Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMerida
Kocur Ci się rozpedził i już na siodemce stoi
A ósemki głową niedługo dotknie
Jak to możliwe?
Czas pędzi, dzieci rosną my się starzejemy
Nie tak dawno Zoya nie chciała wychodzić. Żadne masaże na nią nie działały a teraz już siedem pięknych miesięcy za Wami za niedługo będzie
A my dwa tygodnie po Was.
Jakoś szybko, nie wiem czy nie za szybko to mija
Udana pewnie powie, że powoli, że nie może się doczekać kolejnej wizyty żeby spotkać się z Maleństwem
Ale właśnie czas jest tu pojęciem względnymudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacie racje martwić się będziemy już zawsze, muszę się do tego przyzwyczaić. Dziś już nie czuję tego mrowienia (na razie)być może to związane z pęcherzem i piaskiem w nerkach.
Madziu super że USG w porządku:)
U mnie też dziś szaro buro,deszcz i 15 stopni, nie lubię zimna,zdecydowanie wolę jak jest upał
Też nie mogę się nadziwić jak te wasze dzieci szybko rosnąmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Dziewczyny czas to bardzo dziwny wynalazek!!!
Moim zdaniem teraz wszystko dzieje sie tak szybko! Za szybko!
Dzis 30 tyg stuknelo! Zaraz bedzie 7 mcy!!
Ala tak jak mówisz za 2 tyg tez bedzie świętować
Pamietam, ze w 3o tyg pomyślałam sobie, ze teraz liczymy już z górki tygodnie do spotkania, a potem dostałam gratisowe 2 tyg ekstra ciazy- nie powiem, by było mi to na rękę w owym czasie
A teraz moja dama jest już taka samodzielna!! Aj!
Udana, ja to nawet porodu nie czułam po 3 dawkach zelu, które dostałam w podwozie, jak już zaproszono mnie na poród, więc pewnie mrowienia tez nie czułam (jeśli w ogóle było)!
Zrelaksuj sie i duzo nudy Ci życzęudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyudana wrote:Macie racje martwić się będziemy już zawsze, muszę się do tego przyzwyczaić. Dziś już nie czuję tego mrowienia (na razie)być może to związane z pęcherzem i piaskiem w nerkach.
Madziu super że USG w porządku:)
U mnie też dziś szaro buro,deszcz i 15 stopni, nie lubię zimna,zdecydowanie wolę jak jest upał
Też nie mogę się nadziwić jak te wasze dzieci szybko rosną
Udana!
NASZE DZIECI Twoje tez rośnie właściwie Twoje teraz przechodzi rewolucje! I jest bardzo zapracowane, by wszystko było dobrze i zdrowoudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeridko i Zoyko 100 lat Szczęścia z okazji kolejnego miesiąca!
Masz racje moje dziecie też rośnie:)byłam teraz u mamy zjechała się rodzinka no i stwierdzili że już widać mój brzuszek:)
Oglądałam wczoraj Frozenkę, fajna bajka:)
a jak wam minął wekeend?merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida
Raz wlałan żółtko do zupy.
I na tym koniec bo średnio smakowało.
Oczywiście wszystko zagotowałam żeby nie było
Jednak jajecznica bardziej smakowała trochę jaja poszło więc nie jest źle.
Choć od niedlugiego czasu mała budzi się z płaczem w nocy, co u niej jest dziwne, nie wiem z jakiej przyczyny.
Czy np nie jest to spowodowane bólem brzucha, a może nadmiar emocji bądź taki wiek.
Kiedyś było, że podawać żółtko dwa razy w tygodniu. Więc na razie tego się trzymam.
Żeby na początek nie obciążać brzuchamerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak piszecie o jajkach że smaka mi narobiłyście i zjadłam na śniadanie jajo:) maluszkowi smakuje bo jak na razie się nie buntuje:)i dziś czuję się dobrze.
No rośnie ten nasz cud, powiem wam że coraz szybciej leci mi ten czas, tak jakby się rozpędzał.
Kurcze coś mi migdałki bolą przy połykaniu:(
Diamonds a może Ali ząbki idą dlatego tak płacze,albo skok rozwojowy? -
nick nieaktualnyFrozenko,
Czy ja dobrze zrozumiałam, ze jajecznica z samych żółtek (bo piszesz, ze dajesz tylko żółtko 2 razy w tyg). Ja tez zapodam od jajecznicy, a co
Edit:
Doczytalam już co trzeba wujek Google niezawodny, jak zawsze
A chyba taki wiek, bo Z tez czasami jeczy po nocach przez sen, nawet sie nie budzi. Przytulam ja i po chwili odplywa. Myślałam, ze to zeby tez, ale Tygrysek przeczytała, ze w tym wieku (nawet miesiąc wcześniej) dzieci jecza przez sen (skok rozw), więc moze to to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 22:26
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny