X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tinypic.pl/xim8oq21jt16
    to link do pliku chyba udało mi się;) tylko zdjęcie mi się przewróciło.maluszek wygląda jakby miał dziubek a to rączka w buźce;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xim8oq21jt16_t.jpg[/URL-]
    Skopiować am Twój link na forum ;-)
    I oto Wasz słodziak :-)

Trzeba wstawiając zdjęcia kopiować tam kod do forum ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 13:29

udana, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza śliczność;*
    dzięki Diamonds;)

diamonds, merida17 lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slicznosci udana , ale sliczne i wogole taki duzy albo taka duza ;-)

diamonds, udana, merida17 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Natalia Kapała Koleżanka

Wysłany: 26 września 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanowne Panie :-)
    piszę pracę dyplomową na temat późnego macierzyństwa.
    Bardzo proszę o wypełnienie ankiety Panie, które urodziły dziecko w 35. roku życia i później.
    Niestety na przeprowadzenie badań mam czas już tylko do dzisiejszych (bardzo)późnych godzin nocnych.... :-(
    Pomoc wszystkich Pań będzie niezwykle cenna, ponieważ trudność sprawia mi znalezienie niezbędnej grupy badawczej, aby móc przeprowadzić badanie.

Bardzo proszę o pomoc, poświęcenie kilku chwil na wypełnienie ankiety i wzięcie udziału w badaniach.

Tutaj nie można chyba załączać plików. Dlatego wszystkie Panie chętne wziąć udział w badaniach proszę o taka informację tutaj lub na adres [email protected]. Prześlę wówczas ankietę
    Ankieta zawiera krótkie pytania a, b, c.

Dziękuję i pozdrawiam ciepło! Natalia:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana!
    Gratulacje! I faktycznie raczka w buzince!
    Cud Ci rośnie w brzuszku :)
    Cos tam pisałas, ze kiepskiej jakości foto, nie przejmuj sie, bo nasze tez kiepskiej, ale to nie ma znaczenia, bo jak dzidzia bedzie z Tobą po drugiej stronie brzuszka, to sie zacznie zdjeciowy problem! Duzo, stanowczo zbyt duzo fot i wszystkie zajefajne oczywiście!

Bereda!
    Cierpliwie czekamy na Was :)

udana lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida jeszcze troszke poczekamy , ale ja to cierpliwa jestem , ciesze sie z waszych pociech i malutkiej udanej :-) lub malutkiego ;-)

udana, diamonds, merida17 lubią tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida bo dzieciaczki są mega fotogeniczne i na każdym zdjęciu wychodzą cudnie a swoje to już w ogóle naj naj;)
    Bereda czekamy na twoją wizytę i fotkę maluszka;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udana
    Jak się czujesz? Mały Wielki Człowiek nie dokucza ?
    Wszystko dobrze?

Bereda
    A Ty jak? Lecisz jednak do Polski?
    Zaparcia minęły? Jak nie to pomyśl o tym badaniu tsh.
    U mnie tak było i miałam euthyrox bo tarczyca w ciąży lubi wariowac ;-)
    A później wraca do normy ;-)
    Ale warto mieć rękę na pulsie.

Trzymajcie się dziewczyny ;-)
    Bo pogoda dziwna to łatwo o przeziębienie.

udana, merida17 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze się czuję,maluszek nie dokucza tylko układ moczowy, sikam jak przez słomkę:/
    Muszę sobie kupić wkładki laktacyjne bo mi z piersi cieknie, najwięcej w nocy, jakoś tak wcześnie mi sie zaczęło.

A co u was mamusie?jak dzieciaczki?

merida17 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ..jak tam dzieciaczki ? nie zaczynaja juz chorowac ? mam nadzieje ze nie :-)
    udana ja sie nie znam ale myslalam ze to troche pozniej z piersi zaczyna ciec..
    zaparcia mam w dalszym ciagu ,brzuch raczej sadlo okropne przez to och dziewczyny jestem zdesperowana i zaczne cwiczyc dzisiaj , zawsze bylam aktywna tylko teraz przestalam ale postaram sie nie zaszkodzic dzidziusiowi..lece do Polski , mam juz wizyte do gina umowiona na 9.10. bo tu w UK jeszcze troche poczekam na pierwsza wizyte...pogoda u nas piekna

merida17 lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udana śliczny kropek :)

udana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda!
    To już blisko wizyta! Miesiąc sie konczy ;)
    W Pl zrób sobie wszystkie badania, bo u mnie potrafili często gubic próbki w szpitalach, a jak nie było potrzeby (nigdy nie było), to nie robili badań! Mój gp to Polak i leczy po polsku, to badał mi siku, ale wynik po 4 dniach! Czy były wiarygodne!?!? ;)
    W UK chyba lepiej :)
    W szpitalu badania krwi miałam aż 2 razy :) w Pl to co wizytę chyba :) niech mnie poprawia, te co wiedza lepiej :)

Nawet, jak bete mi zrobili, to już druga próba, by sprawdzić, jak rośnie była problemem :) bo przecież pierwszy wynik był wysoki! O, takie tam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 00:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle, ze skoro brzuch reaguje tak na zaparcie, to ćwiczenia nic nie pomogą. Na tym wczesnym etapie ciazy lepiej nie ćwiczyć, od drugiego trymestru można, jak dr pozwoli :)
    Jestes w ciazy, Twoje ciało sie zmienia i tyle :)
    Tu i teraz nie ma miejsca na kompleksy :)
    Nie jestes gruba, to ciaza :)

diamonds, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojeczka tupta po mieszkaniu i uwielbia kontakty :) taki mamy etap :)
    Poza tym, ostatnie dwa dni korzystalysmy z pogody, bo aura była łaskawa :)

diamonds, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz dał mi już 3 skierowanie na badanie krwi i moczu, także myslę ze za każdym razem tak będzie,ale to dobrze przynajmniej jestem pod kontrolą:)
    Berea już niedługo wizyta, lekarz coś zaradzi na Twoje zaparcia.

Zoya mistrz!:)

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki dzis na sniadanie byla owsiadka z mandarynka i jak mnie pognalo , to sie do pracy spoznilam ha ha , wiec mam narazie juz swoje ulubione sniadanko ktore mam nadzieje dalej bedzie tak dzialac (niecierpie owsianki )ale co sie nie robi by nie cierpiec...a ja nigdy nie mialam problemów z tarczyca nigdy , mialam ja badana kilka razy przy okazji badania kontrolnego po nowotworze, chyba ze w ciazy sie to zmienia.napewno mojego gina zapytam o te zaparcia...moze masz racje z tymi cwiczeniami ...jak to mam zrobic wszystkie badania w pl ? raczej nie ma takiej obcjii bo nie zdaze, w piatek mam wizyte a we wtorek juz wylatuje...
    udana to znaczy ze masz fajnego lekarza i nie musisz sie martwic ze cos sie dzieje niedobrego..a ty udana ile juz przytylas ?dziewczyny ile przytylyscie wy w ciąży ?
    ja juz wydaje sie sobie gruba moj P mnie pociesza ale czasami zartuje ze mnie i to mnie dobija jeszcze bardziej .dzisiaj poszlam zjesc bo juz zaczynalo mnie mdlic wiec zjadlam zupke przychodze i mowie ze zjadlam juz zupke bo dziecko bylo glodne a on patrzy na moj brzuch i mowinapewno jedna zupke ?????????????o gosz.....no i co smielismy sie...

diamonds, merida17, udana, Krokodylica lubią tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak u nas tez piekna pogoda,18 stopni..chyba kazde dziecko uwielbia kontakty bo one sa takie ciekawe te kontakty ;-) ha ha

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda
    Tak w ciąży tarczyca potrafi swirowac. Moja też tylko na okres ciąży była zła ;-)

Hmm a Twój P to nie wie, że kobieta w ciąży jest chroniona ;-) ma burzę hormonów i takie dogryzania niby niewinne mogą się źle skończyć ;-) :-p
    My tu wszystkie solidarnie raczej ok 20 kg na głowę przytyłyśmy. Jakoś by tak było chyba? No nie ;-)
    Ale co tam się będziesz przejmować teraz ;-)
    Później stracisz. A skoro Dzidziuś potrzebuje, to Maleństwu się nie odmawia ;-)

bereda11, merida17, udana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze możesz mówić komuś kto dokucza Ci w sprawie wagi, że Ty jesteś w ciąży i po narodzinach schudniesz, a ten ktoś już całe życie będzie brzydki/ewentualnie głupi ;-)

Także nie przejmuj się ;-)

bereda11 lubi tę wiadomość

‹‹ 482 483 484 485 486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ