X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana polecam testy owulacyjne, dużo Ci powiedzą, kiedy jest owulka

diamonds lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell ja kapie synka w plynie z rossmana babydream i jest super- nie ma zadnych potowek, tradzikow..
    Chustek prawie nie uzywam tylko mam miseczke z przegotowana woda a w srodku troche mydla bialy jelen i platkiem np kindii ( duze kwadratowe) przecieram przy zmianie poeluszki.
    Na zimno i wiatr krem z rossmana.

Do pupy polecali zielony linomag i takiego uzywalam na poczatku. Teraz uzywam masc bepanthen i jest super.
    Linomag zielony jest dobry np jak gdzies sie luszczy skora. Pomaga wiec warto miec

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwke tez mam babydream i czasem daje do wanienki troche

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Evell ja kapie synka w plynie z rossmana babydream i jest super- nie ma zadnych potowek, tradzikow..
    Chustek prawie nie uzywam tylko mam miseczke z przegotowana woda a w srodku troche mydla bialy jelen i platkiem np kindii ( duze kwadratowe) przecieram przy zmianie poeluszki.
    Na zimno i wiatr krem z rossmana.

Do pupy polecali zielony linomag i takiego uzywalam na poczatku. Teraz uzywam masc bepanthen i jest super.
    Linomag zielony jest dobry np jak gdzies sie luszczy skora. Pomaga wiec warto miec

Ja mam balsam ciążowy na rozstępy babydream i jest super no moze faktycznie te kosmetyki z tej firmy są dobre.:)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell ja mam kosmetyczne rzeczy kypione tyle o ile, jak chcesz to Ci jutro wrzuce skany zamowienia z gemini.

Dzis zamowilismy fotel do karmienia :) tzn taki normalny salonowy,mega wygodny, w Agata Meble - ma byc za ok. 4 tyg. W kolorze turkusowym ;) zeby mamusi sie wygodnie siedzialo i podziwialo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Evell ja mam kosmetyczne rzeczy kypione tyle o ile, jak chcesz to Ci jutro wrzuce skany zamowienia z gemini.

Dzis zamowilismy fotel do karmienia :) tzn taki normalny salonowy,mega wygodny, w Agata Meble - ma byc za ok. 4 tyg. W kolorze turkusowym ;) zeby mamusi sie wygodnie siedzialo i podziwialo ;)

Mozesz mi przesłać nie ma sprawy też słyszałam,że ta apteka jest dobra :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde znowu suwaczka nie widac a wy widzicie ? jakas awaria czy jak ?

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widać suwaczka Evell

c77352d493.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam hipp oliwkę i płyn do kąpieli i nie uczula. Teraz z racji polecenia stroną SROKA O. mam te z rossmana baby dream i są ok.
    trochę używałam oilatum na początku jak ta pierwsza skórka po porodzie była mocno sucha i się łuszczyła.
    A do ciała fajny jest olej kokosowy i to najczęściej stosuje do kupienia w sklepie ze zdrową żywnością albo na allegro.
    Do pupy używam chusteczek tami do kupienia w rossmanie.
    Też z polecenia Sroki :-)
    Jak na razie nie potrzebuje używać żadnych kremów do pupy .
    olej kokosowy po codziennej kąpieli i później te chusteczki. Zero podrażnień :-)

Gosiak, merida17 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Diamonds ja tez kupuje na raty na razie jeszcze wile rzeczy nie mam ale pomału już kompletuje.A i jeszcze mam 2 rożki od bratowej tylko bez usztywniacza można go gdzieś dokupić ??

a po co Ci usztywnienie?
    Ja mam rożek bez i dobrze się nosi. Zresztą do tej pory używam :-) bo jeszcze do niego mała pasuje.

Najlepiej zrobić listę i odhaczać powoli :-)
    Kosmetyki z reguły mają długą datę ważności, choć warto sprawdzać, więc można wcześniej kupić.

Daisy lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell od rana żeś w mojej głowie hihi więc przesyłam Ci zrzuty :)

7gbz191ivs3b_t.jpg

nhngb0bdj34j_t.jpg

0q1okxtt90vq_t.jpg

pzdxxcrr30ql_t.jpg

diamonds, Evell lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś kończymy 2 miesiące :-)

udana, Evell, Gosiak, merida17, Daisy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diamonds wrote:
    A my dziś kończymy 2 miesiące :-)

Najlepszego Szczęścia z okazji 2miesięcy:)

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamonds Wszystkiego Najlepszego z okazi 2 miesięcy :-)

c77352d493.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Hej! Gosiak zniknełaś z fb?
    Tak, niby fikcyjne, ale przez noc dostałam kilkanaście zaproszeń od znajomych. To mnie przekonało, żeby jednak pozostać wierną swoim zasadom - nie ma mnie na FB - bardzo żałuję, że się dyskusje przeniosły, ale "trudno się mówi i kocha się dalej" ;)

udana lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diamonds wrote:
    Czy Wasze włosy nadal są na miejscu? Wypadają?
    A pazurki? Dalej twarde czy kruche?
    Ja się obawiam wypadania czekam na nieuniknione, ale na ten czas mnie omija.
    Pazury twarde i rosną jak szalone. Trzeba co chwila piłować, żeby nie drapać małej ;-)
    Mi na razie nic nie wypada, paznokcie się nie łamią, wszystko git.
    Może dlatego, że spożywam dużo oleju kokosowego i dodatkowo łykam kapsułki oleju z czarnuszki. http://www.akademiawitalnosci.pl/20-powodow-dla-ktorych-pokochasz-czarnuszke/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:22

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Hejka dziewczyny:* mozecie mi polecić kosmetyki dla dziecka na początek jakie kupic? ja jestem w tym zielona nie mam pojęcia co bedzie dobre żeby nie uczulało ?
    Ja kąpię z dodatkiem kilku kropli olejku migdałowego, myję mydełkiem Aleppo
    http://dziecisawazne.pl/mydlo-aleppo/ - włoski też.
    Pupę tylko wacikami z ciepłą wodą, smaruję olejem kokosowym. To wszystko. Zero odparzeń, skóra ładna.

diamonds, Evell lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy dziekuje Ci dobra kobietko :D

Diamonds u mnie w szpitalu chyba trzeba miec usztywniany rozek ja bym sie bala ja bez usztywniacza trzymac :( a wgwitam sie w 34 tyg ;) kasika jeszcze troche i juz bedziemy spacerkowac z coreczkami <3
    Co do wlosow to mbie wypadaja tak czy siak bo mam niedoczynnosc tarczycy :/a paznokcie mi sie poprawily rosna ladnie :).

Daisy lubi tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell no zleci jak z bicza strzeli :-) Amelka jeszcze powoza nie ma, matka cos sie ociąga z zakupem.

dziewczyny a od kiedy ten olej kokosowy zaczęłyście używać? I gdsie go mogę kupić?

c77352d493.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa już wiem gdzie kupić, Diamonds napisała wyzej :-)

c77352d493.png
‹‹ 448 449 450 451 452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ