Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
i ja już dodałam a mam normalne
Evell będzie dobrze siostra meza miala zapalenie itp i synus zdrowy a porod itp wszystko ładnie poszło
znow zajechalam sie w akcji.. w nocy mala budzi czesto i aby na 10 min wiec nawet dobrze nie zdążę was podczytac i juz zasypiam razem z nią..
Gosiaczku idealnie to ujęłaś tym obrazkiem hahah sięganie tel to moja specjalność
Gratuluje ukonczonego 2 miesiąca
USG bioderek mamy dopiero 14 maja.. a kiedy mniej wiecej są 1 szczepienia? bo wlasnie nie wiem czy w 6 tyg czy w 8...Gosiak, Evell, merida17 lubią tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Dziewczyny poszukajcie na fb "Natalka Tygrysek" i dodajcie mnie do znajomych(zdjęcie mam takie jak tu). Reszta będzie się działa sama. Czekamy tam na Was.
Lata nie byłam na FB... nie ogarniamDaisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wogole wczoraj się od gina dowiedziałam że Amelka ma bardzo duzo włosków na główce spinki muszę jej kupić haha
Gosiak, diamonds, Tygrysek, Evell, Daisy, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasika haha dobre moja jak sie urodzila to nawet jeden wlosek jej sie nie przetarl i nosila spineczki jejku tak sie ciesze ze bede miala druga corcie. Kokardki i spineczki gora!
Evell, kasika8303, merida17, diamonds, Gosiak, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej, jestem jestem dopiero wstałam bo na 14 do pracy eh..
u mnie bez zmian czekam na okres żeby móc zacząć starania, a tak w ogóle to cieszę się że u was dobrze, wizyty udane, dzieciaczki zdrowe i brzuchatki też jako tako się trzymają
pozdrawiam cieplutkomerida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana!
My tu rzucamy nasze propozycje, więc teraz daj znać, jaki masz konkretny plan?
My tu "pisu pisu", ale z przyjemnością wpiszemy Cie na listę
Czekasz na @, czy jeszcze całe 2 mce?
Co robisz ze sluzem? Która teoria idzie najpierw w ruch?
Masz już dr na oku? Z monitoringiem?
Trzeba tylko trafić w dzień
Mg bierz! Tak myśle, ze nam bardzo pomógł!
Ok! Gwiazdka śpi to i ja tez chceudana lubi tę wiadomość