Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:
Bylismy u pediatry z tym katarem- w pluckach czysto.
Wazy prawie 5800!!!
Chop jak dab!!
Dobrze, że Maciej zdrowy
A kazał coś mu podawać na katar?
Widzisz , chłopak ciągle je i je ale są bynajmniej tego efekty
Ale pewnie czuć już te prawie 6 kg szczęścia w rękach.?
To dobrze, że rośnie.
Jedzonko mu Twoje służy
A dokarmiasz mm czy tylko na piersi tak rośnie ? Jak bez mieszanki to wielki szacun
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy
kochana uważaj na siebie.
samo się nie zrobi, ale nie forsuj się tak.
No i teraz odpoczywaj.
Nie wyganiaj Hani z brzucha
leż bo później nie będzie Ci dane
Wczoraj moja mama zadzwoniła z zapytaniem za sto punktów- Umyłaś okna na święta?
Nie a święta do mnie nie przyjdą albo ich nie zobaczę bo mam miesiąc nie myte okna?
No i już nie dążyła dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 14:26
Daisy, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tez macie taki senny dzien? Natalia tylko je i śpi. W międzyczasie wymieniam pampersy. A że śpi jej się najlepiej przy cycku i mamie... to tak lezymy sobie.
To ta pogoda! Śnieg z deszczem, mocny wiatr i ciemno.
Daisy <nonono>! Nie rób tak więcej! Od dziś zakaz robienia takich porządków!
Diamonds medal dla mamy!
Tak bardzo bym chciała żebyś w życiu spotkała dobrych ludzi na swojej drodze. Rodziców się nie wybiera, ale mam nadzieję że kiedyś będzie wokół Ciebie więcej pozytywnych wibracji.
Słoneczna ale masz chlopaczka! Super! Musu mieć chłopak dobre podstawy i musi mieć co wybiegach na boisku!Daisy, diamonds, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
No uwazam, uwazam! Ale kto to zrobi jak nie ja? Moj w tym czasie ogarnial Hani pokoj, szlifowal troche, powynosil kanape w czesciach z jej pokoju i pomagal mi tez troche, np donosil ciasto i cappucino:)
Ale u nas wieje. Tragiczna pogoda! My juz mamy wolne na swieta. Tzn jutro cora na jakis teatr jedzie tylko, odbieram ja stamtad sobie i do szkoly dopiero w srode wracamy takze uff -
Karmie tylko piersia.
Zdrowy to nie jest bo ma katar;) w nocy strasznie go meczy.
Pani dr zaleca; psikac woda morska lub sola fizjologiczna kilka razy dziennie.
- sciagac glutki frida
- wietrzyc mieszkanie zeby bylo dosc chlodno i nawilzac( ja klade recznik mokry)
- czesto na brzuszek( pod nadzorem) wtedy glutki splywaja
- w lozeczku glowka pod katek ok 30-40 st czyli akurat na klin
No i mam kupuc nasivin dla niemowlat, wit c w kroplach i wapno
Jakby nasilil sie kaszel( czasem zakaszle teraz) to syrop drossetux
A i mozna jak lezy na brzuszku lekko oklepywac pleckidiamonds lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, Maciuś (pozostaliscie przy tym imieniu?) jest juz w miare duzy, kladziesz go juz na mate?
Ja rowniez mam pytanie organizacyjne. Otoz, od samego poczatku stawiam na lozeczko z funkcja tapczanika, mialam juz upatrzonego Klups Kolonial II, ale no ono jest 120x60, a tak sobie mysle ze lepiej 140x70 bo w koncu bedzie wieksze na potem.
Czy ktoras z Was kupila lozeczko-tapczanik? Mozecie jakis polecic? -
Nie wiem Sloneczna ja nie poradze, moja cora tak dawno byla mala, ze ja juz wypadlam z obiegu totalnie
Wczoraj zaliczylismy akcje odrobaczanie calej rodzinki znowu w tym rowniez zwierzecej(oprocz mnie). Ciesze sie ze udalo mi sie dopilnowac terminu. Teraz juz mam wszystkie kotki wysterylizowane tez, psa wykastrowanego to moge spac spokojnie i nic mi nie miauczy pod drzwiami i pies nie skacze na suke Suka nasza skacze za to po psie, domina jednaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:22
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas mata od dwóch dni rozłożona. Gada sobie do lusterka ale leży max 15 minut i źle.
Karuzela w łóżeczku też chwilę zajmuje.
No i jeszcze leżenie i ćwiczenie nóżek rączek i podnoszenie główki.
Do rączki próbuje coś wkładać żeby się uczyła chwytać.
I tak mija nam czas
A tak jak nie śpi i nie je to ręce i śpiewanie, mówienie wierszyków opowiadanie co robię
Daisy, merida17, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy, przeżyliśmy - nie było najgorzej, ale zbyt dużo nowych wrażeń i słoneczko musiało odreagować płaczem w piątek i sobotę.
Po drodze poznała drugich dziadków (teściów). Oczywiście za lekko ją ubieramy Na szczęście nic o moim pokarmie nie mówili
Dzisiaj próbowałam ją zawiązać w chustę jak była pogodna i niestety zakończyło się mega rykiem - chodziłam, bujałam, śpiewałam, włączyłam okap - nic nie pomagało.
Nie wiem czy mam dziecko antychustowe czy próbować dalej. Mam teraz krótszą chustę i złamaną, więc sam sprzęt super.merida17, słoneczna 85, Daisy lubią tę wiadomość
-
Słoneczna, ładnie Maciuś przytył.
Daisy ja kupiłam łóżeczko standardowe więc nie pomogę.
Meridko mamy chyba w końcu nudę
Cały dzień przespałam, zasnęłam o 12 i o 18 mąż mnie obudził. Co ja będę w nocy robić?
Amelka sprzedała mi ponad 10 ruchów szybkich więc u niej luzik
Umnie teraz tylko kałabania z cukrem, krzywa po 1 godz wyszła mi na granicy. Gin kazał odstawić słodkie, tak zrobiłam i sprawdzać glukozę na czczo. Tydz temu bylo 74 a pare dni temu 60, to za niski cukier. Poszłam zrobić glikomie czy jak to tam i wyszła mi poniżej normy , mam niedobór cukru zadzwoniłam do gina i mam wrocić do słodyczy , yupi. grunt że po 2 godz mam krzywą dobrądiamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:Kochane co u nas napisalam na czerwcowkach. Tutaj mam net z tel a z niego kiepsko się pisze. Jak macie ochotę to zerknijcie tam.
Przeczytałam
Dobrze, że masz stały monitoring.
Szkoda że do końca leżycie w szpitalu.
Dobrze, że wyprawka już nieźle opanowana przynajmniej tak pisałaś
Tymi wymiarami tak się nie martw.
U nas też była podobna dydysproporcja pomiędzy główką a innymi.
Jest ok
Mała dostała 10/10 Apgar
jest szczuplutka i już
Głowa do góry
Grunt, że przepływy się nie pogorszyly. -
nick nieaktualny