X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaż nam pokaż brzuszek Krokusiu :-)
    Teraz na forum przewaga bobasów a miło popatrzeć na ich domki :-)

Dzieje się coś u Was?
    Czy cisza przed burzą?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diamonds postaram się ale dziś od rana w biegu i nie mam siły na razie podnieśc dupska z kanapy. :)

U mnie cisza, Zuzka się rozmyśliła i nie wychodzi. ;)

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds, dziekuje :) U nas wszystko ok. Cora zdrowa, mowie Wam, to na pewno przez zeby! We wtorek teraz jej wylecial jeden w szkole, drugi ledwo juz wisi, ale nie chce dac sobie wyjac :D

W domu tez ok, wszystko super. Hormony szaleja, ekscytujemy sie ogrodzeniem, dzis dzwonili, ze juz jest gotowe, no ale czekamy do kwietnia na stabilna pogode no i na ten ms sie umowilismy z robotnikiem. Juz nie moge sie doczekac :) O niczym innym nie mysle poki co :D Nawet wyprawka poszla w odstawke :D

Ja sie czuje znakomicie, wczoraj cos mnie wzielo wieczorem, ksiegowa w pracy chodzila z angina z domu bo syn mial, moj byl w pracy i juz myslalam, ze cos mi sprzedal, ale wszystko jest dzis ok. Po nocach chodze siku wiec srednio sie wysypiam, Hania kopie i sie przebudzam czesto, dzis w nocy to moj mowi ze w ogole sie z Hanka bawil jak spalam.. :D Ogolnie wszystko ok, plecy troche doskwieraja, ale jest dobrze. Pogoda za oknem nastraja wiosennie! I kwiatki w ogordku wyrastaja, ktore sadzilam na jesieni! :)

No a to ja z wczoraj :)

am72a1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:37

Krokodylica, merida17, diamonds, Magda_lena88, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, już oczami mej wyobraźni widzę, ze Hania bedzie piękna po mamusi :)
    Sliczne Kobietki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:26

diamonds, Daisy lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy ślicznie wyglądasz! Kwitnąco!

My po wizycie położnej. Mała stanęła z wagą. Musze ja częściej karmić, bo je krótko. Z braku jedzenia prawdopodobnie spada jej cukier i jest taka strasznie ospala. Powiedziała tez żebym piła femaltiker. Trochę mnie to zmartwilo.
    m. utknął w USC w Katowicach. Teraz rejestracja dziecka trwa ok 40 min. po tych nowych zasadach.
    Dziś o 20:00 mój Kurczaczek kończy tydzień!

diamonds, Daisy, merida17, Krokodylica, Magda_lena88 lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku! Pewnie nie dotrwam do 20 bo wiadomo piatek itp, takze juz teraz zycze wszystkiego najlepszego z okazji tygodnia!! Ale Wam zazdroszcze :)
    Ja ogladam foty cory jak byla po porodzie itp i sie poplakalam ahahahah :D pomyslec ze kolejna kruszynka sie pojawi niebawem u nas w domu! :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku! Pewnie nie dotrwam do 20 bo wiadomo piatek itp, takze juz teraz zycze wszystkiego najlepszego z okazji tygodnia!! Ale Wam zazdroszcze :)
    Ja ogladam foty cory jak byla po porodzie itp i sie poplakalam ahahahah :D pomyslec ze kolejna kruszynka sie pojawi niebawem u nas w domu! :)

Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzuchol ze wczoraj:

37tc%2520forum.jpg

diamonds, Tygrysek, Rybeńka, Daisy, mizzelka, Magda_lena88, merida17, Sue lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku wymiatasz! Slicznie! A nogi jakie szczuplutkieeee!! ;)

diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki piękne brzuszki:)
    Kasika wszystkiego najlepszego!
    TygryskU piękna ta Twoja Kruszynka :)

Dziewczyny przepraszam Was że się nie udzielam, ale jakoś nie mam weny. Jak mała śpi to ja albo ogarniam dom albo robię coś dla siebie. I jakoś tak czasu brak żeby czytać.
    Chciałabym jak Wy karmić piersią ale się boję. Póki co odciagam ale nie jest tego za dużo i mm też dostaje. Chciałabym zrobić do Cyca ale boję się, że znów mi sutki porani.

Miłego weekendu:) u nas będą goście cały weekend.

diamonds lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńko, a masz teraz poranione? Jak nie, to karm. A jak tak to kup kapturki i używaj aż się zregeneruja i znów karm.
    Ja walczę.

Natalka 03.2015 <3
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż miło popatrzeć na wasze zdjęcia brzuszków i maluchów :)

moja mała jest grzeczna dziś w nocy aby 2 razy karmiłam

i niestety mam problem z nawałem.... zrobiły się guzy. mam nadzieje ze znikną.. a mała śpi i śpi... próbuje ją budzić ale za duzo sie nie napije i tak wyciskam sobie albo laktatorem ręcznym + okłady z kapusty i jazda.. cienko to widzę..

Kasika spóźnione Sto lat :) Wszystkiego Dobrego dla was :*
    i trzymam kciuki za wizyty :)

kasika8303 lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nowy avatarek wielkanocny;))

Magda_lena88, Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizelko jak karmisz to masuj po tych guzkach delikatnie i moze oklady cieple? Ja tak raz mialam az bolalo to stalam i masowalam i po karmieniu zeszlo. Jak masujesz piers albo chcesz upuscic pokarm to tak masuj z gory na dol az do brodawki. Delikatnie.

Dziewczyny ja pierwsze 2 tyg mialam takie suche sutki i bolalo jak nie wiem a teraz sa takie mokre i nie boli. Troche prawa ale maly mi musial nadgryzc na poczatku a teraz juz ok.

Brzuszki juz macie duze. :))ale Krokodylica ma najwiekszy;))

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masuje masuje :) to przed karmieniem zrobie ciepły okład a po karmieniu z kapusty zimny i może to ogarnę :)

wlasnie widzę że wiosenny awatar :D

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko i nie mysl ze cienko to widzisz. Masuj a bedzie dobrze. Poczatki sa bardzo ciezkie..
    Mnie bolalo nawet jak wkladke wsadzalam chociaz na poczatku to ich nie uzywalam bo nic nie lecialo...
    A juz 3 tyg minely.

Moj synio dzis troche spal. Moze zaczyna sie normowac??
    Na spacer dzis nie ide bo mokro jakos.

U mnie niestety chyba hemoroidy sie pojawiaja. Ciagle na papierze krew ;(
    Kupie posterisan poki nie jest za pozno.

Twierdze ze kobiety maja Duuuuzo gorzej w zyciu;))

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czesto w nocy jak maly duzej spi ( wiec i nie je z 2 h) czuje guzki i wtedy jak go przystawie to masuje w tych miejscach jak je. Pomaga

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Ja czesto w nocy jak maly duzej spi ( wiec i nie je z 2 h) czuje guzki i wtedy jak go przystawie to masuje w tych miejscach jak je. Pomaga
    dzisiaj tak próbowałam i jedną pierś "naprawiłam" ale wciąż mam problem z lewą.. ale już naściągałam pokarmu więc luzuje.. jak mała się obudzi to bd karmić :)
    najgorzej było rano.. byłam przerażona..

z sutkami nie ma problemu.. zero.. mała ssie idealnie... od samego początku a tu takie coś ehh. ale jak nie urok to..

ale cieszę się że ładnie mi śpi, ciekawe do kiedy tak będzie :)

kurde nie zazdroszczę problemów tam na dole.. ja jak na razie mam spokój, aby mam czasami wrażenie że mocno siusiu mi sie chce i boje się że samo pójdzie :D
    ale co sie dziwić.. po porodzie to wszystko ma prawo się dziać :D

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po porodzie robilam 2 normalnie.
    Teraz jakos gorzej.
    Wczesniej dupa bolala. Jak nie urok to sraczka/ doslownie!!
    Nie wiem jak tam mi sie zroslo, patrzylam to wydaje sie ok ale jak bedzie w praktyce??

Teraz walcze z rozstepami. Jakos nawet na udzie mi wyszlo. Dziwne bo nie mialam i smaruje bio oilem.

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Krokodylku wymiatasz! Slicznie! A nogi jakie szczuplutkieeee!! ;)

Daisy, dosłownie wyjelas mi to z ust :)

Krokodylku, nie wywiniesz sie! Jesteś następna, do stadnego karmienia nocą :)
    Czekamy :)

‹‹ 393 394 395 396 397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ