Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 13:29
udana, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szanowne Panie
piszę pracę dyplomową na temat późnego macierzyństwa.
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety Panie, które urodziły dziecko w 35. roku życia i później.
Niestety na przeprowadzenie badań mam czas już tylko do dzisiejszych (bardzo)późnych godzin nocnych....
Pomoc wszystkich Pań będzie niezwykle cenna, ponieważ trudność sprawia mi znalezienie niezbędnej grupy badawczej, aby móc przeprowadzić badanie.
Bardzo proszę o pomoc, poświęcenie kilku chwil na wypełnienie ankiety i wzięcie udziału w badaniach.
Tutaj nie można chyba załączać plików. Dlatego wszystkie Panie chętne wziąć udział w badaniach proszę o taka informację tutaj lub na adres [email protected]. Prześlę wówczas ankietę
Ankieta zawiera krótkie pytania a, b, c.
Dziękuję i pozdrawiam ciepło! Natalia:-) -
nick nieaktualnyUdana!
Gratulacje! I faktycznie raczka w buzince!
Cud Ci rośnie w brzuszku
Cos tam pisałas, ze kiepskiej jakości foto, nie przejmuj sie, bo nasze tez kiepskiej, ale to nie ma znaczenia, bo jak dzidzia bedzie z Tobą po drugiej stronie brzuszka, to sie zacznie zdjeciowy problem! Duzo, stanowczo zbyt duzo fot i wszystkie zajefajne oczywiście!
Bereda!
Cierpliwie czekamy na Wasudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana
Jak się czujesz? Mały Wielki Człowiek nie dokucza ?
Wszystko dobrze?
Bereda
A Ty jak? Lecisz jednak do Polski?
Zaparcia minęły? Jak nie to pomyśl o tym badaniu tsh.
U mnie tak było i miałam euthyrox bo tarczyca w ciąży lubi wariowac
A później wraca do normy
Ale warto mieć rękę na pulsie.
Trzymajcie się dziewczyny
Bo pogoda dziwna to łatwo o przeziębienie.udana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze się czuję,maluszek nie dokucza tylko układ moczowy, sikam jak przez słomkę
Muszę sobie kupić wkładki laktacyjne bo mi z piersi cieknie, najwięcej w nocy, jakoś tak wcześnie mi sie zaczęło.
A co u was mamusie?jak dzieciaczki?merida17 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki ..jak tam dzieciaczki ? nie zaczynaja juz chorowac ? mam nadzieje ze nie
udana ja sie nie znam ale myslalam ze to troche pozniej z piersi zaczyna ciec..
zaparcia mam w dalszym ciagu ,brzuch raczej sadlo okropne przez to och dziewczyny jestem zdesperowana i zaczne cwiczyc dzisiaj , zawsze bylam aktywna tylko teraz przestalam ale postaram sie nie zaszkodzic dzidziusiowi..lece do Polski , mam juz wizyte do gina umowiona na 9.10. bo tu w UK jeszcze troche poczekam na pierwsza wizyte...pogoda u nas pieknamerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda!
To już blisko wizyta! Miesiąc sie konczy
W Pl zrób sobie wszystkie badania, bo u mnie potrafili często gubic próbki w szpitalach, a jak nie było potrzeby (nigdy nie było), to nie robili badań! Mój gp to Polak i leczy po polsku, to badał mi siku, ale wynik po 4 dniach! Czy były wiarygodne!?!?
W UK chyba lepiej
W szpitalu badania krwi miałam aż 2 razy w Pl to co wizytę chyba niech mnie poprawia, te co wiedza lepiej
Nawet, jak bete mi zrobili, to już druga próba, by sprawdzić, jak rośnie była problemem bo przecież pierwszy wynik był wysoki! O, takie tamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 00:11
-
nick nieaktualnyMyśle, ze skoro brzuch reaguje tak na zaparcie, to ćwiczenia nic nie pomogą. Na tym wczesnym etapie ciazy lepiej nie ćwiczyć, od drugiego trymestru można, jak dr pozwoli
Jestes w ciazy, Twoje ciało sie zmienia i tyle
Tu i teraz nie ma miejsca na kompleksy
Nie jestes gruba, to ciazadiamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój lekarz dał mi już 3 skierowanie na badanie krwi i moczu, także myslę ze za każdym razem tak będzie,ale to dobrze przynajmniej jestem pod kontrolą
Berea już niedługo wizyta, lekarz coś zaradzi na Twoje zaparcia.
Zoya mistrz!
diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki dzis na sniadanie byla owsiadka z mandarynka i jak mnie pognalo , to sie do pracy spoznilam ha ha , wiec mam narazie juz swoje ulubione sniadanko ktore mam nadzieje dalej bedzie tak dzialac (niecierpie owsianki )ale co sie nie robi by nie cierpiec...a ja nigdy nie mialam problemów z tarczyca nigdy , mialam ja badana kilka razy przy okazji badania kontrolnego po nowotworze, chyba ze w ciazy sie to zmienia.napewno mojego gina zapytam o te zaparcia...moze masz racje z tymi cwiczeniami ...jak to mam zrobic wszystkie badania w pl ? raczej nie ma takiej obcjii bo nie zdaze, w piatek mam wizyte a we wtorek juz wylatuje...
udana to znaczy ze masz fajnego lekarza i nie musisz sie martwic ze cos sie dzieje niedobrego..a ty udana ile juz przytylas ?dziewczyny ile przytylyscie wy w ciąży ?
ja juz wydaje sie sobie gruba moj P mnie pociesza ale czasami zartuje ze mnie i to mnie dobija jeszcze bardziej .dzisiaj poszlam zjesc bo juz zaczynalo mnie mdlic wiec zjadlam zupke przychodze i mowie ze zjadlam juz zupke bo dziecko bylo glodne a on patrzy na moj brzuch i mowinapewno jedna zupke ?????????????o gosz.....no i co smielismy sie...diamonds, merida17, udana, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda
Tak w ciąży tarczyca potrafi swirowac. Moja też tylko na okres ciąży była zła
Hmm a Twój P to nie wie, że kobieta w ciąży jest chroniona ma burzę hormonów i takie dogryzania niby niewinne mogą się źle skończyć :-p
My tu wszystkie solidarnie raczej ok 20 kg na głowę przytyłyśmy. Jakoś by tak było chyba? No nie
Ale co tam się będziesz przejmować teraz
Później stracisz. A skoro Dzidziuś potrzebuje, to Maleństwu się nie odmawiabereda11, merida17, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny