Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Diamonds, dziekuje U nas wszystko ok. Cora zdrowa, mowie Wam, to na pewno przez zeby! We wtorek teraz jej wylecial jeden w szkole, drugi ledwo juz wisi, ale nie chce dac sobie wyjac
W domu tez ok, wszystko super. Hormony szaleja, ekscytujemy sie ogrodzeniem, dzis dzwonili, ze juz jest gotowe, no ale czekamy do kwietnia na stabilna pogode no i na ten ms sie umowilismy z robotnikiem. Juz nie moge sie doczekac O niczym innym nie mysle poki co Nawet wyprawka poszla w odstawke
Ja sie czuje znakomicie, wczoraj cos mnie wzielo wieczorem, ksiegowa w pracy chodzila z angina z domu bo syn mial, moj byl w pracy i juz myslalam, ze cos mi sprzedal, ale wszystko jest dzis ok. Po nocach chodze siku wiec srednio sie wysypiam, Hania kopie i sie przebudzam czesto, dzis w nocy to moj mowi ze w ogole sie z Hanka bawil jak spalam.. Ogolnie wszystko ok, plecy troche doskwieraja, ale jest dobrze. Pogoda za oknem nastraja wiosennie! I kwiatki w ogordku wyrastaja, ktore sadzilam na jesieni!
No a to ja z wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:37
Krokodylica, merida17, diamonds, Magda_lena88, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy ślicznie wyglądasz! Kwitnąco!
My po wizycie położnej. Mała stanęła z wagą. Musze ja częściej karmić, bo je krótko. Z braku jedzenia prawdopodobnie spada jej cukier i jest taka strasznie ospala. Powiedziała tez żebym piła femaltiker. Trochę mnie to zmartwilo.
m. utknął w USC w Katowicach. Teraz rejestracja dziecka trwa ok 40 min. po tych nowych zasadach.
Dziś o 20:00 mój Kurczaczek kończy tydzień!diamonds, Daisy, merida17, Krokodylica, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku! Pewnie nie dotrwam do 20 bo wiadomo piatek itp, takze juz teraz zycze wszystkiego najlepszego z okazji tygodnia!! Ale Wam zazdroszcze
Ja ogladam foty cory jak byla po porodzie itp i sie poplakalam ahahahah pomyslec ze kolejna kruszynka sie pojawi niebawem u nas w domu!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tygrysku! Pewnie nie dotrwam do 20 bo wiadomo piatek itp, takze juz teraz zycze wszystkiego najlepszego z okazji tygodnia!! Ale Wam zazdroszcze
Ja ogladam foty cory jak byla po porodzie itp i sie poplakalam ahahahah pomyslec ze kolejna kruszynka sie pojawi niebawem u nas w domu!Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki piękne brzuszki:)
Kasika wszystkiego najlepszego!
TygryskU piękna ta Twoja Kruszynka
Dziewczyny przepraszam Was że się nie udzielam, ale jakoś nie mam weny. Jak mała śpi to ja albo ogarniam dom albo robię coś dla siebie. I jakoś tak czasu brak żeby czytać.
Chciałabym jak Wy karmić piersią ale się boję. Póki co odciagam ale nie jest tego za dużo i mm też dostaje. Chciałabym zrobić do Cyca ale boję się, że znów mi sutki porani.
Miłego weekendu:) u nas będą goście cały weekend.diamonds lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
aż miło popatrzeć na wasze zdjęcia brzuszków i maluchów
moja mała jest grzeczna dziś w nocy aby 2 razy karmiłam
i niestety mam problem z nawałem.... zrobiły się guzy. mam nadzieje ze znikną.. a mała śpi i śpi... próbuje ją budzić ale za duzo sie nie napije i tak wyciskam sobie albo laktatorem ręcznym + okłady z kapusty i jazda.. cienko to widzę..
Kasika spóźnione Sto lat Wszystkiego Dobrego dla was :*
i trzymam kciuki za wizyty
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Mizelko jak karmisz to masuj po tych guzkach delikatnie i moze oklady cieple? Ja tak raz mialam az bolalo to stalam i masowalam i po karmieniu zeszlo. Jak masujesz piers albo chcesz upuscic pokarm to tak masuj z gory na dol az do brodawki. Delikatnie.
Dziewczyny ja pierwsze 2 tyg mialam takie suche sutki i bolalo jak nie wiem a teraz sa takie mokre i nie boli. Troche prawa ale maly mi musial nadgryzc na poczatku a teraz juz ok.
Brzuszki juz macie duze. )ale Krokodylica ma najwiekszy;))Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Mizzelko i nie mysl ze cienko to widzisz. Masuj a bedzie dobrze. Poczatki sa bardzo ciezkie..
Mnie bolalo nawet jak wkladke wsadzalam chociaz na poczatku to ich nie uzywalam bo nic nie lecialo...
A juz 3 tyg minely.
Moj synio dzis troche spal. Moze zaczyna sie normowac??
Na spacer dzis nie ide bo mokro jakos.
U mnie niestety chyba hemoroidy sie pojawiaja. Ciagle na papierze krew ;(
Kupie posterisan poki nie jest za pozno.
Twierdze ze kobiety maja Duuuuzo gorzej w zyciu;)) -
słoneczna 85 wrote:Ja czesto w nocy jak maly duzej spi ( wiec i nie je z 2 h) czuje guzki i wtedy jak go przystawie to masuje w tych miejscach jak je. Pomaga
najgorzej było rano.. byłam przerażona..
z sutkami nie ma problemu.. zero.. mała ssie idealnie... od samego początku a tu takie coś ehh. ale jak nie urok to..
ale cieszę się że ładnie mi śpi, ciekawe do kiedy tak będzie
kurde nie zazdroszczę problemów tam na dole.. ja jak na razie mam spokój, aby mam czasami wrażenie że mocno siusiu mi sie chce i boje się że samo pójdzie
ale co sie dziwić.. po porodzie to wszystko ma prawo się dziaćsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja po porodzie robilam 2 normalnie.
Teraz jakos gorzej.
Wczesniej dupa bolala. Jak nie urok to sraczka/ doslownie!!
Nie wiem jak tam mi sie zroslo, patrzylam to wydaje sie ok ale jak bedzie w praktyce??
Teraz walcze z rozstepami. Jakos nawet na udzie mi wyszlo. Dziwne bo nie mialam i smaruje bio oilem.
-
nick nieaktualny