Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Mizzelka u nas dziewcyzny pisaly cos o plastrach apap chlodzacych- probowalas?moze i tego sprobuj przy migrenach
ale już po migrenie uff..słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Bo wiara czyni cuda
Magdalenko jeszcze raz Gratulacje Ale fajnie Daisy czekam aż bd marudzić na ciążowe dolegliwosci ale mam nadzieje ze nie aż takie straszne
Diamonds witaj, w koncu jesteś wszystko w porządku?
A z tymi bólami to wiem co czujesz... ehh a pisali ze tylko 15 % ma migrenę.. a ja mam i Sue i Ty.. :< mam nadzieje ze nie często bd nam to dokuczać...
Daisy, diamonds lubią tę wiadomość
-
MNIE CZASEM BOLI ALE OSTATNIO JAKOS ODPUKAC NIE..
dzis rano mialam odruch wymiotny i mysle O NIEEEEEEEEEEEEE
ale nie zwymiotowalam:)
ja swoje juz przeszlam w ciazy:) nawymiotowalam sie za wszytskie czasy wiec mama nadzieje ze hemoroidow sie nie doczekam ani zylakow itd:)
dzis nei moglam spac- cigale sprawdzalam wkladke- jakos tak pokluwalo mnie w dole, serce tez, denerwowowalam sie tylko.
-
Kochane rozmawiałam z lekarzem i mówił, że przyrost bardzo ładny że jest dobrze i ciąża jest kazał dalej brać dup-ka 3x1 . Jedyne czym mnie "zasmucił" to kazał za tydzień powtórzyć hCg a już myślałam, że mnie ominie dalszy stres związany z badaniem ale dam radę. No i jak będę miała za tydzień wynik badania będziemy umawiać się na wizytę bo póki co pewnie i tak mało co albo nic by nie było widać w usg. Jestem dobrej myśli Musi być dobrze
merida17, słoneczna 85, diamonds, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
My już po naczekałam się ale warto Dalej jesteśmy w trójpaku
I 168bpm CRL 32,3mm - 10tydz+3d
II 168bpm CRL 30,5mm - 10tydz+2d
Ciąża ciut starsza, wszystko na razie gra. Mój gin ma sprzęt nie najlepszy więc dużo nie widziałam ale ruszały się i były rączki i nóżki:* dostałam tabletki na wymioty...więc może skończą się te nasze męczarnie wymiotnemerida17, Rybeńka, słoneczna 85, Daisy, diamonds, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a co to za tabletki Ci przepisali? pewnie Diphergan- mi takich nie dali tylko te czopki.
wspolczuje- ale nadejdzie koniec.
u mnie bylo tak ze zwracam wszytskim powiedzmy 3 dni i dzien przerwy - wtedy np tylko raz i cos w zoladku zostalo- jak ktos mnie pyta jak sie czulam to mowie ze tragicznie i nikt mi nie powie, ze ktos wiecej wymitowal:) bo naprawde az tak to nie slyszlalam:)
to byl okropny czas......
a dzis zjadlam juz paczka
A Krokodylica w chwilach kryzysu siegalam po cole- juz mowilam- pare lykow Ci nie zaszkodzi a pomaga -
nick nieaktualnyKrokodylica wspólczuję strasznie tych wymiotów bo sama od dwóch dni tfu tfu nie miałam tej "przyjemności"..
Wiem doskonale o czym piszesz, jakie to okropne, nic się nie chce. Myślałam, że przez to Maluszek będzie niewielki, a tu proszę jak to powiedział wujek ginekolog- ciąża nie jest starsza tylko większa o dwa tygodnie
Czyli trzeba się przemęczyć ze spotkaniami trzeciego stopnia...
Mam nadzieję, że Tobie odpuści wcześniej i nie będzie Cie trzymało jeszcze miesiąc -
Też mam nadzieję, że w końcu odpuści, już kilka dni było lepiej to się cieszyłam a wczoraj jak mnie znowu przeczołgało....
Colę też piję w skrajnych wypadkach, wczoraj wypiłam pół szklanki i zaaplikowałam sobie też Torecan, ale niestety, jak mam taki dzień jak wczoraj to nic nie pomaga. -
Mi gin nie chciał przepisać torecanu bo powiedział że to pierwszy lek na liście zakazanych w ciąży, ale żeby było śmieszniej przepisał mi metoclopramidum który jest drugi na tej liście
powiedział mi że nie ma bezpiecnych leków przeciwymiotnych w ciąży ale cóż jak mam się męczyć to siła wyższa. Ufam mu więc biorę i powiem wam że dzisiaj piewrwszy dzień (odpukać) bez mdłości i wymiotów