Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mieszkam od kilu miesiecy w walii, przeprowadzilam sie dla mojego P ,a wczesniej mieszkalam w Menchester...zaczelismy tu w walii ukladac sobie zycie razem , ja szukac pracy pomalutku cos tam zaczelo sie dziac a tu wiadomosc w ciazy jestem , no bardzo sie cieszymy bo mloda juz nie jestem taka moj P mlodszy ale bardzo chcielismy miec dzieci a na mnie to ostatni dzwonek tak szczerze wam powiem...merida17 , krokodylica i udana powiedzcie cos o sobie ?
diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda
A Tobie życzę również bezproblemowej ciąży, radości z tego okresu
Uważaj na siebie w tej pracy
I odpuść jak Fasolek będzie się domagał snu wypoczynku
Ciąża to fajny stan i nie do powtórzenia tak wiele razy więc warto korzystać ze wszystkich przywilejów
-
nick nieaktualny
-
jeszcze nic nie biore , dzisiaj pojde sobie kupic kwas foliowy ..tak mysle pojsc do lekarza gdzies za 2, 3 tyg akurat bede w PL wiec mozliwe ze tam zrobie pierwsze badanie ...narazie jest mega bezproblemowa
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
prace mialam dwie do wyboru wczoraj po rozmowie z moim P zrezygnowalam z pracy w Pl sklepie a bede robic to co do tej pory bo wiecej klientek sie zglasza i sama ukladam sobie godziny i dni pracy wiec dla mnie jest to korzystniej
-
tak tu troche inaczej to idzie ale ja jeszcze nie wiem do konca jak bo to moja pierwsza ciaza i w ogole doczynienia z lekarzami tu w UK nie mialam ..jezdzilam do Polski na badania bo jestem po nowotworze ale wszystko jest ok...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTen wątek zazwyczaj większe "branie" miał w nocy;) także tradycja trwa, pewnie ja też dołączę do nocnych markow za jakiś czas;)
Oj tak już kolejny tydzień za mną i co raz bliżej wizyta jupi;)
Ja żadnych witamin nie biorę, tylko kwas foliowy ale to chyba już powinnam odstawić nie? Od kilku dni znowu biorę zurawit bo znowu pęcherz boli:( a no i duphaston do wizyty,lekarz powiedział ze jest on bardzo ważny w tym okresie.
ale jem ciągle kanapki z jajkiem i śliwki, pochłania tonami;)
Berida ja czytam ten wątek od początku ale udzielam się na nim dopiero od kwietnia tego roku.ddziewczyny mnie tu zaczarowaly i udało nam się zajść w ciążę po dwóch latach staran;)to tez moja pierwsza ciąża w grudniu skącze 31 lat;)
Diamonds uwielbiałam takie kupy u swoich podopiecznych;) nie dość że dziecko trzeba było myć razem z włosami to jeszcze kanapę, podłogę itp zzajęcie na pół dnia:)
-
nick nieaktualnyUdana
Kwas foliowy chyba trzeba brać.
Szkody nie zrobi.
Ja brałam femibion natal najpierw 1 a później 2 po 13 tyg ten dwu kapsułkowy.
Lepiej było mi brać bo może choć to się przyswajało Ala była wyjątkowo wybredna i często tuliłam kabelek nawet po wodzie
Ble.....udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Jak trzeba to będę brać nadal kwas foliowy:) dzienx
Bereda Duphaston to progesteron, lekarz przypisuje na podtrzymanie ciąży,najczęściej jak jest taka potrzeba np. plamienia,ale nie każdy musi go przyjmować. Akurat mój lekarz jest zapobiegliwy i dlatego mi go przypisał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny