Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySłoneczna
aż sprawdziłam ile mi Agatka ważyła. Bo 5800 to sporo
I tak po wypisie ze szpitala start od wagi 3120
Po 6 tyg 4600
Po 12 tyg 5800
Więc duży ten Maciuś Twój
Rośnie jak na drożdżach
Pewnie i długi już jest.
My za tydzień przed szczepieniem się zważymy. ale nie mamy tyle co Wy na pewno. Chuda ta moja panna. Nawet skarpety wszystkie jej spadają bo takie szupłe nóżki ma.
Ale nadrobimy
merida17 lubi tę wiadomość
-
Diamonds to moj gin wymyśla, spanikował tym wynikiem po 1 godz niepotrzebnie i tylko narozrabiał. Widzę że im bliżej jesteśmy końca z Amelką to mu się panika włącza po świętach muszę go na wizycie uspokoić do tej pory spokojny a teraz zaczął szaleć jem słodkie tylko troszkę mniej poprostu
A tak to nuda, Amelka dużo śpi, wstaje o 20 i tak do 24 wypina rękę, pupę i nogę dziś rekord walnęła wywaliła piąstkę najwyżej jak do tej pory śmiechowe to
Z jedzonka mam nową miłość, kisiel z jabłkiem i bananem a myślałam że smaki mam już za sobą a tu taka niespodziankadiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylku,
Skoro podjelas decyzje, ze idziesz do szpitala i jednak rodzisz
To trzymam kciuki za szybki, bezbolesny i pełen nudy poród!
Bez komplikacji!!
A potem niech dopadnie Cie ogrom szczęścia w czasie spotkania z Zuza
A jak dopadnie Cie niemoc- my tu jesteśmy dniami i całymi nocami
Powodzenia!!! -
nick nieaktualny
-
Diamonds ale AGatka miala duzo mniej przy porodzie a my 3580 no ja nie wiem ale mwoila ze to dobrze. Dlugi to on nie jest:)
Krokodylku kazda sie bala, ja w sumie sie cieszylam ze juz jestem w szpitalu, ze jest ktg,stala opieka i jak rano sZlismy z auta na izbe przyjec to pomyslalam sobie ze wyjde juz z synkiem!! I tego sie trzymaj i tak mysle.
Przy porodzie tez o tym mysl !! Zaraz ja zlapiesz i przytulisz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 23:20
diamonds lubi tę wiadomość
-
Krokodylku kciuki zaciśnięte za spokojny, bezbolesny i szybki poród
Cos belly szwankuje suwaczki pogineły i co chwilę mnie wylogowuje
Za kisielek życie oddam terazWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 23:25
merida17, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Krokodylku kciuki zaciśnięte za spokojny, bezbolesny i szybki poród
Cos belly szwankuje suwaczki pogineły i co chwilę mnie wylogowuje
Za kisielek życie oddam teraz
Dokładnie!
Chociaż ja widzę swojego kota z jedynka w tyłkuTygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak Witamy!
Płakała, bo moze kiepski dzień!
Pogoda nijaka!
A moze Janeczka nie lubi poniedzialkow!
Taka ciężka praca od rana, zaraz po weekendzie
Trzeba z dwa dni dochodzić do siebie
Nauczycie sie! Dacie radę!Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Diamonds ale AGatka miala duzo mniej przy porodzie a my 3580 no ja nie wiem ale mwoila ze to dobrze. Dlugi to on nie jest:)
No i Aga to dziewczyna a chłopcy szybciej przybierają na początku. Zresztą widać to dobrze na siatkach centylowych.
Tylko tak napisałam, bo pamiętam, że taka spora już była jak miała te 3 miesiące prawie i tą wagę.
To było czuć już w rękach.
No i w kręgosłupie
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:Dzisiaj próbowałam ją zawiązać w chustę jak była pogodna i niestety zakończyło się mega rykiem - chodziłam, bujałam, śpiewałam, włączyłam okap - nic nie pomagało.
Nie wiem czy mam dziecko antychustowe czy próbować dalej. Mam teraz krótszą chustę i złamaną, więc sam sprzęt super.
u nas też za dużo z chustą się nie udaje chodzić. Bo mała się denerwuje.
A tak sobie marzyłam o tym.
Na razie będę próbować jeszcze.
Wy też nie poddawajcie się jeszcze
A może się u nas skończy na pasie biodrowym- takim nosidełku.
Jak Aga była już starsza to się o tym dowiedziałam, bo zawsze trzymałam ją na biodrze i wtedy się człowiek tak biodrem wypina i wykrzywia żeby dziecko na swoim boku posadzić.
A tak na tej podstawce z tego pasa będę nosić najwyżej . zobaczymy.
Na razie nie kupuję będę próbować chusty.Gosiak lubi tę wiadomość
-
Po 4h snu, karmionko za nami
Co tam u Was?
Oł noł, kupa poszła. Ale niespodziewanka.
Ostatnio przy przebieraniu oczywiście na nowym pampersie tak się napiela z kupą, że strumień poszedł mi na brzuch i cycki.
Najlepiej jej się robi jak trzymam jej nogi w górze.
Dobra, idę przebierać, bo zasypia.merida17 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:A uzywalyscie w domu pilek gimnastycznych? Chce kupic i nie wiem jaka.
Umknęło mi wczoraj.
Ja miałam taką zwykłą z lidla chyba coś za 35 zł. może dziewczyny miały coś bardziej profesjonalnego.
Wystarczyła do skakania
i kręcenia na koniec ciąży
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Ciociu Merido
Jako, że strona z suwaczkami padła i nie widać nic pozwoliłam sobie zrobić suwaczek z wybranej przez Ciebie strony bo ona działa
Swoją drogą, jakie one są tam ładne
Co Moje to i Twoje
Ja tez miałam piłkę z lidla
I noc tez średnia!
Po prostu, jakbym czytała o sobie
Dzień Dobry!!Daisy, diamonds lubią tę wiadomość