Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane uzywacie jakichs kremow do smarowania twarzy? Pewnie tych na zime hm? A chcialam sie poradzic na te letnie, bo wlasnie kompletuje sobie koszyk i chcialam kupic Vichy Ideal Soleil 50spf. Opinie ma ok, cenowo nie tak zle bo za az 300ml wychodzi 50zł, a wiadomo zuzyje najwyzej na obie corki jakby co, my duzo latem na slonku na ogrodku, teraz jak bedzie ogrodzone to w ogole bedzie full wypas, w ogole inne odczucia tak mi sie wydaje
Aaaa dzwonili przed chwilka ze mebelki sa gotowe do odbioru! Takze kartony jutro u Hani wyladuja juz! A po swietach bedzie stawianie mebelkow i pranie ciuszkow pierwsze i chowanie po szafkach Super!Gosiak lubi tę wiadomość
-
No dobrze, a czym przemywacie krocze po sn? Tantum Rosa, Balsamem Szostakowskiego? Jeszcze czyms innym?
Edit. A co na brodawki? Mleko wlasne czy jakies zele kupowalyscie czy kremy?
A na piersi okłady żelowe kupowalyscie czy jak sobie radzicie? Kapusta itp?
Dobrze ze Wy na swiezo w temacie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 21:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra, mój Kurczaczek jest w moim pamiętniku.
Daisy ja używałam Tantum Rosa, na SR podpowiedziano mi, że najlepiej rozrobić i dać do spryskiwacza (takiego jak do kwiatków) i psikać na krocze. Świetna metoda.
Z brodawkami nie mam problemu, ale od kogoś dostałam Maltan, nie używam bo nie mam potrzeby. Od początku wyrobiłam w sobie nawyk po karmieniu rozsmarowuje mleko na brodawce.
Apropos mleka... próbowałyście? Dziś trochę ściągnęłam, bo myślałam że pierś mi eksploduje. Słodkie i pyszne.Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Amelka dziś coś kombinuje..... to dziecko jest niemożliwe. Wymyśliła sobie że się przesunie w lewo, jak mi nacisnęła na nerwa to nie mogłam się ruszyć. Zaczęłam ją smyraći prosić aby ruszyła pupę na środek brzuszka. Poskutkowało albo stwierdziła na lewo nic nie ma wracam na środek
Mój mąż jest załamany jej energią ciągle powtarza " będą z nią problemy "
No ale w końcu pępek wypchnęła wystaje mi jak nicDaisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
Daisy do krocza kup mydlo z pompka bialy jelen. Tak mi mowily polozne w sZpitalu. Tantum rosa tez czasem umylam.
Do brodawek to nawet olej kokosowy.
Sa tez ; maltan, avent , purelan?!
Ja mialam probki maltanu i tubke avent ale posmarowan kilka razy bo to trzeba zmywac a maly ciagle chial jesc. Teraz to niczego nie uzywam bo nic nie boli.Daisy lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam Wam napisać, że w czwartek pępek odpadł... Ale nie cały. Nie dość, że tyle już czasu minęło to jeszcze coś tam zostało, co nie zaschnelo i dopiero teraz zasycha. Pewnie jeszcze odpadnie. Przed odpadnięcie było białe, wiec to jeszcze pępowina. Czy u Was po odpadnieciu zostało same ciałko?
Wczoraj rano mała patrząc mi w oczy sprzedała mi pierwszy uśmiech. Potem w ciągu dnia zrobiła to jeszcze raz jak patrzyłem z m. na nią. Myślę, że to świadome było, bo był to czas aktywności.
Chyba się zaczyna po mału.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 02:56
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Tygrysku moja też ni strzeliła uśmiech jak do niej gadałam ale ciekawe też czy świadome:)
po kikucle była krew troche zaschnieta. sama też odpadla:)
Potwierdzam Maltan jest ok:) jeszcze smarowałam w ciąży i nie miałam w ogóle problemu ale nie wiem cm zadecydowało o tym. może mała dobrze ssie i tyle:)
a znów znajoma aptekarka polecają też ni i mówiła ze po karmieniu tym smarowaa i czekać chociaż x poł godz. I niby nie trzeba zmyzbac
a tam na dole czasem octeniisept. czasem tantun rosa
u mnie mała ładnie spala a teraz od kilku dni nie dość ze ciężka do uspania ze masakra.... to jeszcze po godz 2co godzina pobudki a jeść aż tak nie chce. marudna strasznie....Tygrysek, Daisy lubią tę wiadomość