Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDiamonds Najlepszego Szczęścia!!!Niech Ci się marzenia spełnią
Rok temu pilnowałam dwóch dziewczynek jedna miała 2 latka a druga miesiąc jak zaczęłam się nimi zajmować(starszą pilnowałam wcześniej przez rok) ta malusia miała nietolerancje laktozy i piła nutramigen ojjj ohydne mleko i śmierdzące ale powoli się do niego przyzwyczaiła i "zajadała" się nim aż uszka się trzęsły;)a jak skończyła pół roku to zaczęliśmy jej mieszać nutramigen z bebiko i powoli całkowicie przeszła na bebiko i było już ok, nic nie dolegało z brzuszkiem. Także Diamonds może Twoja Ala i Ty :)jakoś się przyzwyczaicie do nutramigenu,bo skoro pomaga to czemu nie:) no chyba że tak jak piszesz jest jakiś smaczniejszy zamiennik:)
Dzięki dziewczyny za kciuki, powiem wam że chyba czuje ovulkę bo śluz jest rozciągliwy tylko taki mleczny, brzuch boli to znaczy chyba to jajniki, czegoś takiego nie czułam jeszcze, tzn może czułam ale nie aż tak mocno. tylko kurcze teraz problem z serduszkami bo jesteśmy u rodziców i wiecie jak trudno to zrobić jak za ścianą śpi mama:)
Merida dziękuję za ten ocet, ohydny jest ale chyba działa skoro widzę śluz, którego wcześniej nie dostrzegałam:)
Też będę trzymać kciuki za wasze starania:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 14:43
merida17, Gosiak, Evell, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana, nie dziękuj jak działa to ja cała szczęśliwa jestem trzymam kciuki! A Ty Męża za fraki i sprawdzać, czy podłoga dobrze odkurzona i czy deski trzeszczą a trochę adrenaliny nie zaszkodzi
Przyda się pamiątka po majówceudana, Gosiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Drogie Panie! Po pierwsze serdecznie gratuluję i wszystkim Wam i Waszym maleństwom życzę dużo zdrowia.
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -
My w szpitaly diamonds jestesmy, amelka juz chce do mamy i taty. Mam skurcze, wysokie cisnienie i cos z przeplywami, takze nie wesolo. Mala przekabacila nawet lozysko, obnizyko sie, sztamy nie zawarla tylko z szyjka. Czekamy na rozwoj sytuacji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem tez;) pobudka dzis p 5. W nocy moj ma sucha pieluszke zwykle i go nie musze wybudzac i przewijac;) spie z synkiem;)) ale w dzien lezy pod karuzella w lozeczku nawet sam.
Nie mam bujaczka i zaatanawiam sie czynpotzebny bo w dzien do wozka tez wkladam. Moze kupie z fishera taki od 9 kg to bedzie krZeselko pozniej:) -
Słoneczna, ja bujaczek dostałam - na szczęście nie kupowałam, bo Janeczka nie lubi. Jak ma dobry moment to poleży 5 minut i już się krzywi. Dobre i te 5 minut, można siknąć i herbatę zrobić, ale jakbym sama kupiła, to bym pewnie żałowała zakupu - a wszystkie koleżanki zachwalały, że to najlepsza rzecz przy dziecku.
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie laski fajnie,że tu też któs się odzywa ja od jutra zaczynam 36 tydż boszsz ale szybko leci :)teraz każdy dzień mysle o małej i porodzie jak to będzie wyglądało nie ukrywam,że strach mnie ogarnia tym wszystkim . Niech ten maj się już konczy !
Diamonds kochana szkoda,ze nie piszesz na fb wszystkiego dobrego spełniania marzeńdiamonds lubi tę wiadomość
-
hej Kochane.
Dziękuję za każde miłe słowo i za mega wsparcie
U Nas do przodu. Dziś Dominik ćwiczył samodzielne oddychanie - co prawda tylko godzinkę ale zawsze coś.
I tak ładnie się prezentuje
A waży już 1225g - rośnie Nam Szczęście kochane (waga z 02.05.)
pozdrawiamymerida17, udana, Gosiak, Evell lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry!
Czy tutaj slychac cos nowego?
U nas kolejny dzień mija, a ja nie wiem, dlaczego wszystko dzieje sie tak szybko????
Udana, a przypuszczalnie wiadomo kiedy będziesz testować?
Gosiak!
Nie wspominałam Ci jeszcze, ale i ja przeszłam na Kokosowa Stronę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:33
Gosiak lubi tę wiadomość