X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, kiedyś czytałam, ze blizniaki muszą być u kobiety w rodzinie, ale w pracy mam kumpla bliźniaka, który zrobił swojej żonie blizniaki :) zarówno u niego, jak u jego dzieci, ten stan odkryto na 4 dni przed porodem :) super nie!

Pamiętaj, ze wszystko moze sie zdarzyć i za Maciusiem leży nieśmiała Księżniczka :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no to by bylo widac ze jest dwojka:)

nie wiem jak mozna nei widziec drugiego dziecka? nie mieli usg czy jak??

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopniakow nie czuje- tylko czasem wieczorem delikatnie, jakby cos plywalo.
    za tydz polowkowe- rozwieje mooje obawy moze

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida, to wstydniś z tego Twojego brzdąca :) Mój syn będzie miał na imię Tomasz, ponieważ w każdym prawie języku jest odpowiednik tego imienia ;)
    Mój też coraz śmielej zaczyna kopać ;) Zjadłam jajecznicę i chyba mu zasmakowało, bo zaczął kopać :)

Merida, ponoć pomaga jak przed USG zjesz coś słodkiego, to rozbudza dzieciaczka - może spróbuj tego następnym razem?

Mój maluch jest ekshibicjonistą, bo na usg, na którym poznałam płeć, jak tylko poczuł głowicę to rach ciach, fikołek i wypiął się centralnie tyłkiem. Jakby chciał powiedzieć "Mamo patrz, jestem chłopcem!".

Długo mnie wymioty trzymały, ale już jest lepiej :)

W ogóle! Schudłam kilogram! O co kaman?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    nie no to by bylo widac ze jest dwojka:)

nie wiem jak mozna nei widziec drugiego dziecka? nie mieli usg czy jak??

No nie było i to dwa razy :)

Były skany, ale o ile w jego przypadku to zrozumiałe ( to było 46 lat temu), to jego dzieci maja po 16! Mówił, ze wszystko na siebie sie nakladalo :) irlandzka medycyna do najmocniejszych nie należy, to tez mnie nie dziwi :) przykład tego, ze wszystko moze sie zdarzyć :)

• Sue Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to oni mieli dopiero Kinder Niespodziankę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, ja zjadlam słodkie ostatnio i dzidzia kopala i tańczyła :) ale lekarz powiedział, ze w tym momencie mu to przeszkadza!!! Bo niby robi badanie, które trwało 20 sek! W okolice poniżej pasa nawet nie zjechał, mimo, ze prosiłam! Zbył mnie, ze za wcześnie! No, ale na korytarzu stało 100 innych pacjentek, to szło hurtowo :/ teraz bede płacić to wymagam takie życie :) zasady wszędzie takie same! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue u mnie dziś rano po jajkach ta sama lawina kopow :) moze cos w tym jest :)

Sue lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I liczę, ze dzidzia bedzie bezwstydna jak Twoja :) i właśnie takiego międzynarodowego imienia szukamy :)

Dziś Dzień Chłopaka, więc dla Waszych Synkow wszystkiego naj :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sie nie moge doczekac jak MI Maciusia poloza w lutym:)

bedzie mial czuprynke pewnie :)

Sue to i Twoj Tomus bedzie mial czupryne- bo jak sie duzo wymioptuje to podobno wlosy rosna;p

no i ja tak mowie ze moj na pewno bedzie wlochaty:D

a w wakacje pojedziemy z MAciusiem nad morze:) wezmiemy duzy parasol i bede lezakowac z Mackiem:D

Sue, Gosiak lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida, u mnie tak jest po pomidorach też :) W ogóle, ostatnio pomidory z cebulą, skropione oliwą z oliwek to mój największy przysmak. Wszędzie muszą być pomidory :)

Mój gin sam zaproponował, że podejrzy płeć i to już jak byłam w 14 tygodniu! Ja podświadomie czułam, że będzie syn :)

Słoneczna, ja miałam mega włosiska jak się urodziłam. Czarne i takie długie, jak murzyn mały :D Więc może Tomuś też tak będzie miał :)

Merida, dużo jest takich międzynarodowych imion - Adam, Piotr, Tomasz, Paweł, Leon :)
    Czuję, że będziesz mieć synka - chyba przez te kopniaki po zjedzeniu jajek :D

• Daisy Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wpadam się pochwalić Wam wspaniałymi wiesciami! Nasza Magda_lena88 najwyrazniej zaciazyla! :)

Jejku, skoro Jej się w koncu udalo, to licze, ze i dla mnie ten cykl bedzie szczesliwy! :)

Wlaczylam sobie lutke i estrofem i czekam, dzis 3 dpo, owulke wyznaczylo tak, jak obstawialam, na 21 dc. Teraz dlugie oczekiwanie i obym w koncu mogla tu z Wami się udzielać na legalu :p

Całuję mocno Was wszystkie razem i każdą z osobna! <3

słoneczna 85, merida17, Krokodylica, Ewelcia, mizzelka lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie widzialam- po 13 wyniki! Daisy zobaczysz ze dolaczycie we dwie:)

jeszcze samira, zona boba i troche innych dziewczyn nadal walczy.

Magdalena ladny wykres miala- tak mi sie wydawalo ze ciazowy bedzie:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam, Daisy :) Jeśli Magda do nas dołączy, to Ty następna :* Czary mary i Daisy w październiku sika na zielono <3

Daisy, merida17, diamonds lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue :) widzisz kolejna, która mówi, ze bedzie chłopiec :)

A z czupryna Dziewczyny, jeśli to prawda, to u mnie tez bedzie wesoło, bo ja mam taka czupryna, jak bajkowa Merida plus wymioty :) bedzie co czesac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:58

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ze smaków to u mnie tylko słodkie :) zero ogórków i śledzi, gorzkiej herbaty, która kocham :) tylko słodkie :) owoce i czekolada :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy super wieści :)

Teraz tak jak mówią dziewczyny, sikaj na zielono :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:53

Daisy lubi tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle nie mam ochoty na słodkie ;) Tylko ostre, kwaśne, smak musi być jak najbardziej wyrazisty.

Co do włosów - mój P. jak był dzieckiem miał włosy białe jak len, teraz jest brunetem :)

W ogóle, mój P. wrócił dziś z trasy o 5. Ja się przebudziłam, ale byłam zbyt zaspana, żeby kontaktować. Jak położył się koło mnie, położył mi rękę na brzuchu. wtedy się obudziłam. Jaka była pierwsza moja myśl? "Ależ bym zjadła kabanosa..."
    Nie ma co, wręcz ocieka to romantyzmem :P

merida17, Daisy, słoneczna 85, Krokodylica, Gosiak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue mam trzy paczki kabanosow w lodówce :) wszystkie Ci już wysyłam :) u nas przed ciąża ginely z lodówki szybko, teraz szef mojego brzucha decyduje o wszystkim! Co dziwne zazwyczaj to rzeczy, których ja nie jadam, ale mój Maz lubi :) u mnie teraz mandarynki słodkie i soczyste :)

Sue lubi tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie ulubione kabanosy peperoni z tarczyńskiego :) Ostre są cholernie :) Do tego konserwowy ogórek i jest impreza :)
    Nie ma co, Tomasz to prawdziwy facet :D

merida17, Daisy lubią tę wiadomość

‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ