Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZamiast spać to czytam różności w sieci
A potem rano zwlec się nie mogę, bo śpię po 4-5 godzin
Durna ja!
Agatka teraz po tygodniu w domu już zupełnie inaczej. Wie, że jak mała płacze ona musi się zająć sobą.
Ale jak tylko ją odłożę już ma milion pomysłów co robić
No i trzeba nie ma sił
Dobrze, że lubi prace plastyczne albo uzupełnianie książeczek to jakoś się udaje.
Chciałaby ją ciągle całować, nosić.
Ale była przeziębiona więc nie pozwalam na razie.
od poniedziałku wraca do przedszkola raczej więc zastanawiam się co ja będę robić? tyle wolnego
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylku
mdłości i mnie na koniec odpadły, więc może to sygnał szykowania się organizmu do porodu.
Też było tak na miesiąc przed
Jeszcze chwila i Ty będziesz tulić Maleństwo.
Chyba jesteś następna w kolejce
Więc teraz za Ciebie będziemy mocno zaciskać kciuki
No moje zaćmienie mózgowe nie napisało o Mizzelce, która rodzi na dniach
Proszę wybaczyć, to z braku snu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 10:39
merida17 lubi tę wiadomość
-
No właśnie slyszalam ze jak ktos ma problemy z wymiotami to mdlosci lubia wrocic w 9mc.
A ja z jednej strony zajebiscie boje sie porodu a z drugiej chce juz rodzic bo moje samopoczucie jest beznadziejne.
PS. Raczej urodze szybciej, przed terminem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 01:08
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylku trzymaj sie dzielnie
Mi na szczęście te durne mdłości nie wróciły!
Gdyby nie przymus porodowy pewnie dalej byłabym w ciazy
Zero znaków!
Za Ciebie trzymam kciuki, by było przed terminem, konkretnie i nie bój sie!
Jak już sie rodzi, to wiesz, ze odwrotu nie bedzie i jakos człowiek zbiera sie w całość
Ty chyba wspomnialas ostatnio, ze nie chcesz męża przy sobie, ale dobrze mieć kogoś
Mój cała ciąże zastanawiał sie, czy przetnie pępowinę! A poważnie widział takie rzeczy, widział wszystko, wiecej niż ja ze przecięcie pepowiny to już był pikus i raczej wzmocnilo to nasz związek!
Cud narodzindiamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylku, zawsze możesz mieć przy porodzie doulę - ja tak miałam. Oboje z mężem nie chcieliśmy, żeby on był przy porodzie. A doula to wykwalifikowana osoba, która zna wiele technik ograniczania bólu, masażu, ruchu - odpowiednie chodzenie, ćwiczenia na piłce. Mój M. na pewno by mi w takim zakresie nie pomógł.
-
A ja dziś znowu migrena ;-( ehhhh , dobrze że w czw już wizyta może gin coś podpowie na te bóle głowy. Ciśnienie ciągle mam wysokie, pewnie jak zbijemy to się poprawi.
Pół nocy nie spałam, tak mnie bolała. Jestem homeopatą wiec ta pogoda mnie wykańcza, wczoraj deszcz, w nocy deszcz a teraz piękne słońce. Marzec to najgorszy miesiąc dla mnie.
Dziewczyny podziwiam Was w ych opiekach jestem z Was dumna
Tygrysku jeszcze raz gratulacje, dla Ciebie i męża !!!!!
Mizzelko teraz Twoja kolej kochana wczoraj mówię do męża że teraz na Milenke czekamy, powiedział że bardzo ladne imiemizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Gosiak, zawsze możesz mieć doulę? Pytałam u mnie w szpitalu i nie można mieć
A jak ktoś Ci udowodnić ma że to wykwalifikowana doula a nie Twoja koleżanka, siostra?
Nie musisz głośno mówić że to doula
Rodzina może być raczej przy porodzie.
Chyba, że u Was tylko mąż.
merida17, Gosiak, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Tygrysku super! Udalo siebpo oxy;)) na pewno to wiekszy bol niz bez. A nacinali Cie? Ja bym nie wyparla inaczej. Tam zrobilam literowke waga 3589 - prawue 3600
A teraz moj maluch ponad 4 tylko na kp!!
Pije te herbatki z herbapolu. Jedna dziennie
I powiem wam ze jak pije kompot z jablek ktory sama robie to nie prezy sie!!!
Gdzies czytakam ze taki kompot pomaga odbydowac energie matki po porodzie;)
Energie "czi" cokolwiek to znaczy;))
Moze zaprosmy zajsonka??merida17, diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tygrysku Natalka jest prześliczna cudo
Powiedziałam Amelce że Natalka już jest z mamą, jak mi skopa przywaliła z radości oczywiście odrazu zaznaczyłam jej że na nią przyjdzie kolej za 90 dni
Diamonds dobry pomysł, ze ja na to nie wpadłam muszę się dowiedzieć czy siostra lub ciocia może być zemnądiamonds lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Gosiak, zawsze możesz mieć doulę? Pytałam u mnie w szpitalu i nie można mieć
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Diamonds dobry pomysł, ze ja na to nie wpadłam muszę się dowiedzieć czy siostra lub ciocia może być zemną
kasika8303 lubi tę wiadomość