Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUdana
Kataru ciąg dalszy
Ale mamy Katarek ten do odkurzacza i odciągamy
Wit C i wapno.
Poza tym rączki, rączki, rączki.
Wszystko na nie
Ale gadamy całkiem dobrze mamamama, nanana,nie, tatatata, dididi, dadada, agaga
Ale to też wtedy kiedy panna ma ochotęudana, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
udana wrote:To może po prostu masz predyspozycje do zapaleń pęcherza, współczuję Ci bo wiem że to jest mega uciążliwe.
-
nick nieaktualnyMoże i masz rację Diamonds ze maluszkowi coś nie podpasowało stąd ten zastój żołądka.musze uważać na to co jem:)
uwielbiam jak maluszki zaczynają już coś mówić, najlepiej w swoim jezyku;) bardzo mnie to rozczula
dobrej nocki dziewczyny:)diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A moj urwis jutro skonczy 7 mies! A dalen tylko cycus i cycus. Nad ranem to opanowac sie nie moze! Oczy przymkniete- on na brzuchu i szuka
Kurcze zupek nie chce, kaszek itd. Nic nie je a 10 kg wazy;) to jakies cudowne mleczko!! No i smaczne skoro ciagle chce!!!diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana!
Pytalas, jak nasze dzieci.
Panna Zoya pięknie wstaje, stoi i trzymana za rączki (ona sama wstaje i sama trzyma) robi kroki. Ja jej absolutnie nie cisne, jej decyzja co i jak.
Siedzi.
Ma 2 zabki.
Duzo gada, bardzo duzo gada, nawet jak jej nie słuchasz to jej nie przeszkadza.
Lubi gadac nocą- jak widzisz czas aktywności w brzuszku przekłada sie na "po brzuszku"
Raczkuje w każda stronę, jeśli tylko chce. Jednak freferuje wspinaczkę górska, by złapać możliwość stania
Ogólnie to zajefajna jestudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam was kochane...milo slyszec o wyczynasz waszych pociech , o tym ze zdrowe i tak ladnie gadaja ,sloneczna85 ale chyba nie masz powodow do zmartwienia bo jak smakuje dziecku twoje mleczko a do tego wazy 10 kg no to super ,moze nie dlugo bedzie chcial samkowac inne rzeczy
ja bylam dzisiaj u Gp i mam zapalenie pecherza i jakas bakterie i mam przepisane amoxiciliin powiedzial ze jest to bezpieczne dla dziecka ...na wizyte mam przyjsc jak bede w 10 tyg ciazy...udana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleż macie zdolne dzieci:) gratuluję postępów:)
Jak ja bym chciała posłuchać tych słodkich dziecięcych rozmów:)
U mnie tez jest ok, oprócz bolących piersi i rozciągania brzucha nic mi nie dolega:) tfu tfu żeby nie zapeszyć;)Jutro idę na badania, mocz i morfologię będę badać.
Oglądałam dziś program o wcześniakach wyłam jak bóbr:( biedne te maleństwa takie drobniutkie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerida wykrakalas;p dziś oczywiście miałam bliskie spotkanie z kibelkiem bo przed badaniami zakaz jedzenia był bleh jak ja tego nie lubię, ale teraz zjadłam śniadanko i jest git:)
Słoneczna Najlepszego dla was z okazji kolejnego miesiąca:) dużo zdrówka i radości:)diamonds, słoneczna 85, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny