Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, no właśnie w szpitalu te wody były chyba ok, ale gin ten na nfz lubi dmuchać na zimne i woli się upewnić. I dobrze niech trzyma ręke na pulsie. Tylko znowu stres szpitalny, już meldunek sobie tam chyba zalożę.
merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysku, przeczytałam.
Dobrze, że masz to za sobą. Prawda jest taka, że niczego nie można być pewnym, po prostu. Takie te nasze życie
Właśnie dlatego dobrze mieć kogoś obok siebie w czasie porodu.
Ja to rozumiem, bo gdyby nie Luby pewnie bym urodziła zanim te położne, by mnie znalazły i zawiozły na porodówkę, bo rozwarcie na palec było 5 minut wcześniej
Dużo zdróweczka, relaksujcie się kiedy można, odpoczywać na maxa i zaglądaj tutaj
Buziaki dla Natalki Kurczaczka :*Tygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Królewna, jak to ze Śpiącymi bywa ucina drzemkę. Czekamy na położną.
Noc bardzo nudna (i bardzo dobrze!!!) karmienie i przewijanie. Mała przesypia praktycznie cały czas. Mój m. się zastanawia czy to normalne. Kiedyś pewnie będziemy za tym tęsknićmerida17, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku
do prawie dwóch tygodni Ala też spała i jadła z przerwą na pieluchę i kąpiel.
Teraz już czuwa przed 18 bo tak szykuję mycie.
Po kąpieli też jeszcze chwilę aktywna, ale w większości śpi.
Czytałam, że to jak teraz zachowują się nasze dzieci przekłada się na ich późniejszy temperament.
Czyli domniemam że mi trafił się spokojny model
Zobaczymy w przyszłości
W domu już mam wszędobylskiego krzykacza, więc spokojnego dziecka mi potrzeba. Dla równowagi w przyrodzie
merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej Kochane
A my dziś zaczynamy
I prezentujemy się tak:
Nasz Bejbik chyba znowu zmienił pozycję bo po ostatnich lenistwach czuć Go wyraźniej - a ja dzięki temu jestem spokojniejsza
U Nas pogoda dziś super Słonko świeci
Ja po śniadanku czekam na pomiar cukru - w sumie idzie przywyknąć
Kochane życzę słonecznego dniadiamonds, Daisy, merida17, Krokodylica, Tygrysek, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Madzia extra brzusio, rosnie jak na drozdzach 3 trymestr, nono! Kiedy to zlecialo? To jest niepojete jak czas leci. Jeszcze chwila i bedziecid razem
Kasika! Eh kochana trzymaj sie i nadal badz taka dzielna! Mam nadzieje ze z tymi wodami to sie jednak nie okaze nic powaznego i wrocisz jednak szybko do domu. Jeszcze za wczesnie na spotkanie corci z Toba i e-ciociami!
Laski ale macie pory na forum takie intymne nocne gadki fajnie!
U mnie tez dzis slonko,ale cos krzycza w prognozie,ze ma sie pogorszyc. Tempka dupy nie urywa bo ok. 3st, no ale wole to niz deszcz.
Milego dnia! ♡diamonds, merida17, Tygrysek, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPytanie 1
Używam do codziennego masażu po kąpieli dzidziusia oleju kokosowego. Zamiast oliwek i innych mazideł Tego który kupiłam w ciąży.
Czy któraś z Was też używa?
Może jakiegoś specjalnego?
Podajcie link ewentualnie gdzie kupić
Pytanie 2
Wiecie może gdzie można zamówić jakąś chustę albo osłonę do karmienia?
Chodzi mi np.o karmienie w przychodni lekarskiej w razie potrzeby, a nie chciałabym świecić golizną wśród obcych ludzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:05
-
nick nieaktualnyDaisy
Twój brzuszek też pewnie już zaczyna być widać
Jak się czujesz w ogóle?
Hormony szaleją, czy dajecie radę?
Córka wyzdrowiała, czy dalej chora?
W ogóle chyba jakiś wirus panuje bo wszyscy dokoła chorzy.
Kichanie, kaszel, gorączka.
Pogoda też nie rozpieszcza.
Jednego dnia +18° C słonecznie a kolejnego dnia deszcz i +5°C
Trzeba przetrwać
-
nick nieaktualnyMagda, alez piękny brzusio! Zgrabny
Daisy, za chwilke będziesz karmić z nami po nocach
Dobrze tak stadnie
Diamonds, ja nie wnikam i nie mam specjalnej chusty. Wykorzystuje kocyk albo swoj sweter itp
Totalnie nie wnikam, wyciągam w miarę dyskretnie cyca i tyle
Tyle brzydkiej golizny na świecie i to nie jest problem! A jak karmie to praktycznie nic nie widać
U mnie w tej sprawie luuuuuz w pupie
A ja kończę wszystkie kremy ciazowe i mam zel po porodzie z mustelli.
Zobaczymy, czy zdziala cuda i znów bede wkleslaMagda_lena88, diamonds, Krokodylica, Daisy lubią tę wiadomość