Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Evell no zleci jak z bicza strzeli Amelka jeszcze powoza nie ma, matka cos sie ociąga z zakupem.
dziewczyny a od kiedy ten olej kokosowy zaczęłyście używać? I gdsie go mogę kupić?
Tez nie mam wozka pewnie na poczatku maja kupie i lozeczko a gdzie kupowalyscie lozeczka ?? -
nick nieaktualnyA my się śmiejemy, ze jak tak dalej bedzie, to nasz powóz, który robi ostatnio za terenowke nie dotrwa przemiany w spacerowke pewnie z haka (wisi na nim) nie zejdzie
Dobrze Diamonds, ze wspomnialas o spacerowkach ostatnio
Trzeba zacząć myślećdiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Evell
wszystkiego dobrego z okazji rozpoczętego kolejnego tygodnia
To już staje się coraz bardziej realne
Już niedługo będziemy wspierać Cię na powodówce
Juz nie moge sie doczekac,a zarazem sie boje tego wszystkiego jak sobie dam rade z mala itp.Ciekawe czy bedzie podobna do mnie czy do meza jak bd wygladala moja Haneczka milion pytan w glowie :diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Juz nie moge sie doczekac,a zarazem sie boje tego wszystkiego jak sobie dam rade z mala itp.Ciekawe czy bedzie podobna do mnie czy do meza jak bd wygladala moja Haneczka milion pytan w glowie :
Kazda z nas miała takie obawy, lęki a jednocześnie wielką chęć poznania i przytulania tej małej istotki
Kazda się zastanawiała, nawet teraz już po urodzeniu kim będzie, jaką będzie osobą, do kogo podobna? Bo ile osób tyle na ten temat opinii
Dasz radę na pewno
Już jesteś najlepszą mamą dla swojej Hani -
Ja mialam rozek bez usztywniacza. Dlugo go nie uzywalam...
Mi wlosy sie wysuszyly i wypadaja troche ake nie jakos strasznie. Paznokcue kiepskie i sucha skora na opuszkach mi sie zrobila.
Janka Szklanka? a kto Cie zapraszal? Przeciez niewiadomi ze to Ty?
No ja w konu nie wiem gdzie pisac;) -
Ja praktycznie wszystkie kosmetyki dla dziecka mam z Nivea, na razie skóra (tfu tfu) jest super.
Pupę też wycieram chusteczkami, lepiej wodą przegotowaną i płatkiem, ale te chusteczki to chyba tak z wygody... mam przeróżnych firm i próbuję wszystkie po kolei, tami nie cierpię bo śmierdzą mi na kilometr, no nie wiem czym, ale śmierdzą jak cholera.
Miałam jeszcze jakieś w ciemno niebieskim opakowaniu, nie pamiętam firmy, ale były beznadziejne, bo słabo nawilżone, ledwo co, i nie chciały zmywać kupska.
Teraz mam bobini i jak dla mnie rewelacja, mokre i ładnie pachną.
Mam jeszcze z bambino i pampersa ale nie wypróbowane.
Do pupy mam alantan zielony (maść nie krem), w razie odparzeń sudocrem, użyłam kilka razy, a tak na co dzień to ten alantan, lub nic. -
Evell ja łóżeczko kupiłam na allegro z całym zestawem - pościel, materac i inne bajery. Jak chcesz to podam Ci link do sprzedawcy bo wszystko było bez zarzutu.
Rożek ten na rzepy to moim zdaniem można do kosza wyrzucić. Rzepy się rozpinają, a dół wyłazi z rożka, i dziecko może się dołem wysunąć!
Ja mam becik taki wiązany, ale bez usztywnień i jest bardzo fajny.
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Evell ja łóżeczko kupiłam na allegro z całym zestawem - pościel, materac i inne bajery. Jak chcesz to podam Ci link do sprzedawcy bo wszystko było bez zarzutu.
Rożek ten na rzepy to moim zdaniem można do kosza wyrzucić. Rzepy się rozpinają, a dół wyłazi z rożka, i dziecko może się dołem wysunąć!
Ja mam becik taki wiązany, ale bez usztywnień i jest bardzo fajny.
Jasne podaj stronke bo ciagle szukam czegos dobrego ost upatrzylam wozek 3w1 taki sliczny niebieski za600 zl tylko musze jdchac go obejzec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oh laski ja tez juz nie wiem gdzie pisac. Mysle co taka cisza na fb a Wy w wiekszosci tu no to bede tu czesciej zagladac
Evell mam nadzieje ze choc cos zgapisz z tej listy.
ja wczoraj kupilam rozek bez usztywniacza - w sowki to sie nie moglam powstrzymac. U nas na Lipcowkach na fb moda na minky - do mnie nie trafia. Ale sówki to co innego! ☆☆☆słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Oh laski ja tez juz nie wiem gdzie pisac. Mysle co taka cisza na fb a Wy w wiekszosci tu no to bede tu czesciej zagladac
Evell mam nadzieje ze choc cos zgapisz z tej listy.
ja wczoraj kupilam rozek bez usztywniacza - w sowki to sie nie moglam powstrzymac. U nas na Lipcowkach na fb moda na minky - do mnie nie trafia. Ale sówki to co innego! ☆☆☆
No na fb tez piszemy ja co chwile tam kompletuje i nawet octenisept zamowilam sobie do szpitala szczoteczke do butelek w nasrpnym mam zamiar wyslac to zamowienie bo co chwile mi sie cos przypomni jaki macie laktator ?i buteleczke do herbatek ?