ppiątek.merida17, Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku też wątpię że Cię wypuszcza trzymam kciuki
Ja dziewczyny nie daje rady! Mam baby bluesa, wszystko mnie boli, sutki i piersi to jest jakaś masakra. Każde zassanie boli jak cholera. Ale staram się trzymać. Mala wypija z obu piersi i jeszcze dojada butla ok. 15-30ml. W nocy daje jej butelkę bo nie daje rady
Tak ogólnie to ona jest cudowna, spokojna i nie mam co narzekać. Ale gdyby już tak mogło przestać bolec.
No nic nie smece już! Nie dam rady Was nadrobić, myślę, że niedługo się unormuje. I będę miała więcej czasu na internet.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRybenko!
Trzymaj sie Kochana! Ja wiem jaki początek jest ciężki! Cycki długo bolaly! Każde zassanie to łzy w oczach!!! A dziś odkryłam, ze nie bolą już pod prysznicem! przemecz to i wszystko wróci do normy!! Teraz dostawiam do cyca bez problemów!
Bedzie dobrze!
Te ciężkie momenty sie zdarzają! Mówię Ci, ale mina! Dwa pierwsze tygodnie! Potem już bedzie z górki
Wytrwaj Kobieto wytrwaj
-
nick nieaktualny
-
Oni mi tu nic nie dali jeść. Byłam w bufecie na obiedzie, bo o 12 z domu wyszłam.
Miałam teraz znów usg. Coś nie do końca jest ok z przepływami. Był jakiś inny lekarz na konsultacji. Jakieś pi w pepowinowym jest ok, ale coś tam jest na granicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:37
Natalka 03.2015
-
Rybeńka wrote:Tygrysku też wątpię że Cię wypuszcza trzymam kciuki
Ja dziewczyny nie daje rady! Mam baby bluesa, wszystko mnie boli, sutki i piersi to jest jakaś masakra. Każde zassanie boli jak cholera. Ale staram się trzymać. Mala wypija z obu piersi i jeszcze dojada butla ok. 15-30ml. W nocy daje jej butelkę bo nie daje rady
Tak ogólnie to ona jest cudowna, spokojna i nie mam co narzekać. Ale gdyby już tak mogło przestać bolec.
No nic nie smece już! Nie dam rady Was nadrobić, myślę, że niedługo się unormuje. I będę miała więcej czasu na internet.
Kupiłam sobie też muszle laktacyjne - one mają za zadanie wystawiać na wietrzenie sutki i zarazem ochraniać, bo nie dotykasz obolałą piersią niczego. Naprawdę polecam. Po tygodniu jest zdecydowanie lepiej.
A na baby bluesa polecam melisę. Też popłakuję czasami, ale melisa pomaga.