Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
merida17 wrote:Kasika,
Nie wiem, czy Ci pomogę, ale u mnie to był ring od środka i często pisałam, ze po porodzie musze wymienić nerki i wątrobę
Jeśli te ruchy Cie nie martwią (jak te ostatnio co byłaś na usg), to przywyknij, bo to normalne
Zwłaszcza nocą ta aktywnosc- to sie nie zmieniło każdej nocy kilka godz radio Zoya nadaje
Dzięki za odpowiedź, wlaśnie pamiętam że Zoyeczka też dużo ruchu w brzuszku potrzebowała. Mała ewidentnie miejsce zmieniała bo poszła z lewego boku na środek. A brzuch cały latał, agresja jakiej mało. M mówi że będa z nią problemy jak stąd do chicago, już pokazuje siłe i charakterek. Do tego dochodzą hormony i matka szaleje teraz juz kopie normalnie. Zauważyłam że kopanie ma normalne, ona bardziej się kręci i wtedy siła dochodzi, a brzuch wypycha.
No nic jutro wracamy do nudy
merida17 lubi tę wiadomość
-
Kasika ja Ci na c nie doradze bo Natalka to ostoją spokoju była.
Napisałam Krokodylkiem o Madzi.
Jej odpowiedz:Hej akurat spalam Dziekuje za wiesci, biedna Madzia i jej malutki, mam nadzieje ze bedzie silny i szybko nadrobi!
Skoro spala, to jutro napisze do niej jak się czują.
My wczoraj byliśmy z zaproszeniem na chrzest. Prababcia zachwycona. Ale 3h to dla Natalki za dużo. Nie te miejsce, nie ten zapach. Wystarczyło, że wróciliśmy do naszej sypialki. Juz było ok. Chociaż z tych emocji nie obyło się bez usypiania. W ruch poszły "Puszek Okruszek" "Ogórek wasaty" "Kundel Bury" i inne... i zasnęła.
Po 1.kasika8303 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My właśnie znów idziemy spać.
Mała się obudziła, ale ja byłam nieprzytomna, dawałam jej smoczka z dziesięć razy. Nagle uświadomiłam sobie ze trzeba spojrzeć na zegarek. Yhy, karmionko.
A teraz wg zaleceń Diamonds - idę się wyspać.diamonds lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dzien dobry!
A u nas dzis nie pada, chyba z wczoraj uciekla pogoda. Ale wieje nadal straszliwie mocno juki mi sie polamaly w ogrodku.
My w domku, wcinam sniadanko a cora doksztalca sie w ladnym pisaniu literek. Oh ta mama,nawet na wolnym nie da odpoczac dziecku
Czytalam dzis przesądy. Moj hit 'Kobiety w ciąży w czasie Wielkiego Tygodnia nie powinny wychodzić z domu, bo ich przyszłe dzieci będą głupie.' to zamykam sie na 4 spustymerida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
Małe przetasowania na naszej liście!
Nasza lista:
WITAMY NA ŚWIECIE!!!
6 luty 2015 - Merida17 - córeczka Zoya 3370g / 56cm (41+4 tydz) SN
16 luty 2015 - Sue - syneczek Tomuś 3200g / 54cm (40+2 tydz) SN
16 luty 2015 - Gosiak - córeczka Janinka 3400g / 54cm (41+4 tydz) CC
18 luty 2015 - Słoneczna85 - syneczek Maciuś 3580g / (40+3 tydz)
20 luty 2015 - Diamonds - córeczka Alicja 3090g / 54cm (37+5 tydz) SN
28 luty 2015 - Rybeńka - córeczka Maja 3090g / 56cm (39+5 tydz) SN
6 marzec 2015 - Tygrysek - córeczka Natalka 3200g / 55cm (40+3 tydz) SN
9 marzec 2015 - Mizzelka - córeczka Milenka 3800g / 56cm (40+0 tydz) SN
31 marzec 2015 - Krokodylica - córeczka Zuzia 3750g / ( tydz) SN
31 marzec 2015 - Ewelcia - syneczek Filip 2500g / 51cm
syneczek Kuba 2300g / 47cm (35+6 tydz) CC
01 kwiecień 2015 - Magda_lena88 - syneczek Dominik 870g / 37cm (29+5 tydz) CC
CZEKAMY NA:
Evell - 2 czerwca 2015 - córeczka Hania
Kasika8303 - 12 czerwiec 2015 - córeczka Amelka
Livia30 - 15 lipiec 2015 - syneczek Tomaszek
Daisy - 22 lipiec 2015 - córeczka Hania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:45
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
No masakra , zbliża się czerwiec
U nas nuda....... młoda zachowuje się normalnie więc wczoraj był 30 minutowy wnerw na brzuch że jejmiejsce zabiera w apartamencie i przemieściła sie z lewej str na prawą, obrót trwał 30 minut, szybko się uwinęła skubana
Widziałam na marcówkach Zuzię, krokodylku piękna jest
Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
nie bylo mnie tu chwilę a tu tyle dzieciaczków
Zdrówka dla Was wszystkich! a maluchy niech rosną zdrowo
podwójne święta (urodziny malucha i narodziny Mamy )
przepraszam znów za nieobecność ale nie miałam weny...
masakra.
Mała nie dość że ma te cholerne potówki które ciężko zwalczyć. ale w miarę to nam idzie...
to jeszcze ma chyba kolki..
bo od dwóch dni co wieczór płacz, krzyk i lament..
wczoraj już pękłam i dałam jej espumisan.. po pol godz spokoj... ale walczylismy do 1 w nocy..
wczoraj caly czas chciala byc przy piersi.. i tak wisiałam od 18 do 1 w nocy.
Myślałam że nas to ominie.. tak ładnie się jej odbijało i bączki itp
a tu taka niespodzianka..
chciałam sprzątać ale przez te anomalie nie mogłam...
jestem zmęczona na maksa i rozkładam ręce.
szukają leku na nieśmiertelność na młodość na piękność
a na cholerną kolkę nie mają nic konkretnego... UGHH! -
Eh szkoda ze do nas Krokodylek nie zajrzal no ale nic pedze na marcowki w takim razie
Krokodylek to rozsyla smsy i mmsy i ma ludzi od roboty hehe sliczna coreczka Krokodylku jeszcze raz gratuluje!
Sue co u Ciebie???
Ja urodze max 22.07 bo wtedy Rak ma ostatni dzien a musi byc maly drugi Raczek jak starsza cora jednak donoszona 01.07 wiec nie obrazilabym sie jakbym w te date jakos wcelowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 14:05
diamonds lubi tę wiadomość
-
Daisy ja Amelce tłumaczę żeby 1 czerwca się nie pchała dzień dziecka przekichane 1 prezent na urodziny i dzień dziecka
Ja to czuję że ona majówką będzie, mąż ma mase wyjazdów w maju i coś czuję że młoda wtedy zechce sobie wyjść Pewnie sobie myśli, matka ciągle mówi ta data nie, tamta nie to KIEDY MOGĘ?Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
Kasika no to widze ze u nas podobnie jakos nie umiem sobie wyobrazic ciazy przenoszonej i duzego bobasa pewnie dlatego ze core rodzilam przed tp no i 3060g malutka byla
u mnie to jeszcze taaaak daleko! No ale mam nadzieje ze u nas wszystkich juz bedzie nuda sz do samego tp!
Mizzelko a kiedys nie pisalyscie o kroplach z Niemiec na kolki? Sab Samplex chyba to byl. Moze sprobuj zakupic przez neta?kasika8303 lubi tę wiadomość