X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maridko piękne to co napisałaś, ja dzis mówie do Amelki że już sie nie mogę jej doczekać, oczywiście niech siedzi wbrzuszku ale już coraz bardziej na nią czekam :-)

Gosiak gratuluje :-) super że się udało

Daisy nim się obejrzymy i Ty będziesz witać Hanię :-)

U nas uwaga, nuda szaleje :-) Amelka dziś śpioszek, coś tam puka ale tak na śpiocha :-) glukoza na czczo 64 i gdzie tu cukrzyca? We wt muszę gina zagonić w róg, niech mi tu z watpliwym cukrem niewyskakuje :-) nie był by cukier tak niski na czczo. Delektuję się nudą :-)

Która następna na liście? :-)

merida17, Evell lubią tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie to sobie poczekacie, hihi ;)

Ciekawa jestem co u Krokodylka! :) Mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie i sie odezwie! <3

Wczoraj zajadalam koreczki z feta, bazylia i pomidorkami i Hania zrobila polgodzinny bunt, pewnie srednio jej smakowalo, ale ubaw mielismy po pachy wieczorem ;)

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy nie chcę być marudna, ale ten bunt to za fetę :)
    Podobno nie wolno zbytnio :)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale feta jest na pasteryzowanym mleku przeciez ;) W pierwszej ciazy tez jadlam i lekarz mowil ze spoko, wiec teraz tez sobie czasem zajadam, no ale 5 koreczkow takich malych, wiec nie jest to jakas ogromna ilosc. Tak wlasnie podejrzewalam, ze to za fete, bo chwile wczesniej zjadlam slodki jogurt i pewnie jej sie smaki pozmienialy ;)

Ale mam dzis lenia, cora juz ma wolne bo dzis sprawdzian 6 klas w szkole, i tydzien wolnego przed nami. Snieg sypie co chwile i deszcz, wiatr daje czadu to ani na dwor, ani nic!

No faktycznie dzis poczatek 25tc, jeszcze tylko 15..za 12 dni mam studniówkę także będziemy pić! <3

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, z fetą ostrożnie Daisy. Hania mała buntowniczka.

Matko, niedługo kolej Amelki :-) Evell tak naprawdę a potem ja z Amelką tam widnieję :-)

merida17 lubi tę wiadomość

c77352d493.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole to dzis sie interesowalam wstepnie sesja ciazowa i Pani mi napisala ze przy moim tp 22.07 to poczatek czerwca max polowa jest dogodnym terminem. Takze chyba sie zapisze ;) Za 20 zdjec 399zl, za 30 599zł, do tego dochodzi wizazystka na zyczenie 99 zl :) Oczywiscie ja wybieram sesje plenerowa z uwagi na pore roku :) A potem u nich sesja noworodkowa 10zdjec 349zl, 20 zdjec 499 zl.

merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia to wczoraj urodzila! 35t6d cc serdecznie gratuluje :)

synek Filip 2500g 51cm i synek Kuba 2300g 47cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:06

merida17, diamonds, kasika8303, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy Kochana,
    Ty jestes jak super szpieg z krainy deszczowcow :D
    Jak Ty to robisz ;)

Tym sposobem jestes o jedna Brzuchatke bliżej porodu :D

Daisy, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika cieszę sie Twoja nuda :D
    Tak trzymać Dziewczyny!! :)

kasika8303 lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaha Merida to tylko sobie zaszkodzilam! :D

Umowilam nasza familiade na sesje ciazowa plenerowa na 03.06 :) super moj ma 4go urodziny wiec w ramach wczesnego prezentu bedzie mial mnie na bostwo ;)
    Ide gotowac zarelko :)

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Maridko piękne to co napisałaś, ja dzis mówie do Amelki że już sie nie mogę jej doczekać, oczywiście niech siedzi wbrzuszku ale już coraz bardziej na nią czekam :-)

Gosiak gratuluje :-) super że się udało

Daisy nim się obejrzymy i Ty będziesz witać Hanię :-)

U nas uwaga, nuda szaleje :-) Amelka dziś śpioszek, coś tam puka ale tak na śpiocha :-) glukoza na czczo 64 i gdzie tu cukrzyca? We wt muszę gina zagonić w róg, niech mi tu z watpliwym cukrem niewyskakuje :-) nie był by cukier tak niski na czczo. Delektuję się nudą :-)

Która następna na liście? :-)

Kochana ja też się już doczekać nie moge ale już mamy 8 miesiąc :) przeleci oby szybko u mnie nie ma dnia żebym nie myślała o moje Hani tak już b ym ją tuliła :* a tak serio to masz już wszystko kupione wyprawke itp ? bo ja jeszcze nic :( powoli to będe kompletować po świętach teraz rozglądam się za wózkiem .

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia urodziła. Dominik ma 37cm, 870g i 4pkt. Pozdrawiam: Jarek
    ps. Trzymajcie kciuki.

Evell, Gosiak, diamonds, Daisy, Blondik, mizzelka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy!
    Na pewno wszystko bedzie dobrze!
    Dominik maleńki, ale na pewno silny chłopak!!!

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boże Madziu trzymam kciuki i będę się modliła o Was! Wszystko będzie dobrze.

Jak piszecie o Tym co czujecie przy karmieniu to aż mi żal :( tak bardzo chciałam karmić i czuć to co wy teraz... zazdroszczę Wam.

dobrej nocy Wam życzę

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez trzymam kciuki i moj narzeczony rowniez! Madziu jestesmy wszyscy z Wami trzymajcie sie dzielnie!!!

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy Jarku za informacje.
    Przede wszystkim gratulacje dla swiezoupieczonych rodziców!
    Wszystkie mamy Was głęboko w sercu oraz w naszych modlitwach (bez znaczenia, która do kogo się modli). Trzymamy kciuki za Dominika!
    Dawaj chłopie, życie jest piękne! Tyle przygód Cie czeka!

Daisy, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu trzymamy kciuki. Dominiczku trzymaj się. Jesteśmy z Wami myślami.

c77352d493.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Kochana ja też się już doczekać nie moge ale już mamy 8 miesiąc :) przeleci oby szybko u mnie nie ma dnia żebym nie myślała o moje Hani tak już b ym ją tuliła :* a tak serio to masz już wszystko kupione wyprawke itp ? bo ja jeszcze nic :( powoli to będe kompletować po świętach teraz rozglądam się za wózkiem .

Tak, mam już sporo. Rozkładałam w czasie kasowo wszystko. Nie mam nosidełka, wózka. Strasza mnie tym wcześniactwem to chce do 34 tc miec wszystko

c77352d493.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wystraszyłam się 2 godz temu, dziewczyny jak Amelia zaczęła wariować, myślałam że brzuchem wylezie ona chyba się przekrecała, tzn na bank bo jest teraz bardziej na środku. Ale robiła to z taką agresją że się aż popłakałam że jej się coś dzieje :-(
    na szczęście teraz rusza się normalnie. Ja się wykończę.

Mam pytanie na przyszłość, czy Wasze dzieciaczki też się tak ruszały intensywnie?zmieniały kierunki położenia? Będzie Amelia miała charakterek...... oj będzie

c77352d493.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika,
    Nie wiem, czy Ci pomogę, ale u mnie to był ring od środka i często pisałam, ze po porodzie musze wymienić nerki i wątrobę :)
    Jeśli te ruchy Cie nie martwią (jak te ostatnio co byłaś na usg), to przywyknij, bo to normalne ;)
    Zwłaszcza nocą ta aktywnosc- to sie nie zmieniło ;) każdej nocy kilka godz radio Zoya nadaje :D

‹‹ 424 425 426 427 428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ