Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:No musiałam dziś dokupić jeszcze body bo już teraz tak szybko nie schnie jak w upały a dziennie bokiem wylatuje dwa do trzech razy takie buty
Więc trzeba było zaopatrzyć córkę w garderobę
Jeszcze na allegro zamówione
Poczekamy na listonosza
U mnie to samo!
2-3 razy dziennie!
Nawet, nie w tym rzecz, ze duzo kupy, czy nadmiar ciśnienia w czasie jej tworzenia
Ale jest jak jestdiamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Moje już od dwóch godzin schnie
Ale w pralce leżało od rana żeby nabrało mocy urzędowej do wywieszenia
Moje leży wyrzucone z pralki od 2h, ale Zoya dzis buszowala ostro
Jejku, wypadałoby je ogarnac do rana
diamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czym wy dzieci karmicie, że takie kupska robią hihi:) ale to ciekawe że z takiej małej słodkiej pupci wydobywa się taka ilość "materiału" ha:)
Merida i Diamonds pranie o północy?szalone kobiety, kiedyś tylko karmiłyście w nocy a teraz pranie,sprzątanie i takie tam:)
Ja jestem grzeczna, posłuchałam was i nadal biorę kwas foliowy:)
Bereda ja Tobie życzę oby Twoja ciąża była bez większych dolegliwości bo jakieś tam muszą być,żebyś przypadkiem nie zapomniała że jesteś w ciąży:)
Krokodylicy i wszystkim dziewczynom życzę oby te drugie ciąże były spokojniejsze i bez uścisków z kibelkiem:)diamonds, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana
Bierz bierz bo nie zaszkodzi
A jak masz wątpliwości, to na kolejnej wizycie, która już za kilka dni, zapytaj prowadzącego o suplementacje kwasem foliowym.
A może zaleci branie innego zestawu?
Niech teraz nic Ci nie brakuje w momencie, kiedy tam się wszystko kształtuje.
Miłego dniamerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:dziewczyny jak to myslalam ze wlasnie we wczesnej ciazy jak jest ok mozna latac ?o kurcze , mam wesele siostry za 3 tyg...dzisiaj obiecuje kupuje kwat foliowy ...
Czy latanie w ciąży samolotem jest bezpieczne? Uspokajamy: przyszła mama może latać samolotem, pod warunkiem że ciąża przebiega prawidłowo i nie jest zagrożona. Ale z pewnymi ograniczeniami. Niektórzy lekarze radzą, by raczej nie wsiadać do samolotu w pierwszych trzech miesiącach ciąży – duże zmiany ciśnienia podczas startu i lądowania mogłyby niekorzystnie wpłynąć na kształtujące się organy wewnętrzne dziecka, a nawet wywołać poronienie.
Latanie w ciąży samolotem: zasady bezpieczeństwa
Jeśli jesteś w ciąży i nie możesz zrezygnować z podróży samolotem, najbezpieczniejsza jest połowa drugiego trymestru, czyli okres między 18. a 24. tygodniem, kiedy większość narządów maleństwa jest już wykształcona, a zmiany ciśnienia podczas startu i lądowania niczym nie grożą.
To z jakiejś pierwszej lepszej strony
Bereda ślub to jednak niepowtarzalna uroczystość
Ale jesteś już dorosła i sama decydujesz.
Merida leciała i u nich wszystko ok
A kwas foliowy kup jak najbardziej konieczniemerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczna
U nas z tym jedzeniem też średnio.
Czasem zje kasze plus mm bebilon plus np tarte jabłko do tego. Wszystkiego ze 100ml jest.
Innego dnia zupełnie nie tknie.
Więc próbuję.
Banana zjada łyżeczką. Takiego skrobanego.
Bo w kawałkach pluje na odległość.
Kiedyś piła z butelki jak musiałam wyjść.
Teraz jakby zapomniała i nie chce. Nie potrafi
Ostatnio chciałam jej podać coś. Było 100ml z tego po jej zabawo jedzeniu 10 minutowym ubyło szalone 10 ml.
Nie wiem jak to dalej będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 14:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBereda pewnie masz już tam w witaminach kwas foliowy.
Ja do 13 tyg brałam kwas foliowy, po prenatalnych przeszłam na witaminy, które początkowo zwracalam oczywiście
Ja lecialam w maju 2 razy, jak pisałam. A potem już świadomie w sierpniu 12-14 tydz (nie pamietam), wlasnie na ślub siostry, bo byłam swiadkowa. Przypomnialas mi tym ślubem.
U nas nie miało to wpływu akurat, ale ważne, żebyś wiedziała, ze cos takiego jest
Umawiasz sie do gp!? -
nick nieaktualny