X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaż nam pokaż brzuszek Krokusiu :-)
    Teraz na forum przewaga bobasów a miło popatrzeć na ich domki :-)

Dzieje się coś u Was?
    Czy cisza przed burzą?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diamonds postaram się ale dziś od rana w biegu i nie mam siły na razie podnieśc dupska z kanapy. :)

U mnie cisza, Zuzka się rozmyśliła i nie wychodzi. ;)

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds, dziekuje :) U nas wszystko ok. Cora zdrowa, mowie Wam, to na pewno przez zeby! We wtorek teraz jej wylecial jeden w szkole, drugi ledwo juz wisi, ale nie chce dac sobie wyjac :D

W domu tez ok, wszystko super. Hormony szaleja, ekscytujemy sie ogrodzeniem, dzis dzwonili, ze juz jest gotowe, no ale czekamy do kwietnia na stabilna pogode no i na ten ms sie umowilismy z robotnikiem. Juz nie moge sie doczekac :) O niczym innym nie mysle poki co :D Nawet wyprawka poszla w odstawke :D

Ja sie czuje znakomicie, wczoraj cos mnie wzielo wieczorem, ksiegowa w pracy chodzila z angina z domu bo syn mial, moj byl w pracy i juz myslalam, ze cos mi sprzedal, ale wszystko jest dzis ok. Po nocach chodze siku wiec srednio sie wysypiam, Hania kopie i sie przebudzam czesto, dzis w nocy to moj mowi ze w ogole sie z Hanka bawil jak spalam.. :D Ogolnie wszystko ok, plecy troche doskwieraja, ale jest dobrze. Pogoda za oknem nastraja wiosennie! I kwiatki w ogordku wyrastaja, ktore sadzilam na jesieni! :)

No a to ja z wczoraj :)

am72a1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:37

Krokodylica, merida17, diamonds, Magda_lena88, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, już oczami mej wyobraźni widzę, ze Hania bedzie piękna po mamusi :)
    Sliczne Kobietki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:26

diamonds, Daisy lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy ślicznie wyglądasz! Kwitnąco!

My po wizycie położnej. Mała stanęła z wagą. Musze ja częściej karmić, bo je krótko. Z braku jedzenia prawdopodobnie spada jej cukier i jest taka strasznie ospala. Powiedziała tez żebym piła femaltiker. Trochę mnie to zmartwilo.
    m. utknął w USC w Katowicach. Teraz rejestracja dziecka trwa ok 40 min. po tych nowych zasadach.
    Dziś o 20:00 mój Kurczaczek kończy tydzień!

diamonds, Daisy, merida17, Krokodylica, Magda_lena88 lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku! Pewnie nie dotrwam do 20 bo wiadomo piatek itp, takze juz teraz zycze wszystkiego najlepszego z okazji tygodnia!! Ale Wam zazdroszcze :)
    Ja ogladam foty cory jak byla po porodzie itp i sie poplakalam ahahahah :D pomyslec ze kolejna kruszynka sie pojawi niebawem u nas w domu! :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku! Pewnie nie dotrwam do 20 bo wiadomo piatek itp, takze juz teraz zycze wszystkiego najlepszego z okazji tygodnia!! Ale Wam zazdroszcze :)
    Ja ogladam foty cory jak byla po porodzie itp i sie poplakalam ahahahah :D pomyslec ze kolejna kruszynka sie pojawi niebawem u nas w domu! :)

Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzuchol ze wczoraj:

37tc%2520forum.jpg

diamonds, Tygrysek, Rybeńka, Daisy, mizzelka, Magda_lena88, merida17, Sue lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku wymiatasz! Slicznie! A nogi jakie szczuplutkieeee!! ;)

diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki piękne brzuszki:)
    Kasika wszystkiego najlepszego!
    TygryskU piękna ta Twoja Kruszynka :)

Dziewczyny przepraszam Was że się nie udzielam, ale jakoś nie mam weny. Jak mała śpi to ja albo ogarniam dom albo robię coś dla siebie. I jakoś tak czasu brak żeby czytać.
    Chciałabym jak Wy karmić piersią ale się boję. Póki co odciagam ale nie jest tego za dużo i mm też dostaje. Chciałabym zrobić do Cyca ale boję się, że znów mi sutki porani.

Miłego weekendu:) u nas będą goście cały weekend.

diamonds lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńko, a masz teraz poranione? Jak nie, to karm. A jak tak to kup kapturki i używaj aż się zregeneruja i znów karm.
    Ja walczę.

Natalka 03.2015 <3
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż miło popatrzeć na wasze zdjęcia brzuszków i maluchów :)

moja mała jest grzeczna dziś w nocy aby 2 razy karmiłam

i niestety mam problem z nawałem.... zrobiły się guzy. mam nadzieje ze znikną.. a mała śpi i śpi... próbuje ją budzić ale za duzo sie nie napije i tak wyciskam sobie albo laktatorem ręcznym + okłady z kapusty i jazda.. cienko to widzę..

Kasika spóźnione Sto lat :) Wszystkiego Dobrego dla was :*
    i trzymam kciuki za wizyty :)

kasika8303 lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nowy avatarek wielkanocny;))

Magda_lena88, Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizelko jak karmisz to masuj po tych guzkach delikatnie i moze oklady cieple? Ja tak raz mialam az bolalo to stalam i masowalam i po karmieniu zeszlo. Jak masujesz piers albo chcesz upuscic pokarm to tak masuj z gory na dol az do brodawki. Delikatnie.

Dziewczyny ja pierwsze 2 tyg mialam takie suche sutki i bolalo jak nie wiem a teraz sa takie mokre i nie boli. Troche prawa ale maly mi musial nadgryzc na poczatku a teraz juz ok.

Brzuszki juz macie duze. :))ale Krokodylica ma najwiekszy;))

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masuje masuje :) to przed karmieniem zrobie ciepły okład a po karmieniu z kapusty zimny i może to ogarnę :)

wlasnie widzę że wiosenny awatar :D

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko i nie mysl ze cienko to widzisz. Masuj a bedzie dobrze. Poczatki sa bardzo ciezkie..
    Mnie bolalo nawet jak wkladke wsadzalam chociaz na poczatku to ich nie uzywalam bo nic nie lecialo...
    A juz 3 tyg minely.

Moj synio dzis troche spal. Moze zaczyna sie normowac??
    Na spacer dzis nie ide bo mokro jakos.

U mnie niestety chyba hemoroidy sie pojawiaja. Ciagle na papierze krew ;(
    Kupie posterisan poki nie jest za pozno.

Twierdze ze kobiety maja Duuuuzo gorzej w zyciu;))

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czesto w nocy jak maly duzej spi ( wiec i nie je z 2 h) czuje guzki i wtedy jak go przystawie to masuje w tych miejscach jak je. Pomaga

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Ja czesto w nocy jak maly duzej spi ( wiec i nie je z 2 h) czuje guzki i wtedy jak go przystawie to masuje w tych miejscach jak je. Pomaga
    dzisiaj tak próbowałam i jedną pierś "naprawiłam" ale wciąż mam problem z lewą.. ale już naściągałam pokarmu więc luzuje.. jak mała się obudzi to bd karmić :)
    najgorzej było rano.. byłam przerażona..

z sutkami nie ma problemu.. zero.. mała ssie idealnie... od samego początku a tu takie coś ehh. ale jak nie urok to..

ale cieszę się że ładnie mi śpi, ciekawe do kiedy tak będzie :)

kurde nie zazdroszczę problemów tam na dole.. ja jak na razie mam spokój, aby mam czasami wrażenie że mocno siusiu mi sie chce i boje się że samo pójdzie :D
    ale co sie dziwić.. po porodzie to wszystko ma prawo się dziać :D

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po porodzie robilam 2 normalnie.
    Teraz jakos gorzej.
    Wczesniej dupa bolala. Jak nie urok to sraczka/ doslownie!!
    Nie wiem jak tam mi sie zroslo, patrzylam to wydaje sie ok ale jak bedzie w praktyce??

Teraz walcze z rozstepami. Jakos nawet na udzie mi wyszlo. Dziwne bo nie mialam i smaruje bio oilem.

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Krokodylku wymiatasz! Slicznie! A nogi jakie szczuplutkieeee!! ;)

Daisy, dosłownie wyjelas mi to z ust :)

Krokodylku, nie wywiniesz sie! Jesteś następna, do stadnego karmienia nocą :)
    Czekamy :)

‹‹ 393 394 395 396 397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ