Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMerida
nasze panny podobnie z kąpielą
Też woda cieplejsza i lubi sobie wtedy leżeć i patrzeć w sufit na halogeny
I podoba jej się polowanie brzucha ciepłą wodą Relaks pełen.
Tylko musi być właśnie cieplej w łazience. Bo inaczej krzyk.
Tygrysku próbuj
Może i Natalka przekona się do spa fundowanego przez Mamusięmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u małej wczoraj pojawiła się wieczorem ropka w oczkach
Te kanaliki pewnie ma zatkane.
Agatka miała to samo. Jakieś krople wtedy dostałam od pediatry.
A wczoraj dr Google doradził, żeby wkroplić mleko
I po kropelce dałam i dziś praktycznie nie ma może uda się wyleczyć. Jak nie to jutro do lekarza. Bo nie można tego lekceważyć.
No i po świętach mamy szczepienie a jak będzie chore oczko to nam się przesunie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a pamiętacie jak dawno dawno temu, przed porodami pisalysmy, ze smoczki to taka ostateczna sprawa i nie będziemy dawać każda ma jeden na wszelki wypadek!
Jakie ja miałam wyrzuty sumienia, ze dałam jej smoczek i nie miałam, jak tego obgadac, bo Zoya czekała na ekuzynostwo
A teraz wszystkie na smoczkach jadą
Takie to śmiesznie pozytywnie zakrecone
diamonds, Daisy, Tygrysek, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Diamonds, a z tym mlekiem to niezle.
Widzę, ze produkujemy w naszych piersiach lek na wszystko!
Oczko duzo lepiej rozumiem
No lepiej
Podobno w kropli mleka są miliony leukocytów ,które mają po wkropleniu do oczka "zjadac" te bakterie, które powodują ropienie.
No po nocy był twardszy śpioszek a nie kleista wydzielina.
A teraz czysto więc hiper mleko działa
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry Smoczek nie jest zły
Tylko trzeba odpowiednio zabrać.
u mnie było tak, że ok 10 miesiąca postanowiłam koniec. I zgubiła oba i nie kupiłam więcej. Choć nie powiem. Dwa- trzy dni było słabo. I trzeba mieć silną wolę żeby nie pobiec po kolejny
ale to jest jeszcze odległa przyszłość
Ja tylko nie mogę patrzeć jak dwu trzylatki ciągną smoka
Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tygrysku chciałam właśnie napisać że jak miałam zapalenie ucha mogłam mleczko od Was załatwic
Madziu będzie dobrze, ja w to wierzę. Trzymamy tu wszystkie kciuki to inaczej być nie może!!!
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy
a co u Ciebie? Tylko "polubisz" a nie piszesz nic?
Zajęta ogrodem?
Porzadkami świątecznymi? /w tym roku wszystko odpuszczam dzięki-przez Alę i nie mam do siebie pretensji. Mam wymówkę do nic nie robienia /
Jak się tam miewasz?
Pisz nam trochę
Tygrysek, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kochane! Dzien dobry!
Zbieralam sie zeby napisac, no ale jak widac nie udalo sie znowu.
Od wczoraj boli mnie brzuch, chyba sie zarobilam (sprzatalam pokoj malej caly dzien, wszystkie zakamarki, zabawki, smieci, gazetki itp), powynosil moj na strch 3 kartony rzeczy dla Hani. Do tego wymiana poscieli, kilka razy odkurzylam, kurze..no masakra, potem obiad i padlam, plecy to mnie tak bola ze hej. Do tego nie moge sie zalatwic co tylko nasila bol krzyza niestety. No i nogi! Dzis bylam rano tylko na zakupach z moim po szkole, i doslownie po kilku krokach mialam dosc.
Podczytuje co u Was, smialam sie bo pamietam jak sie zarzekalyscie z tymi smoczkami
Gosiak jak tam po weekendzie? Wrociliscie juz?
Madziu caly czas trzymam kciuki!
A klikam lajki bo daje znac ze zyje i podczytuje
Czekam dzis na przesylke z Happy Mum, zamowilam sukienke na niedziele
U mnie po staremu, z wypiekami czytam zawsze co tam u Was, ja nie w temacie wiec podczytuje i sobie przypominam te poczatkowe chwile z corciaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:16
Krokodylica lubi tę wiadomość