Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
to i ja dołączam do grona z tym problemem.. ciężkie są czasami wizyty w WC, ale niczym na razie nie leczę.. jak nie przejdzie do wizyty 17 kwietnia to powiem o tym Ginowi..
właśnie pisały dziewczyny i chyba zamówieę, jak na razie mam Esputicon i on uratował chyba sytuacje bo po pół godz zasnęła.
w ogóle jakaś marudna jest..
nie wiem czemu, czyżby skok rozwojowy czy co?
mało spała od rana, zaliczyła aby godzinną drzemkę ale dzięki Bogu udało mi się ją ponownie uśpić i już drzemie ponad półtorej h...
-
A u nas po nudzie, Amelka naprawdę przegina. Byłam właśnie na kontroli u laryngologa, ucho nie boli mówię będzie ok, a tu się okazało że zapalenie nadal jest i antybiotyk i nie wiem czy go brać? nie boli mnie to ucho. Niby lek bezpieczny w ciąży no ale to zawsze antybiotyk
-
Dziewczyny info od Madzi z czerwcówek:
"Kochane ja dochodzę do siebie po CC - stan fizyczny masakra. Chociaż nikogo nie strasze. Dziś byłam u Malucha jest taki malutki. Okruszek kochany. Mam nadzieję że będzie silny i da sobie radę. Lekarz mówił że jak na taka sytuację stan jest typowy. To chyba znaczy że nie jest źle. Ciągle się modle i mocno w niego wierzę że dam radę. Dziś zaczęłam też rozbudzac laktacje. Póki co pi kropelce ale walczę"Evell, Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
Diamonds CAŁUJE ci stopy i ręce!
ten smoczek Lovi jest cudowny!
mama mi dowiozła i mała go toleruje jak na razie..
czasem wypchnie ale to sporadycznie. uff..
Madziu dacie radę! jesteście silni z synkiem!
nie takie przeboje za tobą i laktacja ruszy z impetem.
pamiętam jak leżały ze mną dziewczyny po CC..
cięzko było przez 2 doby tylko a potem jak ruszyło to jak z procy..
laktator dużo im pomógł.
najważniejsze to sobie wbić do głowy że jest mleko i już!
a Mały urośnie zanim się obejrzymy to będziesz wstawiała tu nam jego zdjęcia jak będzie kluseczek lada chwila...
Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Diamonds CAŁUJE ci stopy i ręce!
ten smoczek Lovi jest cudowny!
mama mi dowiozła i mała go toleruje jak na razie..
czasem wypchnie ale to sporadycznie. uff..
EDIT: Już znalazłamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:46
diamonds lubi tę wiadomość
-
Mizzelko Natalia od wczoraj marudna, a dziś żeby nie było za nudno ulewa buzia i nosem
Byliśmy na zakupach i pokazać Natalce śnieg. To jej pierwszy śnieg. Pogoda chyba sprawiła, że mała spala aż musieliśmy sprawdzać czy z nią wszystko ok.Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:A u nas po nudzie, Amelka naprawdę przegina. Byłam właśnie na kontroli u laryngologa, ucho nie boli mówię będzie ok, a tu się okazało że zapalenie nadal jest i antybiotyk i nie wiem czy go brać? nie boli mnie to ucho. Niby lek bezpieczny w ciąży no ale to zawsze antybiotyk
Może lepiej to wyleczyć do końca żeby Ci nie wracało. To jest ucho, powikłania są nie fajne.
Ale to Ty musisz zdecydować czy wziąć czy nie
kasika8303 wrote:Ja ominęłam chyba rozmowę o smoczku lovi, mogę prosić o linka? bo po świętach mam zamiar zakupić smoczki
Mi się one sprawdziły u starszej i teraz u młodszej panienki
Coś takiego
http://allegro.pl/showitem/description/5230690535.html
Możesz spróbować.
U Agatki i butelki mi się sprawdziły, bo ona na Nutramigenie od trzeciego miesiąca była.
Teraz też mam jedną małą awaryjną butelkę lovi. Ale dużo osób lubi avent czy tommee tippee albo medela.
To malutka wybierze co jej będzie pasować
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam Dr Browna butelki i jestem mega happy!!!
Moze to zasługa Zojeczki, bo ona pięknie ssie pierś od porodu!
I wzorowo przechodzi z piersi na butle (jak trzeba), smoczek (ja mam MAM pierwszy z brzegu), raczke, kocyk, skarpetke i co inne jej przypadkiem wpadnie z otoczenia!diamonds, Gosiak lubią tę wiadomość
-
diamonds wrote:Mi się one sprawdziły u starszej i teraz u młodszej panienki
Coś takiego
http://allegro.pl/showitem/description/5230690535.html
Możesz spróbować.
U Agatki i butelki mi się sprawdziły, bo ona na Nutramigenie od trzeciego miesiąca była.
Teraz też mam jedną małą awaryjną butelkę lovi. Ale dużo osób lubi avent czy tommee tippee albo medela.
To malutka wybierze co jej będzie pasować
Dzięki. Poczytałam na necie to się trochę uspokoiłam, bo krople do ucha zew nie dotrą do małej. Zaraz się połoze to je wpuszczę.
Dzięki za linka. We wtorek siadam i zamawiam reszte wyprawki dla małej, mało mi już brakuje, dlatego szybko dokupię co trzeba i z głowy. Król zus tylko kaską rzuci laktator i butelki mam tommee tippe , a smoczek od sprzedawcy u którego zrobię reszte zakupow ma ten lovi to wezmę młodej
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciocia Damonds dobrze pisze!
Zojka pewnie idzie na rekord
My dziś wieczorem skończymy 4 tygodnie
Tak już się nie mogę doczekać jak mała będzie robiła te rzeczy o których pisała ostatnio Merida. Na uśmiech i jej odgłosy najbardziej.
Kurcze chyba mnie gardło zaczyna boleć. My karmiące to możemy tylko to co ciężarne?merida17 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
A właśnie. Krwawienie mi wróciło. Juz miałam śluz żółty, ale po ostatnim weekendzie wróciło. Myślałam, że podzwigalam za dużo, ale dziś to dalej jest. Taka pomarańczowa ta krew, ale na wkladce normalnie to pokazuje.
Jeszcze niby 2 tygodnie połogu... Może to trwać dłużej?Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTygrysku, ja myślałam, ze u mnie bedzie dłużej i czytałam o laskach co miały 7-8 tyg.
Na szczęście caly pakiet trwał 6 tyg i przepadł pewnego dnia!!!
Zaraz i Natalka uśmiechnięta bedzie na Twój widok!
Będziesz wiedziała, ze to ten uśmiech
Diamonds, przypomnij mi, z której części Pl jestes?
Cos mi północ chodzi po głowie, ale ręki sobie nie odetneTygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny