Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maridko piękne to co napisałaś, ja dzis mówie do Amelki że już sie nie mogę jej doczekać, oczywiście niech siedzi wbrzuszku ale już coraz bardziej na nią czekam
Gosiak gratuluje super że się udało
Daisy nim się obejrzymy i Ty będziesz witać Hanię
U nas uwaga, nuda szaleje Amelka dziś śpioszek, coś tam puka ale tak na śpiocha glukoza na czczo 64 i gdzie tu cukrzyca? We wt muszę gina zagonić w róg, niech mi tu z watpliwym cukrem niewyskakuje nie był by cukier tak niski na czczo. Delektuję się nudą
Która następna na liście?merida17, Evell lubią tę wiadomość
-
Na mnie to sobie poczekacie, hihi
Ciekawa jestem co u Krokodylka! Mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie i sie odezwie!
Wczoraj zajadalam koreczki z feta, bazylia i pomidorkami i Hania zrobila polgodzinny bunt, pewnie srednio jej smakowalo, ale ubaw mielismy po pachy wieczoremmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ale feta jest na pasteryzowanym mleku przeciez W pierwszej ciazy tez jadlam i lekarz mowil ze spoko, wiec teraz tez sobie czasem zajadam, no ale 5 koreczkow takich malych, wiec nie jest to jakas ogromna ilosc. Tak wlasnie podejrzewalam, ze to za fete, bo chwile wczesniej zjadlam slodki jogurt i pewnie jej sie smaki pozmienialy
Ale mam dzis lenia, cora juz ma wolne bo dzis sprawdzian 6 klas w szkole, i tydzien wolnego przed nami. Snieg sypie co chwile i deszcz, wiatr daje czadu to ani na dwor, ani nic!
No faktycznie dzis poczatek 25tc, jeszcze tylko 15..za 12 dni mam studniówkę także będziemy pić! -
W ogole to dzis sie interesowalam wstepnie sesja ciazowa i Pani mi napisala ze przy moim tp 22.07 to poczatek czerwca max polowa jest dogodnym terminem. Takze chyba sie zapisze Za 20 zdjec 399zl, za 30 599zł, do tego dochodzi wizazystka na zyczenie 99 zl Oczywiscie ja wybieram sesje plenerowa z uwagi na pore roku A potem u nich sesja noworodkowa 10zdjec 349zl, 20 zdjec 499 zl.
merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Maridko piękne to co napisałaś, ja dzis mówie do Amelki że już sie nie mogę jej doczekać, oczywiście niech siedzi wbrzuszku ale już coraz bardziej na nią czekam
Gosiak gratuluje super że się udało
Daisy nim się obejrzymy i Ty będziesz witać Hanię
U nas uwaga, nuda szaleje Amelka dziś śpioszek, coś tam puka ale tak na śpiocha glukoza na czczo 64 i gdzie tu cukrzyca? We wt muszę gina zagonić w róg, niech mi tu z watpliwym cukrem niewyskakuje nie był by cukier tak niski na czczo. Delektuję się nudą
Która następna na liście?
Kochana ja też się już doczekać nie moge ale już mamy 8 miesiąc przeleci oby szybko u mnie nie ma dnia żebym nie myślała o moje Hani tak już b ym ją tuliła :* a tak serio to masz już wszystko kupione wyprawke itp ? bo ja jeszcze nic powoli to będe kompletować po świętach teraz rozglądam się za wózkiem . -
nick nieaktualny
-
O boże Madziu trzymam kciuki i będę się modliła o Was! Wszystko będzie dobrze.
Jak piszecie o Tym co czujecie przy karmieniu to aż mi żal tak bardzo chciałam karmić i czuć to co wy teraz... zazdroszczę Wam.
dobrej nocy Wam życzęOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Dziękujemy Jarku za informacje.
Przede wszystkim gratulacje dla swiezoupieczonych rodziców!
Wszystkie mamy Was głęboko w sercu oraz w naszych modlitwach (bez znaczenia, która do kogo się modli). Trzymamy kciuki za Dominika!
Dawaj chłopie, życie jest piękne! Tyle przygód Cie czeka!Daisy, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Evell wrote:Kochana ja też się już doczekać nie moge ale już mamy 8 miesiąc przeleci oby szybko u mnie nie ma dnia żebym nie myślała o moje Hani tak już b ym ją tuliła :* a tak serio to masz już wszystko kupione wyprawke itp ? bo ja jeszcze nic powoli to będe kompletować po świętach teraz rozglądam się za wózkiem .
Tak, mam już sporo. Rozkładałam w czasie kasowo wszystko. Nie mam nosidełka, wózka. Strasza mnie tym wcześniactwem to chce do 34 tc miec wszystko -
Wystraszyłam się 2 godz temu, dziewczyny jak Amelia zaczęła wariować, myślałam że brzuchem wylezie ona chyba się przekrecała, tzn na bank bo jest teraz bardziej na środku. Ale robiła to z taką agresją że się aż popłakałam że jej się coś dzieje
na szczęście teraz rusza się normalnie. Ja się wykończę.
Mam pytanie na przyszłość, czy Wasze dzieciaczki też się tak ruszały intensywnie?zmieniały kierunki położenia? Będzie Amelia miała charakterek...... oj będzie -
nick nieaktualnyKasika,
Nie wiem, czy Ci pomogę, ale u mnie to był ring od środka i często pisałam, ze po porodzie musze wymienić nerki i wątrobę
Jeśli te ruchy Cie nie martwią (jak te ostatnio co byłaś na usg), to przywyknij, bo to normalne
Zwłaszcza nocą ta aktywnosc- to sie nie zmieniło każdej nocy kilka godz radio Zoya nadaje