Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny co tam słychać? Jak zdrówko?
Mnie dziś znowu boli brzuch, w kiszkach mi się przelewa, czuje jak mnie rozpiera.nie wiem dlaczego ale bardziej boli mnie z prawej, jakby jajnik a może bardziej pachwiny i jakby prawa stronę mam większą. Co to moze byc?!Dobrze ze niedługo wizyta uff.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 22:18
-
nick nieaktualnyUdana
Może zwyczajnie wszystko Ci się tam rozciąga bo lokator rośnie.
Z tego co pamiętam, wiele z nas też się skarżyło na podobne dolegliwości.
Ale nie lekceważ i powiedz jutro na wizycie o swoich niepokojach.
Oby do jutra
Dużo zdrowia.
U Ali przeziębienia ciąg dalszy
Kataru brak. Została chrypka
udana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywizyta była udana:)
Maluszek ma się dobrze, mierzy juz prawie 7 cm, serducho bije i juz przypomina małego człowieka z długaśnymi nóżkami, lekarz stwierdził że te nogi to po tacie (M był ze mna) a moje wyniki w granicach normy tak to ujął, zbadał moje nerki i juz wiem dlaczego boli mnie z prawej strony, zrobił mi się mini zastój, mam leżeć na lewej stronie.Coś mówił ze pH mam średnie wiec przypisal urosept i to chyba wszystko;)
zdjęcie z usg mam bardzo słabo widoczne, jak mi powiecie jak wstawić to spróbuję może się uda;)
dzięki za kciuki:*
Diamonds a co u was?merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMożesz wkleić przez np Tinypic.Pl
Trzeba skopiować link na forum i tu wkleić
Wtedy będziemy mogły zobaczyć Wasze szczęście.
Czy mówił coś o płci czy wstrzymał się z oceną?
Uważaj na zastoje. Pij dużo i jedz zurawine.
Miałam ze starszą kolkę nerkową i nie życzę nikomu nawet cewnik wewnętrzny miałam DJ fajna nazwa
Dbaj tam o Was.
A co z witaminami i kwasem. Pytałaś?merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jutro postaram się wkleić zdjecie;)
Wiem ze zastój to nic fajnego parę lat temu wylądowałam na izbie pod kroplówką okropny ból nie mogłam się ruszac wrr
Pytałam o witaminy dał ulotkę i powiedział żebym sobie jakieś wybrała z kwasem omega itp. Może mi jakieś polecicie?
płeć maluszka nieznana za słaby sprzęt usg, może na następnej wizycie uda się zobaczyć czyli 26.10
Zauważyłam u siebie przed chwila wyciek z piersi, wow czy to juz siara?
Diamonds jakie badania? Mam nadzieje ze będzie super dobrze;)diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:udana super wiadomosci ,tak sie cieszcze ze widzialas swoje malenstwo atwój M nie plakal ze wzruszenia ?
Tym razem M się trzymał poprzednio widziałam ze oczy miał szklane teraz widziałam na jego twarzy szczęście, potem całował mój brzuch i zdjęcie usg;)merida17, diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana!
Skoro wszystko dobrze, to tylko się cieszyć!!! JUPI
Czekamy dalej na płeć
Patrz, jak Twój suwaczek nabiera tempa, zaraz będzie 14!
Ja nie jestem specem od witamin i nie pamiętam już nazwy, ale brałam tutejsze i brałam te same co Diamonds- tyle pamiętam
Bereda!
Pracuj, ale się oszczędzaj U Ciebie też suwaczek przyśpieszył o 2 tyg!
Czekam na Twoją wizytę też
Frozenko!
Całuski dla Was- Ty wiesz
Gosiak!
Gdzie jesteś??udana, diamonds lubią tę wiadomość