Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
merida nie , jeszcze nie bylam w tym tyg pojde na bank do gp ..ja mysle ze mnie to ominie (pawie )i te inne ale ha ha ha czekaj jak bede tu o tym pisala i sie uzalala nad soba
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie mdłości zniknęły, ale powrócił ból piersi, piecze aż pod pachami. Nie mam dużych piersi a czuję taki ból jakbym miała wielkie balony,biustonosza nie mogę nosić, ale bez też jest źle bo mi bluzka obciera, kupiłam sobie top może w tym będzie lepiej. Pomimo moich narzekań i tak się cieszę maleństwem w brzuszku bo dla niego/niej wytrzymam wszystko:)
diamonds, bereda11, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczna
Dawałas wcześniej Maciusiowi Wit c i wapno na przeziębienie prawda
5 kropli Wit c i 2,5 ml wapna. Tak to było ? Co prawda ostatnio w aptece farnaceutka oznajmiła, że młodzi lekarze odchodzą od podawania wapna, ale ja mam jeszcze starą lekarz i u nas na przeziębienie się sprawdziło więc nie ma co psuć
Chodzi mi o to, czy orientujesz się czy można teraz podać więcej Wit c i wapna czy zostać przy tamtych dawkach?
Nie chcę iść do przychodni, bo bankowo stamtąd coś przyniesie. A jest katar wodnisty, być może z ząbków.
Ale zestaw Wit c+ wapno raczej nie zaszkodzi tym bardziej o takiej porze roku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaminek nigdy dość
A ja miałam dziś znowu bliskie spotkanie z kibelkiem,ale to było przed śniadaniem więc tylko albo aż mnie pociągało, ,myślałam że mi wszystkie wnętrzności wylecą. Teraz zjadłam i jak na razie jest ok:)
Miłego dnia:)diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Królik Bystrzak (ginekolog) byłby z Ciebie dumny Udana i z Ktosia
On mówił, że im więcej tym lepiej takich wrażeń znaczy, że Ktoś jest silny i nie da się wygonić
Ale co prawda, to prawda, że nie jest to przyjemne
Ale da się przeżyć
Choć na czczo to ohydne
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Diamonds,
Ja daje Cebion 2x3 kropelki i mam krople do nosa, ale woda i tak leci to od rodzinnego dał mi ostatnim razem.
O wapnie nie pomyślałam
Czyli można więcej tej witaminy.
A psikadło do nosa mam nasivin ale wytrzymam się, bo to obkurcza naczynka i długo nie da się tego przecież stosować.
Na razie uruchomiłam katarek o dziwo nie protestujeudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Czyli można więcej tej witaminy.
A psikadło do nosa mam nasivin ale wytrzymam się, bo to obkurcza naczynka i długo nie da się tego przecież stosować.
Na razie uruchomiłam katarek o dziwo nie protestuje
Niezle katarek jest pod odkurzacz, prawda?
Moja niekoniecznie lubi odkurzacz i suszarke, a podobne każde dziecko lubi
Ale tak razem odkurzalysmy ostatnio, ze usnela ha ha
Krople mam te same co Ty i tez stosuje sporadycznie, już tylko w ciężkich chwilach, bo na ulotce jest tak, jak mówisz
Pan pielęgniarka kazał przeczekać- marne pocieszenieudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyudana wrote:No to ja też jestem z nas dumna:) niech maluszek rośnie, i niech daje popalić mamie, mama silna zniesie wszystko:)
To prawda ale te moje objawy to nic przy tym co dziewczyny przeżywały. No u Ciebie dopiero mogą się zacząć albo i nie:)
A mamusiom i dzieciaczkom życzę oby te katarki minęły szybciej niż za 7 dni:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 12:33
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:udana ale ty jestes juz wyzej w ciazy wiec masz prawo juz miec jakies objawy ja to jeszcze nie bardzo bo wczesnie bardzo ...
No niektóre kobiety nawet nie przypuszczają że są w ciąży w 34 dc jak Ty jesteś
U Ciebie Ktoś dopiero mości sobie domek
Także spokojnie
Na Ciebie tez przyjdzie czas.
Udana, też pisała jeszcze nie dawno że nie ma dolegliwości no to już ma
udana, bereda11, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMerida,
Moje drugie lubi wszystko elektryczne
Wszelkie szumy są wskazane.
Bo w pierwszych tygodniach nawet zasypiala przy dźwięku odkurzacza z YouTube
Więc Katarek podłączony do odkurzacza nam nie straszny
Za to starsza bała się wszystkiego. Był płacz i panika przy suszarce, maszynce do mielenia, blenderze czy mikserze!!!
Dopiero jak miała dwa lata kupiliśmy odkurzacz taki cichszy.
Bo zwykły musiał być darowany w spadku. Nie dało się przy niej odkurzyc
Więc szczotka i do przodu
Tak to u nas wyglądało
A teraz ale od niedawna skończyły się z tym problemy i mikser obsługuje sama (prawie sama )udana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrozenko,
Moja pierwsza lubi wszystko co sie stukac(bez zbereznych skojarzeń)
Wszystkie halasy, zwłaszcza z tata w kuchni i wszystkie piłki sa super
Odkurzacz jej nie przypadł do gustu (ale sam odkurzacz chyba bardziej niż hałas), ale ja nie wnikam. Biorę ja obok siebie i za chwile jest już dobrze trudno trzeba sie uczyć a na tej chacie mamy okropna wykładzine pod każdym względem, to odkurzanie trwa pol wieku za każdym razem
A moje drugie....pierwsze wyszkoli i powie co i jakudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak sie zastanowić to na tym wątku wiekszosc Dziewczyn miała okropne mdłości i dość długo trwały. Te, które nie miały, to cała ciąże czuły sie super i chyba, po prostu nie miały nigdy takich drastycznych sytuacji
Udana jest pierwsza, ze cos ma i nie ma i znowu ma i nie ma
Ale na tej podstawie związku z plcia tez nie można zauważyć jedynie tyle, ze wiekszosc to dziewczynki
Udana, a Ty chcesz sprawdzać plec teraz (jak bedzie widać), czy niespodziankę sobie robicie?udana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOczywiście że chcielibyśmy wiedzieć, mam nadzieję że na najbliższej wizycie lekarz już coś zauważy:)
Bereda ja miałam bakterie w moczu to mi lekarz przypisał antybiotyk Amotax i 3 razy dziennie żurawit to bez recepty i powiem Ci że mi pomogło,a no i dużo pić wody z cytryną, bo to ciągłe sikanie i pieczenie było nieznośne. Ostatnio znowu zaczęło mnie pobolewać więc biorę teraz sam żurawit i jest ok. -
nick nieaktualnybereda11 wrote:wiecie co , ja to bym chciala chlopca a moj P mowi caly czas ze On wie ze to dziewczynka bedzie ...skad on to wie ? ja ja nawet nie wiem ha ha
A mój M mówi że u nas będzie chłopak:)a ja że dziewczynka:)diamonds lubi tę wiadomość