Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySłoneczna pamiętam te wasze przytulanki z kibelkiem;)
No co racja to racja poprzytulac się trzeba, ale powiem wam że nie jest to częste to jeszcze nie tak uciazliwe, tyle to da się wytrzymac:)
wiecie co jeszcze czuje? Rozciąganie od środka, jakby mi tam balon rósł, kości mi przesuwa a ze ja małe biodra mam to trochę musi sie rozejść -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ..Udana dzieki ze pytasz , ja bardzo dobrze , dalej zero objawów ciążowych , pęcherz lepiej bo biore tabletki..wczoraj praca pozniej goscie wiec zajety dzien byl..milego dnia dzisiaj wam zycze , u nas w Walii dzisiaj ma byc piekna pogoda moze uda mi sie wyciagnac mojego P na jakas wycieczke bo urlop mu sie juz konczy...
Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda Tobie również miłego dnia;)
A mnie dziś brzuch boli:( w nocy się zaczęło, nie wiem co to za ból, czy to dlatego że się rozciąga czy może coś uciska, a może kiszki pojecia nie mam:( oczywiście się martwię bo czemu nie. Taki napiety mam brzuch ale to nie jest ból miesiaczkowy. -
nick nieaktualnyWypiłam dwie nospy, polezalam i trochę lepiej się czuje, co prawda obolały mam ten brzuch ale już takich skurczy nie czuje.
Bereda ja to nie wiem co na zatwierdzenie bo na początku to biegunkę miałam:p ale może jedz dużo owoców, pij ciepła wodę, moze siemie lniane tylko jie wiem czy to w ciazy mozna to popchniesz;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 19:31
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Udana dopiero pisałam gratulacje na 12 tydz, a tu już 13!!!
Jak to leci! Za sekundę wszystko nabierze tempa i masakrycznie zwolni przed porodem ha ha
Szok jak to szybko leci, a maluch trochę dokucza mamie żeby nie miała tak słodko i żeby o nim/nniej nie zapominała;)
śniło mi się że spadlo śniegu po kolana uff -
nick nieaktualny