Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:No Sloneczna to smaruj dalej dzielnie ogolnie to rozstepy bledna z czasem i tak, tylko te swieze sa zywo bordowe czy czerwone, no ale dzialaj dzialaj!
Ja jestem troche zla ze ostatnio jak zapytalam gin czy na fotel to powiedziala ze jak nie mam swedzenia i pieczenia to nie.
A jak Wam sprawdzali czy szyjka ok i jaka dluga? Recznie czy przez usg brzusznym o ile sie da?
Mi zawsze dowcipnie przez usg sprawdzają szyjkęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 06:42
-
e-ciocie i ja witam się z rana Jakoś się obudziłam i już spać nie mogę.
Śniło mi się że miałam domek i kopałam w ogródku znalazłam poniemieckie skarby i ........ bombęsłoneczna 85, diamonds, Daisy, Evell lubią tę wiadomość
-
Witaj Kasika, skarby to fajnie, bombę to gorzej. Ja miałam takie sny w ciąży, że chyba niekoniecznie chce wracać. A na koniec jeszcze te na jawie... Masakra.
Walczylam, Walczylam i troszkę wywalczylam. Pisałam takim preparatem do tego noska, wciagalam i wciagalam i wciągnęła troszkę. To takie przezroczyste, wiec na razie nic groźnego. Katar to jeszcze nie jes, bo w nosie nie ma. Gdzieś jej to spływa. Pieluche mokra ma praktycznie nad głową i u nas ponad 60% wilgotności, a teraz nawet 68 pokazuje.
Zobaczymy jak w dzień. Tak mnie to wkurza jak tak rzezi.diamonds, kasika8303 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
m. mówi, że mnie nie poznaje. Najpierw dałam dziecku smoczek, a teraz jeszcze wyciągam z noska (a tak się zarzekalam, że to on będzie robił). Specjalnie kupiliśmy to do odkurzacza.
Boże, jal dziecko wszystko zmieniadiamonds lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Krokodylku gratuluję zdrowej Zuzi ;* niech zdrowo rośnie.
Magdalena trzymam kciuki za Ciebie, wszystko będzie dobrze!!
U na chrzciny bardzo fajnie, mała spala. Obudziła się na sam chrzest i potem dalej spala. Niestety ze mną gorzej. W przeciągu tygodnia miałam 3 razy zapalenie piersi, na chrzcinach ponad 38 stopni gorączki. Nie wytrzymuje tego juz fizycznie i psychicznie. Zaczęłam pić szalwie i staram się mniej odciągac. Przepraszam za moją nieobecność. Na prawdę nie mam ostatnio weny na internet.
Buziaczki Kochane ;* trzymajcie się cieplutko ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:26
Daisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Muszę się podzielić moim szczęściem!
Córka śpi w chuście od 10:00
Na początku oczywiście był bunt i płacz, ale śpiewałam, bujałam i w kilka minut zasnęła.
I nie wiedziałam za co się zabrać - za sprzątanie, gotowanie czy iść do WC
Nie jest to jeszcze idealnie zawiązana chusta, ale kurcze... jaki sukces, może dziś jeszcze raz się uda zamotać, będę miała drugą godzinkę "wolności" - nie wiedziałam, że obowiązki domowe to może być taka rozrywkaDaisy, diamonds, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasza lista:
WITAMY NA ŚWIECIE!!!
6 luty 2015 - Merida17 - córeczka Zoya 3370g / 56cm (41+4 tydz) SN
16 luty 2015 - Sue - syneczek Tomuś 3200g / 54cm (40+2 tydz) SN
16 luty 2015 - Gosiak - córeczka Janinka 3400g / 54cm (41+4 tydz) CC
18 luty 2015 - Słoneczna85 - syneczek Maciuś 3580g / (40+3 tydz)
20 luty 2015 - Diamonds - córeczka Alicja 3090g / 54cm (37+5 tydz) SN
28 luty 2015 - Rybeńka - córeczka Maja 3090g / 56cm (39+5 tydz) SN
6 marzec 2015 - Tygrysek - córeczka Natalka 3200g / 55cm (40+3 tydz) SN
9 marzec 2015 - Mizzelka - córeczka Milenka 3800g / 56cm (40+0 tydz)
31 marzec 2015 - Krokodylica - córeczka Zuzia 3750g / ( tydz) SN
CZEKAMY NA:
Ewelcia - kwiecień 2015 - bliźniaki chłopcy Filip i Kubuś
Evell - 2 czerwca 2015 - córeczka Hania
Kasika8303 - 12 czerwiec 2015 - córeczka Amelka
Magda_lena88 - 12 czerwiec 2015 - syneczek Dominik
Livia30 - 15 lipiec 2015 - syneczek Tomaszek
Daisy - 22 lipiec 2015 - córeczka Hania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:44
Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dobra, żeby nie smęcić tylko o tych mniej fajnych stronach macierzyństwa... to Wam napiszę co uwielbiam!
Jak karmię, to uwielbiam jak Natalka patrzy tymi swoimi dużymi oczkami na mnie. I tak patrzy, patrzy, patrzy...
W międzyczasie dotyka mnie rączką po brzuchu, piersi... czasem (jak trzymam pierś) to złapie mnie za rękę albo palec... wtedy się rozpływam i wiem, że warto dla tych chwil żyć!
Jej dotyk jest jak lekki wiosenny deszcz, jak zbawienie, jak lód na oparzenie... masakra jak ja uwielbiam te chwile!merida17, Gosiak lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dzien dobry!
Boze patrze z przerazeniem! Jeszcze tylko 5 dziewczyn i kolej na mnie ohohohoho!
Meridko Twoja Corcia bedzie miala niebawem 2 msc! Ale ten czas leci, nie wierze!!!!!!!
Oh ale Wam zazdroszcze! Ja juz jestem na tym etapie, ze nie moge sie doczekac straszliwie!
Gosiak super wiesci z ta chusta, rowniez bym zaczela od wc, wszystko inne moze zaczekacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:28
merida17, Gosiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTygrysku,
do tego co piszesz dorzucę jeszcze kilka innych rzeczy, tych dla których łza ze szczęścia kręci się w oku
Uwielbiam, jak moje dziecko jest spokojne, jest taka wyluzowana wtedy i to widać i wiem, że jest jej dobrze po prostu wszystko u niej gra
Jak w końcu śWIADOMIE każdego ranka (gdy ja chętnie bym jeszcze zaznała snu) uśmiecha się do nas pełną buzią z uroczymi dziąsłami i takie uśmiechnięte oczka ja się rozpływam i już wiem, że nie ma sensu spać
I jak pełna świadomości wodzi oczami za nami szuka i powoli gada (jak na jej wiek oczywiście) z nami- bezcenne
Najbardziej powala mnie właśnie to, że pewnego dnia się obudziła i zaczęła robić wszystko świadomie (nadużywam tego słowa trudno) a tak jak Daisy mówisz w piątek AŻ/ZALEDWIE 8 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:51
Daisy, Gosiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny