Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Merida gratuluję córci.
Ewelcia ja jeszcze jak wszystko zwracałam to robiłam sobie kisiel - on zwykle zostawał w żołądku.
Ja teraz oglądam wózki, łóżeczka itd. Nie mam kompletnie nic, wszystko musimy kupić od podstaw i widzę że na wstępie 4 tysie nie moje. -
ja ogladam wozki i czytam opinie w necie- ten Jedo chyba fajny.
mozna kupic i uzywany ale to tez przewaznie jak juz gwarancja sie konczy...
zobczymy- tesciowie dadza 1500 na wozek:) juz sie zapowiedzieli:)
wiec tyle dobrze.
my nic nie kupujemy jeszcze:) tylko planuje:D
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylku dziekuje
U nas tez trzeba wszystko od podstaw kupić, zaczynaliśmy od zera! Sporo to kosztuje! Ceny z kosmosu, jedynie co mnie ratuje, to dobre promocje i wtedy korzystam, bo warto ale mamy raptem kilka rzeczy, bo ciagle jest czas a teraz wiem, ze mogą być sukienkiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja coś widziałam na USG co teraz robił ale nie wciskam sobie nic... co będzie to będzie aby zdrowe
bo jak na razie daje mi popalić, kolejna migrena ale dam radę mam nadzieję...
Krokodylku ja tak samo nic nie mam wybranego... nie wiem jak sie w tym odnajdę... ale powoli trzeba sie za to wziąć.Krokodylica, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi przed ciążą dokuczały okropne migreny a teraz w ciąży mam spokój, przynajmniej to.
Dzisiaj na twarzy wywaliło mi 4 ciemnobrązowe plamy. Ponoć to normalne w ciąży. Ale wyglądam tak że ... ech. Szkoda gadać.
Ja też na razie nic nie kupuję, ale się rozglądam, przygotowuję się psychicznie ile trzeba przygotować kasy. -
Kochane życzę spokojnych ciążowych dni ja jutro powtarzam hcg oby przyrosło prawidłowo i tym razem by ciąża trwała szczęśliwe ok 40tc i pojawił się bobasek zdrowy i Wam też życzę zdrowych dzidź
Krokodylica, diamonds, merida17, Rybeńka, Daisy, słoneczna 85, Ewelcia, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
diamonds wrote:Magda Tobie kochana mocno kibicuję juz od stycznia od kiedy zaczęłam czytać różową stronę. Mam nadzieję że wszystko Ci się uda. No i pewnie rezygnujesz z zumby? Dobrze pamiętam? Życzę Ci wszystkiego najlepszego i pięknej bety.
diamonds, merida17, słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiamonds wróciłaś dobrze, że Dzidzia zdrowa, a termin to termin, mało kto w niego trafia, więc jeszcze wszystko może się zmienić ja na początku z 25 stycznia dostałam 6 luty, a później najczęściej powtarzał się 1 luty i tego się trzymam a wyjdzie Księżniczka kiedy będzie chciała, nic mi do tego
Magda_lena88 Jeszcze raz ogromne gratulacje!!
Zumba nie ucieknie, a Fasola to Fasoladiamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana,
córka odprowadzona do przedszkola a ja mam chwilę dla siebie.
Wykupiłam luteinę i mam ją brać dwa razy dziennie- dopochwowo, ale ze mnie ciemna masa upadłościowa i nie zapytałam jak mam ją brać. Nie chce nadużywać znajomego to może Wy mi pomożecie w tym- czy trzeba ją aplikować w równych odstępach czasu jak np antybiotyk co 12 godz czy jak? Czy nie ma to znaczenia? Na ulotce nic nie jest napisane poza tym, że jeśli pominie się dawkę trzeba niezwłocznie podać...
W tej ciąży jakieś problemy z szybkim myśleniem mam..
Znów od rana głowa boli, ale mam nadzieje że minie, bo ładny dzień się zapowiada:-)
Krokodylica wrote:
Dzisiaj na twarzy wywaliło mi 4 ciemnobrązowe plamy. Ponoć to normalne w ciąży. Ale wyglądam tak że ... ech. Szkoda gadać.
Kochana proponuję używać kremów z filtrami UV na buzię, skoro plamy się pojawiły. Jest duże prawdopodobieństwo że znikną na końcówce albo już po rozwiązaniu. Ale teraz co by nie ciemniały i słońce ich dodatkowo nie drażniło, trzeba chronić.
Niestety hormony szaleją, taki urok naszego stanuKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Diamonds mysle, ze rano i wieczorem bedzie ok
Sloneczna masz racje, teraz Madzia musi wymodlic dla mnie za pare dni, no bo ja to slabo, nie dam rady
Wczoraj jak robilam w ogrodku to mnie sieklo w brzuchu az sie zlozylam, do tego potem doszedl mega bol glowy ze lezalam w lozku juz przed 20ta po cichutku wymarzylam sobie zeby tak wlasnie wygladalo u mnie zagniezdzenie haha. Tempka po lutce jak widac szybuje, piersi napuchly, sutki bola troche. Wiadomo, ze to po lutce prawdopodobnie, no ale nie mialabym chyba rowno pod sufitem, gdybym nie ludzila sie, ze moze to jednak to. Zamowilam wczoraj ukochane testy z allegro, w domu nie mam zadnego i poki co nie zamierzam kupowac, postaram sie poczekac. Szyjke od wczoraj mam jak nigdy ntz, wkladam palce i od razu tam jest, wiem, ze kazdy cykl ma prawo byc inny, ale slowo honoru jeszcze przez ten rok nigdy tak nie mialam. Czytam rozne opinie, ze wczesna ciaza to wtz, no ale czy nie jest tak ze powinna byc wlasnie ntz i potem sie skracac przez okres ciazy? Eh glupota moja i nakrecanie sie jak co miesiac nie ma konca poki co systematycznie kwas foliowy (nie zaznaczam juz na wykresie bo len jestem), lutka 3x2 i estrofem na to moje nieszczesne endo. Oh oby, oby!
Buziaki! Licze ze niebawem bede tu z Wami z nowym suwaczkiem!Magda_lena88, diamonds lubią tę wiadomość
-
to super, na pewno bedzie dobrze!
musisz tylko sie oszczedzac i nie dzwigac!!!!!!
Daisy kazdy moze sie pomodlic- ja wtedy w szpitalu , jak mi powiedzial lekarz ze serce wolno bije i nie widzi szans to tak sie modlilam...... zeby nie poronic. matko kochana! caly czas w myslach!
no i jest modlitwa do Sw Rity od spraw beznadziejnych-
jak po kilku dniach serce bilo normalnie to plakalam, bo nie wierzylam!
moze sie ktos z tego smiac...ja sie nie smieje
Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość