Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell ja kapie synka w plynie z rossmana babydream i jest super- nie ma zadnych potowek, tradzikow..
Chustek prawie nie uzywam tylko mam miseczke z przegotowana woda a w srodku troche mydla bialy jelen i platkiem np kindii ( duze kwadratowe) przecieram przy zmianie poeluszki.
Na zimno i wiatr krem z rossmana.
Do pupy polecali zielony linomag i takiego uzywalam na poczatku. Teraz uzywam masc bepanthen i jest super.
Linomag zielony jest dobry np jak gdzies sie luszczy skora. Pomaga wiec warto miecdiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Evell ja kapie synka w plynie z rossmana babydream i jest super- nie ma zadnych potowek, tradzikow..
Chustek prawie nie uzywam tylko mam miseczke z przegotowana woda a w srodku troche mydla bialy jelen i platkiem np kindii ( duze kwadratowe) przecieram przy zmianie poeluszki.
Na zimno i wiatr krem z rossmana.
Do pupy polecali zielony linomag i takiego uzywalam na poczatku. Teraz uzywam masc bepanthen i jest super.
Linomag zielony jest dobry np jak gdzies sie luszczy skora. Pomaga wiec warto miec
Ja mam balsam ciążowy na rozstępy babydream i jest super no moze faktycznie te kosmetyki z tej firmy są dobre. -
Evell ja mam kosmetyczne rzeczy kypione tyle o ile, jak chcesz to Ci jutro wrzuce skany zamowienia z gemini.
Dzis zamowilismy fotel do karmienia tzn taki normalny salonowy,mega wygodny, w Agata Meble - ma byc za ok. 4 tyg. W kolorze turkusowym zeby mamusi sie wygodnie siedzialo i podziwialodiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Evell ja mam kosmetyczne rzeczy kypione tyle o ile, jak chcesz to Ci jutro wrzuce skany zamowienia z gemini.
Dzis zamowilismy fotel do karmienia tzn taki normalny salonowy,mega wygodny, w Agata Meble - ma byc za ok. 4 tyg. W kolorze turkusowym zeby mamusi sie wygodnie siedzialo i podziwialo
Mozesz mi przesłać nie ma sprawy też słyszałam,że ta apteka jest dobra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam hipp oliwkę i płyn do kąpieli i nie uczula. Teraz z racji polecenia stroną SROKA O. mam te z rossmana baby dream i są ok.
trochę używałam oilatum na początku jak ta pierwsza skórka po porodzie była mocno sucha i się łuszczyła.
A do ciała fajny jest olej kokosowy i to najczęściej stosuje do kupienia w sklepie ze zdrową żywnością albo na allegro.
Do pupy używam chusteczek tami do kupienia w rossmanie.
Też z polecenia Sroki
Jak na razie nie potrzebuje używać żadnych kremów do pupy .
olej kokosowy po codziennej kąpieli i później te chusteczki. Zero podrażnień
Gosiak, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Diamonds ja tez kupuje na raty na razie jeszcze wile rzeczy nie mam ale pomału już kompletuje.A i jeszcze mam 2 rożki od bratowej tylko bez usztywniacza można go gdzieś dokupić ??
a po co Ci usztywnienie?
Ja mam rożek bez i dobrze się nosi. Zresztą do tej pory używam bo jeszcze do niego mała pasuje.
Najlepiej zrobić listę i odhaczać powoli
Kosmetyki z reguły mają długą datę ważności, choć warto sprawdzać, więc można wcześniej kupić.Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Hej! Gosiak zniknełaś z fb?
udana lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:Czy Wasze włosy nadal są na miejscu? Wypadają?
A pazurki? Dalej twarde czy kruche?
Ja się obawiam wypadania czekam na nieuniknione, ale na ten czas mnie omija.
Pazury twarde i rosną jak szalone. Trzeba co chwila piłować, żeby nie drapać małej
Może dlatego, że spożywam dużo oleju kokosowego i dodatkowo łykam kapsułki oleju z czarnuszki. http://www.akademiawitalnosci.pl/20-powodow-dla-ktorych-pokochasz-czarnuszke/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:22
diamonds lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Hejka dziewczyny:* mozecie mi polecić kosmetyki dla dziecka na początek jakie kupic? ja jestem w tym zielona nie mam pojęcia co bedzie dobre żeby nie uczulało ?
http://dziecisawazne.pl/mydlo-aleppo/ - włoski też.
Pupę tylko wacikami z ciepłą wodą, smaruję olejem kokosowym. To wszystko. Zero odparzeń, skóra ładna.diamonds, Evell lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy dziekuje Ci dobra kobietko
Diamonds u mnie w szpitalu chyba trzeba miec usztywniany rozek ja bym sie bala ja bez usztywniacza trzymac a wgwitam sie w 34 tyg kasika jeszcze troche i juz bedziemy spacerkowac z coreczkami
Co do wlosow to mbie wypadaja tak czy siak bo mam niedoczynnosc tarczycy :/a paznokcie mi sie poprawily rosna ladnie .Daisy lubi tę wiadomość
-
Evell no zleci jak z bicza strzeli Amelka jeszcze powoza nie ma, matka cos sie ociąga z zakupem.
dziewczyny a od kiedy ten olej kokosowy zaczęłyście używać? I gdsie go mogę kupić?