Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Krokodylku trzymam kciuki!!!
Ja czekam na core w Akademii bo na koncert dzis pojechali
Pada pada i pada chyba snieg z deszczem..
masakryczna pogoda!
Mnie dzis mega skurcz obudzil z lewej strony,powoli sie poprzekladalam i odpuscil, ale bolalo jak diabli
Yh nie wiem chyba ciaza mi juz ciazy poprostu?
Krokodylek aaaa czyzby jednak marzec? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki pogoda dziś zajeb...chyba trzeba choinke ubierać z jajkami a mnie dziśznów coś kłuje w kroczu ale wy bardziej doświadczone czy teraz to będzie tak się powtarzać ? mała ost kopie non stop :)i pęcherz naciska może stąd ?
Krokodylku super życze szybkiego i oczywiśćie bezbolesnego rozwiążania !!Daisy lubi tę wiadomość
-
Boze jak ja sobie przypomne ten bol na wywolaniu to az mi slabo!!
Tygrysku jak Twoje hemo
?
Ja mam, czuje u ujscia delikatnie ale sa w srodku. Po masci nie mam krwi ani bolu ale ciekawe czy to co jakis czas wyjdzie?
Wiecie? Chyba po bio oilu troche bledna mi rozstepy. A efekt ma byc po 3 mies. Ja smaruje juz pewnie z 3 tygDaisy lubi tę wiadomość
-
No Sloneczna to smaruj dalej dzielnie ogolnie to rozstepy bledna z czasem i tak, tylko te swieze sa zywo bordowe czy czerwone, no ale dzialaj dzialaj!
Ja jestem troche zla ze ostatnio jak zapytalam gin czy na fotel to powiedziala ze jak nie mam swedzenia i pieczenia to nie.
A jak Wam sprawdzali czy szyjka ok i jaka dluga? Recznie czy przez usg brzusznym o ile sie da? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:
Ja jestem troche zla ze ostatnio jak zapytalam gin czy na fotel to powiedziala ze jak nie mam swedzenia i pieczenia to nie.
A jak Wam sprawdzali czy szyjka ok i jaka dluga? Recznie czy przez usg brzusznym o ile sie da?
Królik Bystrzak określał na fotelu zawsze na oko
O dziwo wychodziło w późniejszym czasie, że się nie mylił
A ja jako, że mu nie wierzyłam latałam na usg tylko szyjka musi być zbadana dowcipnym przez brzuszek nie da rady
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas ewidentnie od trzech dni drugi skok rozwojowy!
Wszystko sie zgadza! Każda emocja, nawet nie bede tego tu pisać- można wszędzie przeczytać
Zoya drazliwa, zmienna! Szczęśliwa, uśmiechnięta (kocham to!), gada itd
Pol godz pózniej płacz (jakby ja cos bolało), a za chwile znów happy girl!
Szkoda mi jej, ale dzielnie to znosi! Oby szybko go przeszła
Jeszcze kilka przed nami, a podobno każdy następny jest gorszydiamonds lubi tę wiadomość