Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To może Diamonds moje okolice?
no smoczek luksus:) dzięki niemu poszłam się wykąpać jak człowiek i tatuś pilnował
my karmiłżpmy o 3.4.5 jakoś tak co godzinę. ale w sumie... wypije w 10minut i zasyśia a pije. intensywnie.
Tygrysku nie bój się. ona się wybroni. to tak strasznie wygląda. najważniejsze żeby głowa była na bok i żeby głowa była wyżej. u mojej co jakiś czas tak wyleci. -
Dziś karmilismy się co 4h, uważam to za sukces. Chociaż jedna z piersi to myślałam, że eksploduje. W dzień jest częściej i trochę się naprodukowalo.
A tak jest za oknem u mnie dziś: i dalej sypie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 07:21
słoneczna 85, Daisy, merida17 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Mizzelko a skad jestes ? A Ty diamonds skad dokladnie? Lubie wschod;))
Sama jestem ze wschodu;) przyjechalismy tu za praca.
Kurcze chyba hemoroidy wrocily mimo ze ich nie widac. Bede stosowac masc.
Ja listy zakupowe porobilam. Maz juz robi. Od jutra zaczynam gotowac. Najpierw zurek;)) gosci mamy w pon. Dziadkowie zamecza Maciusia;)
Dzis Macius od rana usmiechal sie do taty:) do mnie jeszcze malo bo to dopiero sie zaczyna u nas:) no i fajnie gaworzy;))
Daisy, Tygrysek, Gosiak, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Zastanawiam się co będzie z wakacjami. Ciekawe jaka będzie mała.
Ze wschodu mam rodziców. Morze uwielbiam! A na południu mieszkam
W ogóle to nie wiem kiedy mi to dziecko uroslo. 4 tygodnie temu ubieralam 50 i były na styk. Dziś ma ubrane 62, które jest ciut za szerokie, bo to chudzinka, ale na długość jest ok. Musze dokupić sobie body na długi rękaw 62.
Śmiali się ze mnie, że tyle ciuchów mam, że tylko przebierać będę. To zabawne, bo okazuje się ze wcale nie tak dużo i będę na bieżąco dokupowac.
Ciekawe co u Madzi i Dominika. Ma ktoś kontakt?Natalka 03.2015
-
Dzien dobry!
O Kasika nie wiedzialam ze Ty z Polnocy! tak tak, ja tez!
Ja niestety nie mam zadnych wiesci, wczoraj czytalam na czerwcowkach ze masakra z podnoszeniem po cc, ale to samo bylo chyba tutaj. Mam nadzieje ze u nich wszystko ok!
Ja pol nocy nie spalam. Wieczorem apap bo megasny bol glowy, nie szlo wytrzymac. 117/63 puls 93 wiec niby ok. No i budze sie po 5 rano z bolem podbrzusza, mysle pora siku. No ale siku zrobione a boli dalej podbrzusze - pachwiny. No to juz ledwo pospalam,nie wiedzialam czy mam lezec, siedziec czy sie powiesic . No ale w koncu lekko przeszlo kolo poludnia, bez nospy. Ogolnie odczuwam mega niemoc od paru dni. Odkurze te kilka m2 naszych i umieram ze zmeczenia czasem mega proste czynnosci sa juz takie trudne, a to przeciez dopiero koncowka 6msc..siedze i sapie nie moge oddechu zlapac chwilami tak mi ciezko..od samego siedzenia
Ja nakupilam na 56 glupia za duzo chyba, przypadkiem bo kiedys w smyku nie wyjelam jednego 5paka z koszyka a wzielam inny i tym sposobem bede przebierac Hanie kilka razy dziennie zeby wszystko wynosic.
Ale jednoglosnie sie zgadzamy z moim, ze bedziemy sie starac o 3cie bobo wiec na pewno nic sie nie zmarnuje
Czy zakupy wyprawkowe - akcesoria, pieluchy itp. kupowalyscie u jakiegos jednego dostawcy? U nas na lipcowkach polecaja aptekagemini.pl i faktycznie ceny sa ok.
Kupilam sobie w HappyMum sukienke na swieta jest bezowa i mnie pogrubia masakra ale no juz trudno, tak to jest jak sie przez neta cos zamawia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:21
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny juz lece obczajac!
Dzwonilam do gina bo znowu mnie brzuch boli. No a baba z recepcji do mnie ze mnie nigdzie nie wcisnie dzis, a jutro nie wie czy gin bedzie przyjmowac. To ku*wa nie moze podejsc i sie zapytac??
Wzielam nospe i czekam, potem wezme czopek glicerynowy, jak nie przejdzie to pofatyguje sie na ip. bo wczoraj sie zalatwialam to nie wiem czy dzis moglby mi sie juz jakis mega zastoj zrobic..
Jakby cos bylo nie tak to nie bylo by takze bolaloby mnie caly czas? A mnie rano i teraz to w sumie jakas przerwa byla. Nie wiem zielona jestem w bólach ciążowych dolnego brzucha -
Daisy, mówi Ci prawie doświadczona mama: nic się nie zmarnuje! Ja nie nadążam prasować, bo jak tylko pranie zdąży wyschnąć to ja już muszę z tych rzeczy zakładać coś, bo mała albo obsrała, albo ulała albo inny czort. W każdym bądź razie ciuchów nigdy za wiele
Niestety z tych co dostałam od siostry to większość jest za szerokich na mojego chudzielca. A jak body wiszą i nie są przylegające to mi się wydaje że jej zimno. Dlatego po świętach czekają mnie chyba zakupy.
Kurcze mam w jednej piersi nawał. Twarda i trochę boląca. Bo mała je w nocy co 4h, a w dzień co 2-3h (a jadła czasem co godzinę, a w nocy co 2-3). Dlatego się nazbierało i chyba muszę trochę "spuścić" ręcznie.
Mam nadzieję, że przez te zmiany godzinowe będzie normalnie przybierać.Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Kasika no ja caly czas robie w domu.. to jakies pranie, to wieszanie, sciaganie, to odkurzanie kilka x dziennie, tu cos, tam cos. Dzis nie wiem chyba sie nie przeforsowalam, z dodatkowych czynnosci robilysmy tylko koszyk na jutro. Minelo pol h i widze ze nospa pomogla.
Tygrysku fajnie to opisalas Trzeba taryfe z prądem na pralkę zmienic zeby tansza byla za dnia -
Siadłam do tych zakupów wyprawkowych, bo naprawde poza stertą ciuszków nie mam kompletnie nic! Meble beda dopiero ok 20.04 dopiero..tez kurde ponad miesiac czekania.
Tak wiec siedze z wypisana recznie lista akcesoriów dla malucha i klepie w necie, poki co gemini, a potem bede lukac na te linki od Was. Chcialabym miec w miare gotowe cos w razie W jakby sie cos wydarzylo tfu tfu, oczywiscie wiemy ze nic sie nie wydarzy
30go wyjezdzamy na tydzien do Gizycka, chcialabym zabrac tyle o ile spakowana torbe ze soba jednak. Powiedzcie ze to sluszna decyzja. ?Tygrysek lubi tę wiadomość
-
ja jestem na granicy Mazowsza z Warmińsko Mazurskie
adekwatnie mam blisko i do jezior i do stolicy
tak po równo
co do ubranek.. moja duża dziewuszka i 56 już są za ciasne
ale prawda przebierania co nie miara.. już zdążyła dzisiaj obsikać mi dwa razy...
modnisia lubi przebieranki
kurde walczę z tym trądzikiem cholernym niemowlęcym.. może spróbuje swoim mlekiem posmarować te zmiany? skoro na krople do oczu jest super to i moze na to pomoże... bo nie chce wysuszać sudocremem itp bo w oczy jej wpadnie i dopiero bd jazda. a i tak ma sucha skórę.
Dobrze Daisy że już ci przeszło.. a co do torby to jak sobie tylko życzysz ale będzie dobrze na pewno Hania wyjdzie w terminie
Słoneczna zazdroszczę pierwszych świadomych uśmiechów
na pewno piękny widok ja cieszę się z każdego małego uśmieszku a nie mogę doczekać się większego gaworzenia, choć moja mnie zaczepia i jest na razie: AAA EEE Auuu lubie to
wasze maluszki tez takie senne? bo moja dzis wyjątkowo i nie marudna, szok!
ale co tam.. dwa dni kupki nie bylo a jak rano strzeliła to ho ho widać że ulżyło
ponoć to norma jak sie karmi piersią że te kupki są rzadziej ale nie wiem czy nie byla za dluga przerwa..
No mam nadzieję że Magda trzyma się dzielnie z synkiem
ciekawe jak z laktacją..
Daisy to startujemy zaraz ze staraniami?
hehhehe mój już mnie nastawia na drugie..
w ogóle był ostatnio u nas serwisant i mowil ze żona juz tyle USG miala i liczy na to ze bd chlopak bo nie wiadomo..
i teraz znow byl i okazalo sie że jednak chlopak (mimo ze dlugo sie ukrywał)
widać że mojego to ruszyło.. i po to chyba ten nacisk na drugie dziecko.
ale będzie ból... jak bd 2 corka.. uhuhuhh...
Daisy, słoneczna 85, diamonds lubią tę wiadomość