Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUdana
Kataru ciąg dalszy
Ale mamy Katarek ten do odkurzacza i odciągamy
Wit C i wapno.
Poza tym rączki, rączki, rączki.
Wszystko na nie
Ale gadamy całkiem dobrze mamamama, nanana,nie, tatatata, dididi, dadada, agaga
Ale to też wtedy kiedy panna ma ochotę
udana, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
mam , ale czestsze problemy mam z grzybica lub w ogole zapaleniami pochwy, masakra , boje sie zeby nie dostac teraz, chyba bedziemy musieli troche sie wstrzymac z przytulankamiudana wrote:To może po prostu masz predyspozycje do zapaleń pęcherza, współczuję Ci bo wiem że to jest mega uciążliwe.
-
nick nieaktualnyMoże i masz rację Diamonds ze maluszkowi coś nie podpasowało stąd ten zastój żołądka.musze uważać na to co jem:)
uwielbiam jak maluszki zaczynają już coś mówić, najlepiej w swoim jezyku;) bardzo mnie to rozczula
dobrej nocki dziewczyny:)
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A moj urwis jutro skonczy 7 mies! A dalen tylko cycus i cycus. Nad ranem to opanowac sie nie moze! Oczy przymkniete- on na brzuchu i szuka
Kurcze zupek nie chce, kaszek itd. Nic nie je a 10 kg wazy;) to jakies cudowne mleczko!! No i smaczne skoro ciagle chce!!!
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana!
Pytalas, jak nasze dzieci.
Panna Zoya pięknie wstaje, stoi i trzymana za rączki (ona sama wstaje i sama trzyma) robi kroki. Ja jej absolutnie nie cisne, jej decyzja co i jak.
Siedzi.
Ma 2 zabki.
Duzo gada, bardzo duzo gada, nawet jak jej nie słuchasz to jej nie przeszkadza.
Lubi gadac nocą- jak widzisz czas aktywności w brzuszku przekłada sie na "po brzuszku"
Raczkuje w każda stronę, jeśli tylko chce. Jednak freferuje wspinaczkę górska, by złapać możliwość stania
Ogólnie to zajefajna jest
udana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam was kochane...milo slyszec o wyczynasz waszych pociech , o tym ze zdrowe i tak ladnie gadaja ,sloneczna85 ale chyba nie masz powodow do zmartwienia bo jak smakuje dziecku twoje mleczko a do tego wazy 10 kg no to super ,moze nie dlugo bedzie chcial samkowac inne rzeczy

ja bylam dzisiaj u Gp i mam zapalenie pecherza i jakas bakterie i mam przepisane amoxiciliin powiedzial ze jest to bezpieczne dla dziecka ...na wizyte mam przyjsc jak bede w 10 tyg ciazy...
udana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleż macie zdolne dzieci:) gratuluję postępów:)
Jak ja bym chciała posłuchać tych słodkich dziecięcych rozmów:)
U mnie tez jest ok, oprócz bolących piersi i rozciągania brzucha nic mi nie dolega:) tfu tfu żeby nie zapeszyć;)Jutro idę na badania, mocz i morfologię będę badać.
Oglądałam dziś program o wcześniakach wyłam jak bóbr:( biedne te maleństwa takie drobniutkie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida wykrakalas;p dziś oczywiście miałam bliskie spotkanie z kibelkiem bo przed badaniami zakaz jedzenia był bleh jak ja tego nie lubię, ale teraz zjadłam śniadanko i jest git:)
Słoneczna Najlepszego dla was z okazji kolejnego miesiąca:) dużo zdrówka i radości:)
diamonds, słoneczna 85, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny