X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Evell no zleci jak z bicza strzeli :-) Amelka jeszcze powoza nie ma, matka cos sie ociąga z zakupem.

dziewczyny a od kiedy ten olej kokosowy zaczęłyście używać? I gdsie go mogę kupić?

Tez nie mam wozka pewnie na poczatku maja kupie i lozeczko a gdzie kupowalyscie lozeczka ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my się śmiejemy, ze jak tak dalej bedzie, to nasz powóz, który robi ostatnio za terenowke nie dotrwa przemiany w spacerowke :) pewnie z haka (wisi na nim) nie zejdzie :P
    Dobrze Diamonds, ze wspomnialas o spacerowkach ostatnio :)
    Trzeba zacząć myśleć :)

diamonds lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana, daj znać jak napój cudów smakuje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell
    łóżeczko dobrze jest obejrzeć w sklepie. Zobaczyć z czego i jak jest wykonane.
    Później możesz porównać ceny na allegro.
    Ja teraz miałam już po Agatce :-) więc nie kupowałam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 13:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    dziewczyny a od kiedy ten olej kokosowy zaczęłyście używać? I gdsie go mogę kupić?

Oleju możesz używać cały czas.

Ekspertem w tej dziedzinie jest nasz Gosiak :-)
    Może ona co nieco więcej Ci powie :-)

kasika8303 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell
    wszystkiego dobrego z okazji rozpoczętego kolejnego tygodnia :-)
    To już staje się coraz bardziej realne :-)
    Już niedługo będziemy wspierać Cię na powodówce :-)

Evell lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diamonds wrote:
    Evell
    wszystkiego dobrego z okazji rozpoczętego kolejnego tygodnia :-)
    To już staje się coraz bardziej realne :-)
    Już niedługo będziemy wspierać Cię na powodówce :-)

Juz nie moge sie doczekac,a zarazem sie boje tego wszystkiego jak sobie dam rade z mala itp.Ciekawe czy bedzie podobna do mnie czy do meza jak bd wygladala moja Haneczka milion pytan w glowie ::)

diamonds, merida17 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Juz nie moge sie doczekac,a zarazem sie boje tego wszystkiego jak sobie dam rade z mala itp.Ciekawe czy bedzie podobna do mnie czy do meza jak bd wygladala moja Haneczka milion pytan w glowie ::)

Kazda z nas miała takie obawy, lęki a jednocześnie wielką chęć poznania i przytulania tej małej istotki :-)

Kazda się zastanawiała, nawet teraz już po urodzeniu :-) kim będzie, jaką będzie osobą, do kogo podobna? Bo ile osób tyle na ten temat opinii :-D

Dasz radę na pewno :-)
    Już jesteś najlepszą mamą dla swojej Hani ;-)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam rozek bez usztywniacza. Dlugo go nie uzywalam...

Mi wlosy sie wysuszyly i wypadaja troche ake nie jakos strasznie. Paznokcue kiepskie i sucha skora na opuszkach mi sie zrobila.

Janka Szklanka?;) a kto Cie zapraszal? Przeciez niewiadomi ze to Ty?
    No ja w konu nie wiem gdzie pisac;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell łózeczko upatrzyłam w sklepie i zamówiłam takie samo przez allegro.

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja praktycznie wszystkie kosmetyki dla dziecka mam z Nivea, na razie skóra (tfu tfu) jest super.
    Pupę też wycieram chusteczkami, lepiej wodą przegotowaną i płatkiem, ale te chusteczki to chyba tak z wygody... mam przeróżnych firm i próbuję wszystkie po kolei, tami nie cierpię bo śmierdzą mi na kilometr, no nie wiem czym, ale śmierdzą jak cholera.
    Miałam jeszcze jakieś w ciemno niebieskim opakowaniu, nie pamiętam firmy, ale były beznadziejne, bo słabo nawilżone, ledwo co, i nie chciały zmywać kupska.
    Teraz mam bobini i jak dla mnie rewelacja, mokre i ładnie pachną.
    Mam jeszcze z bambino i pampersa ale nie wypróbowane.
    Do pupy mam alantan zielony (maść nie krem), w razie odparzeń sudocrem, użyłam kilka razy, a tak na co dzień to ten alantan, lub nic.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell ja łóżeczko kupiłam na allegro z całym zestawem - pościel, materac i inne bajery. Jak chcesz to podam Ci link do sprzedawcy bo wszystko było bez zarzutu.

Rożek ten na rzepy to moim zdaniem można do kosza wyrzucić. Rzepy się rozpinają, a dół wyłazi z rożka, i dziecko może się dołem wysunąć!
    Ja mam becik taki wiązany, ale bez usztywnień i jest bardzo fajny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Evell ja łóżeczko kupiłam na allegro z całym zestawem - pościel, materac i inne bajery. Jak chcesz to podam Ci link do sprzedawcy bo wszystko było bez zarzutu.

Rożek ten na rzepy to moim zdaniem można do kosza wyrzucić. Rzepy się rozpinają, a dół wyłazi z rożka, i dziecko może się dołem wysunąć!
    Ja mam becik taki wiązany, ale bez usztywnień i jest bardzo fajny.

Jasne podaj stronke bo ciagle szukam czegos dobrego ost upatrzylam wozek 3w1 taki sliczny niebieski za600 zl tylko musze jdchac go obejzec :)

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane nie nadrobię was ale za każdą trzymam kciuki :)
    my dziś mieliśmy kangurowanie <3
    1zn4dqb.jpg
    więcej info w pamiętniku.

Gosiak, diamonds, Evell, Tygrysek, merida17, mikimiki25, udana, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikimiki kim jestes?;) przedstaw sie ;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zwykly rozek na rzepy. Z allegro za 13,5;)) i bedzie pewnie jesze na drugie dziecko bo nic sie z nim nie stalo. Sluzyl w sZpitalu i krotki okres w domu

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w ogóle nie miałam.
    Nie czułam potrzeby by mieć i poważnie wcale mi go nie brakowało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie piję ocet jabłkowy, jakie to niedobre. Merida jak Ty to piłaś?!smakowało Ci?przeczytałam że można słodzić np.miodem to jest ciut lepsze ale dalej blee,ale czego się nie robi żeby mieć bobasa:)

merida17 lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh laski ja tez juz nie wiem gdzie pisac. Mysle co taka cisza na fb a Wy w wiekszosci tu :D no to bede tu czesciej zagladac ;)

Evell mam nadzieje ze choc cos zgapisz z tej listy.
    ja wczoraj kupilam rozek bez usztywniacza - w sowki to sie nie moglam powstrzymac. U nas na Lipcowkach na fb moda na minky - do mnie nie trafia. Ale sówki to co innego! ☆☆☆

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Oh laski ja tez juz nie wiem gdzie pisac. Mysle co taka cisza na fb a Wy w wiekszosci tu :D no to bede tu czesciej zagladac ;)

Evell mam nadzieje ze choc cos zgapisz z tej listy.
    ja wczoraj kupilam rozek bez usztywniacza - w sowki to sie nie moglam powstrzymac. U nas na Lipcowkach na fb moda na minky - do mnie nie trafia. Ale sówki to co innego! ☆☆☆

No na fb tez piszemy :) ja co chwile tam kompletuje i nawet octenisept zamowilam sobie do szpitala szczoteczke do butelek w nasrpnym mam zamiar wyslac to zamowienie bo co chwile mi sie cos przypomni jaki macie laktator ?i buteleczke do herbatek ?

‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ