Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrozenki Kochane!
Śpieszymy i tutaj złożyć Wam wszystkiego dobrego!
Dużo zdrówka!
Zero kataru i innych dolegliwości
Szaleństw! Postępów! i jeszcze więcej energii w oczekiwaniu na kolejny miesiąc
Buziaczki od Meridekdiamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiamonds dużo zdrówka i radości z okazji 7 miesiaca:*
Mój maluch dziś grzeczny, wczoraj dal popalić aż mama się denerwowała i płakała, ale dziś jest ok;)
wizytę mamy w piątek juz odliczam dni;) a tego co poczuje za pare tyg tez juz nie mogę się doczekać
Trochę mam już widoczny brzuszek ale jak ktoś nie wie i nie chce wiedzieć to się nie zorientuje ze jestem w ciąży;)merida17, Krokodylica, diamonds, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana
No to odliczamy razem czas do wizyty
My w piątek też kontrolnie do neurologa więc będziemy o Was pamiętać
Masz jakieś przeczucie kto mieszka w brzuszku poza tym, że to ukochane dziecko to wiemy myślisz że syn czy córka ?
Może uda się już teraz zobaczyć? Choć na tym etapie można się łatwo pomylić
Jak tam u Was dzisiaj?
Bereda? Minęły dolegliwości?
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiamonds my o was też będziemy pamiętać
U nas dzisiaj intensywny dzień, cały czas na nogach dopiero usiadłam i zamierzam odpoczywać do jutra;) ale maluszek nie daje się we znaki, mama dobrze się czuje;)
A czy mam jakieś przeczucia hmm.. chciałabym dziewczynkę ale czuje ze to będzie chlopak;) chociaż czasem mam uczucie ze to jednak dziewczynka wiec to zależy od dnia jakie mam przeczucie;)
A wy miałyśmy przeczucia?diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od początku wiedziałam, że to dziewczynka
A cały świat mi wmawiał, że będzie chłopiec!
I kto miał rację
Na badaniach ok 23 tyg (prywatnie) kiedy pani dr stwierdziła, że to dziewczynka, to nie miałam wątpliwości Pokazała mi wielką pupę na ekranie i kazała sama określić co widzę Powiedziałam, że nic, więc to pewnie córka, a ona powiedziała, że matki zawsze wiedzą najlepiej
Nawet w 9 miesiącu pisali mi, że czekają na chłopca (mało kto znał płeć, bo nie mówiliśmy wszystkim).
To u nas było takdiamonds, udana lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
My już po urlopie, moje dziecko jest stworzone do podróży, były to 2 tygodnie nieustannego szczęścia
Teraz przyzwyczajamy się do chłodu, brrrr, pierzemy ciuchy i wracamy do trybu dom.
Janeczka już stabilnie siedzi, zaczynamy BLW pełną parą, na wyjeździe jadła z nami 3 posiłki w krzesełku z IKEI - uwielbia owsiankę, kaszę jaglaną, awokado, ziemniaczki...
Zapija za to tylko cyckiem Było już pierwsze "tata" i ulubiona czynność to teraz wstawanie na nóżki
Nie wiem czy Was nadrobię, ale widziałam jakieś "nowe twarze", więc się witamudana, merida17, diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia witaj super ze wakacje sie udaly:)
Hiszpańskie słoneczko pewnie was opalilo i rozgrzalo, a tu niestety jesień zbliża się wielkimi krokami.
Janeczka cudnie się rozwija, tata pewnie szczęśliwy ze usłyszał od córeczki "tata"?
merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
udana wrote:Gosia witaj super ze wakacje sie udaly:)
Hiszpańskie słoneczko pewnie was opalilo i rozgrzalo, a tu niestety jesień zbliża się wielkimi krokami.
Janeczka cudnie się rozwija, tata pewnie szczęśliwy ze usłyszał od córeczki "tata"?
Super czas.udana, bereda11, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny