Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
i ja tak samo- moj gin mowil ze zawsze dawal te czopki i bylo ok.
jak lezalam w szpitalu to tez dostalam dozylnie torecan
ja malo czopkow zuzylam bo sie balam- bralam jak juz 3 dzien z rzedu wymiotowalam wszystkim- bo wybiera sie mniejsze zlo:)
ale wcale nie sa super- bo usypiaja- cola byla lepsza:)
wiem ze jest taki srodek Diphergan tez.
-
no ale odwodnienie na pewno jest gorsze niż jakieś tabletki...
ehhh mam nadzieje że wam dużo nie zostało i zaraz was to ominie.. i aby bd wspominać tą przypadłość..
Diamonds czyli masz święty spokój?
Magdaleno nie martw się ciekawe czy też bd miała bliźniaki hihi -
Dziewczyny dzięki za miłe słowo
życzę pięknego weekendu
I tak lekarz kazał powtórzyć hcg by umówić się na podstawie wyników na wizytę ale ja i tak będę musiała iść 13.10 (poniedziałek - bo on tylko w pn przyjmuje) po receptę na dup-ka to będzie wg BBF 6tc czyli 5t+3dzień więc jakoś nie liczę na piękny obraz z USG póki co na tym etapie zadowoli mnie prawidłowo umiejscowiony pęcherzyk staram się myśleć bardzo pozytywnie ale czasem jest ciężko a już wgl. wtedy kiedy objawy jakby zanikają bo poprzednio to oznaczało stratę..no ale teraz już musi być tylko dobrzeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:
Magdaleno nie martw się ciekawe czy też bd miała bliźniaki hihi
mizzelka lubi tę wiadomość
-
ja robie taka z curry na ostro:) z grzankami:)
ziemniaki, marchew, cebula, czosnek,papryka, dynia no i curry, pieprz sol, troche slodkiej papryki
do tego grzanki z chlebka smazone:) uwielbiamy!!!!!!!!!!
ziemniaki najpierw podsmazam na patelni - po czosnku na tym oleju.
wszystko blenduje na koniec- jakby ktos chcial skorzystac:D
Gosiak lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Madziu my tak samo ciągle się martwimy o maluszki... więc wiem co czujesz..
ALe trzeba być dobrej myśli
ja mialam przyrost 166% i mam jedno
też masz w czwartki wizyty? ja odliczam do połówkowego za 19 dni
A co do przyrostu to ja po 48h miałam wg. kalkulatora na BBF jak dobrze pamiętam 365% więc mam nadzieję, że taki przyrost świadczy, że wszystko oki i że ciąża jest na swoim miejscu
A w czwartek to idę Kochana na powtórne badanie hcg na podstawie którego umówimy się na wizytę
3majcie kciuki
I życzę Wam pięknej słonecznej niedzieli w cudownym gronie -
Magda_lena88 wrote:Kochana ja wizyty to pewnie będę miała w pn jeśli zostanę u mojego obecnego gina (ew. środy) bo on przyjmuje tylko w pn jednak to są wizyty prywatne na całe szczęście nie jest drogim lekarzem czasem zdarza się, że przyjmuje w śr
A co do przyrostu to ja po 48h miałam wg. kalkulatora na BBF jak dobrze pamiętam 365% więc mam nadzieję, że taki przyrost świadczy, że wszystko oki i że ciąża jest na swoim miejscu
A w czwartek to idę Kochana na powtórne badanie hcg na podstawie którego umówimy się na wizytę
3majcie kciuki
I życzę Wam pięknej słonecznej niedzieli w cudownym gronie
będzie dobrze na pewno
i wzajemnie miłej niedzieli -
słoneczna 85 wrote:ja robie taka z curry na ostro:) z grzankami:)
ziemniaki, marchew, cebula, czosnek,papryka, dynia no i curry, pieprz sol, troche slodkiej papryki
do tego grzanki z chlebka smazone:) uwielbiamy!!!!!!!!!!
ziemniaki najpierw podsmazam na patelni - po czosnku na tym oleju.
wszystko blenduje na koniec- jakby ktos chcial skorzystac:D
moja mama na słodko robiła a muszę jej powiedzieć żeby na ostro zrobiła -
Hej, pamiętajcie mnie jeszcze?
Nie wiedziałam, ze ten wątek ożył. Dobrze Was tu wszystkie widzieć...
My tez rosniemy, oprócz jakiegoś przeziębienia to nic nas nie rusza na razie. W piątek poczulam kopniaczka takiego głuchego...pierwszego.
Ja mam połówkowe za 2 tyg, a w sumie to juz za 13 dni... Nie mogę się doczekaćKrokodylica, słoneczna 85, merida17, Ewelcia, diamonds, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysku pamietamy!!!!!!
mi krew z nosa nie leciala ani razu ale mialam dlugo i w sumie mam krwawiace dziasla- wczesniej byly bardziej nabrzmiale.
podobno to normalne- tak pisza w ksiazce W oczekiwaniu na dzieckoKrokodylica, Tygrysek lubią tę wiadomość