Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyudana wrote:Właśnie piję ocet jabłkowy, jakie to niedobre. Merida jak Ty to piłaś?!smakowało Ci?przeczytałam że można słodzić np.miodem to jest ciut lepsze ale dalej blee,ale czego się nie robi żeby mieć bobasa:)
Ja octu jablkowego osobiscie nie pilam ale czytalam,ze dobry jest z rossmana :)pulam za to siemie lniane i nawet chyba mi daisy polecala na ovufriends jeszcze cos mi swita moge sie mylic ?a siemie lniane jakos zaczelam pod koniec sierpnia pic a we wrzesniu juz test byl pozytywny sama nie wiem co pomoglo ??merida17 lubi tę wiadomość
-
Ojojoj Evell ja polecalam siemie lniane? W zyciu nie pilam
Ja za to od Slonecznej castagnus i 6dzien tabsa 2 kreski. Pamietam jaka panika byla, pamietacie? 11 listopada - WSZYSTKO ZAMNKNIETE, a ja 15 testow z allegro wysikanych i na kazdym cien cienia
12.11 beta 38Gosiak, merida17, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Ojojoj Evell ja polecalam siemie lniane? W zyciu nie pilam
Ja za to od Slonecznej castagnus i 6dzien tabsa 2 kreski. Pamietam jaka panika byla, pamietacie? 11 listopada - WSZYSTKO ZAMNKNIETE, a ja 15 testow z allegro wysikanych i na kazdym cien cienia
12.11 beta 38
No widocznie pomylilam cie z kims wybaczDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja polecalam siemie;))
Ja pilam i w drugim cyklu picia sie udalo. Sluz byl lepszy.
Kasilka polecaja bardzo butelke lovi. Ja mam avent- nie chce, chicco- nie chce
Tomme tipee- pociagnal koperku raz- niezbyt chce
Z lovi poviagnal ostatnio. Z mlekiem moim na lovi nie probowalam jeszcze bo niedawno kupilam
Lovi nie zaburza karmienia piersia- tam masz podobne saanie .
Moj nic nie chce, smoczkow tez nie;)kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfajnie wam że macie z kim chodzić na spacerki:)
Właśnie nie wiem co się dzieje ale mam jakieś plamienia, takie jasno brązowe,beżowe, nie wiem skąd one się wzieły. Nie znaznaczam ich na wykresie bo są znikome ale są co mnie martwi:(
Na nieszczęście teraz mój M antybiotyk przyjmuje bo go ząb boli i nie wiem czy można serduszkować czy nie bardzo?
ale z góry dziękuję za kciuki:)
pozdrawiam cieplutko -
nick nieaktualnyMyśle, ze serduszkowac! Jeśli to Wasz cykl, to i tak zajdziesz!
My Staraczki z czasem martwimy sie o wszystko i analizujemy co i jak, a cała reszta swiata serduszkuje i zostaje rodzicami.
Często lekarstwa osłabiają naturalna barierę, zmieniają sluz itd i jest ciąża!
Kumpela w ten sposob zaliczyła złoty strzał a @ potrafiła nie mieć kilka miesięcy! Pomogło zapalenie pęcherza
Synek zdrowy i ma już brata
Oczywiście ekspertem nie jestem, Zoya tez po moim przeziebieniu i stracie głosu powstała
Trzeba działać, bo wszystko możliwe jestWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:12
udana lubi tę wiadomość
-
Udana spokojnie można serduszkować. Ja z m mieliśmy przerwę 2 miesięczną ale m miał półpaśca wiec to już poważne było. U Was spokojnie serduszkujcie kciukasy zaciśnięte
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki kochane jesteście:)to trzymajcie kciuki,chociaż na razie nie czuje owulki, ale mogę mieć zaburzony ból bo od wczoraj mam rwę kulszową masakra jak nie urok to s... w każdej pozycji mnie boli,czy siedzę czy leżę czy stoję, ból promieniuje aż do stóp:( smaruję voltarenem ale jakoś nie pomaga eh
a co u was? -
nick nieaktualny